Ε! Μην στέλνεις το κόσμο εκεί που θέλεις εσύ!Ρε ο μοναδικός είμαι με benelli αχαχαχ
Ρε @vazelos λιποψύχισες βρειιι γαμώττττ
Ε! Μην στέλνεις το κόσμο εκεί που θέλεις εσύ!Ρε ο μοναδικός είμαι με benelli αχαχαχ
Ρε @vazelos λιποψύχισες βρειιι γαμώττττ
Εγώ δεν έχω πάει ποτέ γιατί σε συνδυασμό με το υπέρ-όπλο μου θα τους κόψω τον σπόροΕνώ οι υπόλοιποι τα κάνουμε κομπολόι
Τι σε νοιάζει τη ψήφισε ο Γιάννης;;;Σκέφτομαι ποιο να βαλω.. Να καμω το σαροραϊζ... Ου Γιαννους τι φηφσε;
Πηγα να τβαλου αυτην πατριωτ αλλα θμυθκα τουν πουτιν με τς πουτινιες που κανΤι σε νοιάζει τη ψήφισε ο Γιάννης;;;
ΠΑΣΟΚ κι εσύ;;;
Βάλε τη μπαικαλ να είσαι σίγουρα μέσα...
Στείλε σε π.μ τον ντίλερ σου!Εγώ δεν έχω πάει ποτέ γιατί σε συνδυασμό με το υπέρ-όπλο μου θα τους κόψω τον σπόρο
Κρίμα είναι δεν θέλω να κάνω ζημιά
Νοθεία... Αισχος.. Φαιδρος εγκάθετος...Ε! Μην στέλνεις το κόσμο εκεί που θέλεις εσύ!
Κυκλοφορεί ακόμη ο μύθοςσαν την ρεμινγκτον κ αυτήΨήφισα για να δω τα αποτελέσματα.....τώρα απολαμβάνω την συζήτηση....
View attachment 55216
Δεν βλέπω τι ψήφισε ο καθένας ...Ειδες τι φηφσα; fabarm.. Μου θυμίζει το fubar
Αλβανός σοβατζης?Δεν βλέπω καλά...Δεν έχω να κρύψω κάτι
View attachment 55217
Ρε μην αγχώνεσαι αφού ΠΑΣΟΚ θα βγει στο τέλος4-4 ρε γαμώττττ
Ρε Αντρέα μας έκανες χαλάστρα.
20€ σε όποιον ψηφίσει benelli αχαχαχα
Και μετά απορείς που δεν μπορείς να βαρέσεις πρασινοκέφαλοΔεν βλέπω καλά...
5-5 πάλι αμφίρροπο το ματςΚφαλες... Σας πηραμαν κ τα σουβρακα..εχεις βυσμα να γλυτωσω τι μπαν;
Ψήφισα κι εγώ !!! ... για τον ίδιο λόγο !!!Ψήφισα για να δω τα αποτελέσματα.....τώρα απολαμβάνω την συζήτηση....
View attachment 55216