Και γω την είχα πατήσει παλαιότερα με ένα πλαστικό δισκίο στο V1.5m , τώρα έχω τον Chrony Μ1 με την αποσπώμενη οθόνη .
Και γω την είχα πατήσει παλαιότερα με ένα πλαστικό δισκίο στο V1.5m , τώρα έχω τον Chrony Μ1 με την αποσπώμενη οθόνη .
American components, Russian components, all are made in China !!!! ( δεν ήθελε να πει China και είπε Taiwan)
Ο επόμενος που θα φέρω θα είναι μαγνητικός.Παλιοτερα δεν υπιρχε τιποτα. Τωρα σιγα σιγα κατι βγενει στο Διαδίκτυο
Πως ειναι ο μαγνιτικος;Ο επόμενος που θα φέρω θα είναι μαγνητικός.
Μόλις παρέλαβα. Σε 7μερες από Γερμανία. Πάω ηλεκτρονικό για αντικατάστασηΨαχνω αυτο κ δεν το βρησκω πουθενά. Ξερει κανενας να μου πει που να ψαξω;;;
View attachment 6524
Πρόσφατα έκανα αγορά απο decathlon, μπαίνεις στο https://www.decathlon.com.gr/ κάνεις την παραγγελία , την πληρώνεις και επιλέγεις παραλαβή σε κατάστημα είτε στα Σπάτα είτε στην Κόρινθο χωρίς επιβάρυνση. Όταν έρθει, σε καμια εβδομάδα, σε ειδοποιούν για παραλαβή.Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος για αγορά από το δέκαθλον; Έξοδα αποστολής, παραλαβή και τα σχετικά... ευχαριστώ
Σε ευχαριστώ για την απάντηση Παντελή... όταν έρθει πρέπει να πας να το πάρεις η μπορούν να το στείλουν;Πρόσφατα έκανα αγορά απο decathlon, μπαίνεις στο https://www.decathlon.com.gr/ κάνεις την παραγγελία , την πληρώνεις και επιλέγεις παραλαβή σε κατάστημα είτε στα Σπάτα είτε στην Κόρινθο χωρίς επιβάρυνση. Όταν έρθει, σε καμια εβδομάδα, σε ειδοποιούν για παραλαβή.
Δεν στέλνουν ακόμα!Σε ευχαριστώ για την απάντηση Παντελή... όταν έρθει πρέπει να πας να το πάρεις η μπορούν να το στείλουν;
Σε ευχαριστώ νικο!!Δεν στέλνουν ακόμα!
Δεν στέλνουν ακόμα!
Έλα! Ακόμα καλύτεραπαιρνω το δευτερο πακετο απο Δεκαθλον Κορινθου...το παραγελνεις, σε ειδοποιουν οταν ειναι στο καταστημα τους, παιρνεις τηλ. τους λες αριθμο παραγελειας. και σου το στελνουν οπου θελεις...
τι να σου πω...μιλησα μαζι τους χθες, οπως ειπα για να μου στειλουν την παραγελεια μου...παρτους εν τηλ. πριν αγορασεις, και ρωτα τους...Έλα! Ακόμα καλύτερα
Είδα στο σάιτ γράφανε ότι δεν στέλνουν προς το παρών
Πήγα προχθές από εκεί πήρα κάτι ψιλά....τι να σου πω...μιλησα μαζι τους χθες, οπως ειπα για να μου στειλουν την παραγελεια μου...παρτους εν τηλ. πριν αγορασεις, και ρωτα τους...