Kostas ContraDosi
Moderator
Το Tordo σε περπατητό σε Νο9 κ το mezzo 30 σε πρωινό με ΠΑΓΟ κ απογευματινό καρτέρι τουλάχιστο,δν παιζόντουσαν....να λέμε κ του στραβού το δίκιο.Για τα κυνήγια μου Lambro Tordo 30gr
Το Tordo σε περπατητό σε Νο9 κ το mezzo 30 σε πρωινό με ΠΑΓΟ κ απογευματινό καρτέρι τουλάχιστο,δν παιζόντουσαν....να λέμε κ του στραβού το δίκιο.Για τα κυνήγια μου Lambro Tordo 30gr
2 κουτάκια είχα ρίξει σε τσίχλα περπατητό,αν θυμάμαι καλά το 2014...αρκετά καλά ήταν...επίσης είχα ρίξει κ το Rio 50 των 34gr (το παλιό με τα παπιά απ'έξω) σε Νο8 κ αυτό αρκετά καλό....καλύτερο το 32άρι όμως.Για λεγε ρε Κώστα ποτε έριξες Rio 32?
Πατριώτη είχα ακούσει για αυτά τα καλύτερα λόγια....εξαίρετα τσυχλοφύσιγγα ήταν κ τα Cosmos 31gr (πράσινο) κ τα Puma 32 (μπλε) με Gm3...θα πω μια old school πυργιωτικη επιλογή για τα παντα αν και δεν νομιζω να βγαινει ακομα... καββαθας s4 32γρ απο εναρξη εως χειμωνα αλλαζες μονο νουμερο σκαγιων
Ωωωωω μεγάλη μας τιμή..........2 κουτάκια είχα ρίξει σε τσίχλα περπατητό,αν θυμάμαι καλά το 2014...αρκετά καλά ήταν...επίσης είχα ρίξει κ το Rio 50 των 34gr (το παλιό με τα παπιά απ'έξω)
32 ήταν κ το πρασινο cosmos με την τσίχλα απέξω...Πατριώτη είχα ακούσει για αυτά τα καλύτερα λόγια....εξαίρετα τσυχλοφύσιγγα ήταν κ τα Cosmos 31gr (πράσινο) κ τα Puma 32 (μπλε) με Gm3...
Σπυρο αυτό ήταν φυσιγγι πυραυλος αέρος εδάφους , πολυ σκληρό για τα πιο πολλα όπλαθα πω μια old school πυργιωτικη επιλογή για τα παντα αν και δεν νομιζω να βγαινει ακομα... καββαθας s4 32γρ απο εναρξη εως χειμωνα αλλαζες μονο νουμερο σκαγιων
Πές τώρα..λές αλήθεια ή έχεις όρεξη για κουβέντα?Λάμπρο διασποράς κίτρινο σε νούμερο 8.
Το καλύτερο φυσιγγι!
Μιλάω σοβαρά.Πές τώρα..λές αλήθεια ή έχεις όρεξη για κουβέντα?
Ενώ με τά άλλα???Μιλάω σοβαρά.
Αφού όταν το χρησιμοποιώ είναι μπαμ και κάτω.
Καρατσεκαρισμενο.
Για να το χω ξεχωρίσει και να το δηλώνω σημαίνει ότι μου ταιριάζει καλύτερα από τα άλλα...Ενώ με τά άλλα???
Οk φίλε μου.Για να το χω ξεχωρίσει και να το δηλώνω σημαίνει ότι μου ταιριάζει καλύτερα από τα άλλα...
Γενικώς δεν έχω παράπονο από τα φυσίγγια.
Ξέρω πότε κάνω λάθος.
Όμως το συγκεκριμένο φυσιγγι μου έχει δώσει πιο μεγάλη σιγουριά και αυτοπεποίθηση.
Το χω στάνταρ πρώτο!
Έχω πει παλιότερα και ιστορίες με αυτό το φυσιγγι.
Δεν το χω ξεχωρίσει χωρίς λόγο.
Τι νόημα θα είχε.
θυμασαι δοσολογια και ταχύτητα;Σπυρο αυτό ήταν φυσιγγι πυραυλος αέρος εδάφους , πολυ σκληρό για τα πιο πολλα όπλα
Ναι Σπυρο, δοσολογία δεν γραφω, με ν 5 έβγαζε στο 1.5 μ 450 μ/δθυμασαι δοσολογια και ταχύτητα;
Έχετε ωραία κ προσεγμενα φυσίγγια Χρυσανθε.......Ολυμπια baby game 25γρ ν 10 για ολα τα μικρα παντως καιρου μεχρι 0 βαθμους
Λογικά όχι γιατί λογικά θα είναι υπερελαφρα... Ίσως καμιά αδράνειας, ίσως...Δεν τα χω ξαναριξει αλλα πολοι τα ριχνουν
Μια χαρα ειναι για το ορτυκακι τασο
Δεν ξερω αν μπορει να τα ριξει καραμπινα ομως
Μαθαινω οτι ενα βαρυ 36αρι που σε ενα δικαννο το νιωθεις στην καραμπινα ειναι ανεπαισθητο
Εχοντας αυτο υποψην και την λειτουργια αεριων ισως να μην μπορει να δουλεψει μια καραμπινα με τετοια
Μάλλον καλο ειναι αυτο............Δυστυχως δεν ειχα ποτε την ευκαιρια να αγγιξω καν καραμπινα