Και με αρκετή τύχη θα έλεγα ...
.cool.
Πως φαινεται ο λαγας! Πορτοκαλί γιλεκο, ενα μαχαιρι και μια απλη βεργα καθότι εχει benelli!
Με πολύ τύχη 50% κάτωΚαι με αρκετή τύχη θα έλεγα ...
Πως φαινεται ο λαγας! Πορτοκαλί γιλεκο, ενα μαχαιρι και μια απλη βεργα καθότι εχει benelli!
Ενα απο τα ελαχιστα κυνηγια που ακομα αντιστεκεται στο συγχρονο marketing
+ τα τρελά ενοίκια χώρου που ζητάνε οι διοργανωτές.Ας μην γελιόμαστε, με ξεφτιλισμένο το αγοραστικό κοινό, δεν υπάρχει και δεν θα υπάρξει καμία έκθεση.
Θα κλείσουν αντιπροσωπείες και θα λουστούν οι ...τεχνοκράτες, τις φιλελευθερες επιλογές τους για μια αγορά των 600 και 400€ σε μισθούς, που δεν μπορεί να "αντέξει" περισσότερα.
Υπομονή κάνα δύο χρονάκια ακόμα....!
Πρώτος πρώτος ο άσπρομαλλης πρόεδρος βλέπω...
Καλή αρχή
Ωραία παρέα, βάλτε πράμα
Νικο στα ποιο ευχάριστα της έκθεσης η παρέα με τα παιδιά απ την Κρήτη. Ήπιαμε τις ρακές μας και μετα πήγαμε και για προβατίνα σε γνωστό μαγαζί στα καλύβια.cool.
στα ευχάριστα της βόλτας μου η γνωριμία μου με τον Σταμάτη (sam13)και η συνάντηση μετά από πολύ πολύ καιρό με τον καλό μου φίλο Πάνο(hunter)
Κρύβε λόγια ha haaaΑπό όπλα δεν επώμισα ΚΑΝΕΝΑ για 1η φορά
για αρκετή ώρα που κάθησα στο HOBBI ενδιαφέρον από πολλούς για την maxus one
είδα και την sbe3(αυτή πρέπει να ήταν)στα χέρια καποιου επισκέπτη αλλά δεν μου έκανε κλικ....ίσως γιατί είναι όπλο που δεν μου ταιριάζει για το κυνήγι που κάνω
Υπήρχε καποιος κατασκευαστης φυσιγγιων που ομως να μην ηταν ταυτοχρονα αντιπροσωπος και σε καποια εταιρια οπλων?
λες την crio που ήταν στ αριστερά του οπλοβαστού;;;;; την πήρε το μάτι μου και όντως ήταν χαρτί
Δεν υπάρχει όπλο που να μην μου αρέσει
Ωραίο είναι, αυτό έλειπε
Oσο εφτανες στην maxus το χαμογελο μεγαλωνε Σαραντο!!!!!
Κ του χρονου να εισαστε γεροι...
Καλοφορετα Σταμάτη!ο κερβερος είναι??
Παρε ενα semi να μου πεις κ εσύ την γνώμη σου..Μόνο τα τζορνταν Τάσο
Να σου πω ζήλεψα λίγο που δεν κατάφερα να έρθω αλλά δεν με βόλευαν οι ημερομηνίες. Θέλω να φτιάξω τα δόντια στον μαστροΓιαννη.Νικο στα ποιο ευχάριστα της έκθεσης η παρέα με τα παιδιά απ την Κρήτη. Ήπιαμε τις ρακές μας και μετα πήγαμε και για προβατίνα σε γνωστό μαγαζί στα καλύβια
Καλοφορετα Σταμάτη!ο κερβερος είναι??
Παρε ενα semi να μου πεις κ εσύ την γνώμη σου..
Τα κατασκευάζουν οι ειδικοι,τα χρησιμοποιούν οι σπεσιαλίστες..ha haaa
Να σου πω ζήλεψα λίγο που δεν κατάφερα να έρθω αλλά δεν με βόλευαν οι ημερομηνίες. Θέλω να φτιάξω τα δόντια στον μαστροΓιαννη.
Αφού δεν ήταν η Beretta εκεί τι περιμένεις .
Μπράβο σου Σταμάτη που ασχολείσαι με την εθνική μας φυλή, κάτι τέτοιο χρειάζεται για να πάει μπροστά νέους ανθρώπους με όρεξη για να διαδοθεί και στο εξωτερικό κάποτε.
Αφού δεν ήταν η Beretta εκεί τι περιμένεις .
Μπράβο σου Σταμάτη που ασχολείσαι με την εθνική μας φυλή, κάτι τέτοιο χρειάζεται για να πάει μπροστά νέους ανθρώπους με όρεξη για να διαδοθεί και στο εξωτερικό κάποτε.