Έκθεση Κυνηγεσία 2025

Μακάρι να είχε αντιπροσώπους και περισσότερα καταστήματα λιανικής ,δεν καταλαβαίνω γιατί δεν συμμετέχουν πάντως δεν πρέπει να είναι το κοστος γιατί εδώ πάνε τυρεμποροι, ξηροκαρπαδες κλπ.

Μπορεί να λέω και μλκ...
Αλλά από παλιά,έχω παρατηρήσει "τριβές" ανάμεσα στη πεβεκε!
Θυμάμαι έντονα,5 μέρες πριν την έκθεση του ομίλου Βαρβέρη,αυτή που γινόταν στο αεροδρόμιο, να την αποκρύπτει επιμελώς το ραδιοφωνικό δίδυμο!
ΚΑΜΙΑ αναφορά!
Οκ,καταλαβαίνω... Αλλά!
Στο τελευταίο βίντεο του Χατζιώτη,ένας καχύποπτος,θα μπορούσε να εντοπίσει υπονοούμενο πίσω από την άρνηση της συμμετοχής του....
Και άλλα πολλά ...
Μακάρι να κάνω λάθος!
Πάντως συμφωνώ με το Παναγιώτη!
"Βγαίνει" ο φυστικάς... και δε βγαίνει ο Κύργιας π.χ.???

Μπορεί να λέω και μλκ...
Θυμάμαι έντονα,5 μέρες πριν την έκθεση του ομίλου Βαρβέρη,αυτή που γινόταν στο αεροδρόμιο, να την αποκρύπτει επιμελώς το ραδιοφωνικό δίδυμο!
ΚΑΜΙΑ αναφορά!
Οκ,καταλαβαίνω... Αλλά!
Στο τελευταίο βίντεο του Χατζιώτη,ένας καχύποπτος,θα μπορούσε να εντοπίσει υπονοούμενο πίσω από την άρνηση της συμμετοχής του....
Και άλλα πολλά ...
Μακάρι να κάνω λάθος!
Πάντως συμφωνώ με το Παναγιώτη!
"Βγαίνει" ο φυστικάς... και δε βγαίνει ο Κύργιας π.χ.???
Αφού είναι μονοπώλιο γιατί να πάει ο κυργίας θες δεν θες από εκεί θα πάρεις οπλο

Αφού είναι μονοπώλιο γιατί να πάει ο κυρίας θες δεν θες από εκεί θα πάρεις οπλο
Δίκιο έχεις!
Αλλά δεν είναι μόνο αυτός....
Και από την άλλη,δες το λίγο "ηθικά"!
Καλούμαστε εμείς να στηρίξουμε το "θεσμό" της έκθεσης, για το μήνυμα που εκπέμπει...
αλλά οι επαγγελματίες σφυρίζουν κλέφτικα????
Δε πάει έτσι...

Last edited:
Μπορεί να λέω και μλκ...
ΚΑΜΙΑ αναφορά!
Οκ,καταλαβαίνω... Αλλά!
Και άλλα πολλά ...
Μακάρι να κάνω λάθος!
Δεν κάνεις καθόλου λάθος.

Κάθε χρόνο η έκθεση φθίνει, κατά τις 3 που πήγα βρήκα άνετο πάρκινγκ και ο κόσμος λιγοστός, η κατάσταση παρέμεινε ίδια μέχρι και τις 19:30 περίπου που έφυγα...μέσα δεν χρειάζεται να περιγράψω, τα είπαν πιο πριν... ήθελε και ο @Χάρης Π να δούμε την παρουσίαση της Αi με τον αυλό 19,7...αλλά η παρουσίαση τελικά αφορούσε την AI powerbore.

Κάθε χρόνο η έκθεση φθίνει, κατά τις 3 που πήγα βρήκα άνετο πάρκινγκ και ο κόσμος λιγοστός, η κατάσταση παρέμεινε ίδια μέχρι και τις 19:30 περίπου που έφυγα...μέσα δεν χρειάζεται να περιγράψω, τα είπαν πιο πριν... ήθελε και ο @Χάρης Π να δούμε την παρουσίαση της Αi με τον αυλό 19,7...αλλά η παρουσίαση τελικά αφορούσε την AI powerbore.
Το ότι κράταγε στα χέρια την Αi 19,7 και ισχυριζόταν ότι είναι η Powerbore 18,3 που το βάζεις?

Αυτά που είδαμε και ακούσαμε σήμερα για την μπενελι την ΑΙ δεν περιγράφεται
Να έχει στα χέρια του το συγκεκριμένο όπλο
Να το πιάνει
Να το έχουν στην διαφήμιση και σε φόντο απο πίσω του μισό στρέμμα
Και να μην πει μια κουβέντα για το όπλο αυτό
Παρα μόνο ότι ένα μπενελι power bore με 18,4 αυλο είναι ένα όπλο για όλα τα κυνήγια ξέγνοιαστο
Ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι μου
Του λέω ποιο όπλο παρουσιάζεις και αυτόν και τον κοσκιννα
Το power bore μου λέει
Αφού υ έχετε την ΑΙ του λέω
Μου λέει θα κυκλοφορίσει σύντομος
Καλά λέω για το Πέος
Πάμε στον πλαστουργο που τα όπλα τα πήραν απο εκεί
Και βλέπουμε το όπλο
Benelli Diamond Best Ai 19,7 αυλο
Τα συμπεράσματα δικα σας

Επίσης ο κος Ιορδανογλου, έδωσε ένα βάθος 5 - 6 ετών, για να καταργηθούν τα μολύβια
Από το 2014,τουλάχιστον (έχω περιοδικό),γράφουν με πείσμα και πάθος,ότι ΤΩΡΑ έρχονται τ ατσάλινα!!!
Μας τα χουν ψιλοπρήξει τα... σκάγια!

Από το 2014,τουλάχιστον (έχω περιοδικό),γράφουν με πείσμα και
πάθος,ότι ΤΩΡΑ έρχονται τ ατσάλινα!!!
Μας τα χουν ψιλοπρήξει τα... σκάγια!
Ναι δεν έχω καταλάβει τι προσπαθούν να κάνουνε? Ο κόσμος σταματάει το κυνήγι κυρίως για οικονομικούς λόγους....δεν κοιτάνε να κρατήσουν αυτούς που έχουμε απομείνει ( και δεν μιλάω μόνο για τους εμπόρους) , σου λένε απ έξω απ έξω. .πάρε και κάνα κουτάκι ατσάλινα να αρχίσεις να το συνηθίζεις, με αυτά τα μυαλά, σε λίγο ούτε τα έξοδα τους δεν θα βγάζουν

Πηγα και εγω με εναν φιλο μετα απο σεμιναριο.Φτασαμε κατα τις 5μιση.Τι να πουμε καθε χρονο και χειροτερα...Προεδραρα τον πετυχα να ειναι τουαλετα ουτε να περπατησει δεν μπορουσε...Μεσα πετυχα τον φιλο τον @Manos .Στην εξοδο τους @Χάρης Π ,@Alex37 ,@GIANNHS α ρε Γιανναρα αρχοντα βιαζομουν,@Γράμμος ,@Lavrentis και Φιλιππος.Χαρηκα με ολους και αυτους πογ δεν ηξερα αν και ηταν στο φτερο η ολη φαση διοτι ειχα μια υποχρεωση μετα.Και καθως δεν υπηρχε κατι για μαζωξη που λεγαμε τοσο καιρο.Του χρονου καλα κρασια...

Αυτά που είδαμε και ακούσαμε σήμερα για την μπενελι την ΑΙ δεν περιγράφεται
Να έχει στα χέρια του το συγκεκριμένο όπλο
Να το πιάνει
Να το έχουν στην διαφήμιση και σε φόντο απο πίσω του μισό στρέμμα
Και να μην πει μια κουβέντα για το όπλο αυτό
Παρα μόνο ότι ένα μπενελι power bore με 18,4 αυλο είναι ένα όπλο για όλα τα κυνήγια ξέγνοιαστο
Ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι μου
Του λέω ποιο όπλο παρουσιάζεις και αυτόν και τον κοσκιννα
Το power bore μου λέει
Αφού υ έχετε την ΑΙ του λέω
Μου λέει θα κυκλοφορίσει σύντομος
Καλά λέω για το Πέος
Πάμε στον πλαστουργο που τα όπλα τα πήραν απο εκεί
Και βλέπουμε το όπλο
Benelli Diamond Best Ai 19,7 αυλο
Τα συμπεράσματα δικα σας
Της νεροσωλήνας .

Αρκετός κόσμος το Σάββατο, λίγα τα περίπτερα, αναμενόμενο..

Αλλα ωραίο παζάρι...

Θα δεχτώ τον όρο έκθεση όταν επιτέλους θα δω όλους τους αντιπροσώπους όπως τα παλιά χρόνια, και κυρίως όταν δω μια έκθεση αποκλειστικά για την ύπαιθρο και όχι μόνο για το κυνήγι....
Ελπίζω κάποια στιγμή να ξυπνήσουν
Και επιτέλους να αλλάξει χέρια η διοργάνωση

Back