Σε διάμετρο πιο μεγάλα μέχρι 20-25 χιλΤελη σε τι διαμετρο και μηκος θελεις τα κομματια;μεχρι 1 μετρα και 8 χιλ διαμετρο βρισκεις ελλαδα
Σε μήκος δεν με πειράζει το κόβω όσο θέλω αν και πάνω από μισό μέτρο δεν νομίζω να με χρειαστεί
Σε διάμετρο πιο μεγάλα μέχρι 20-25 χιλΤελη σε τι διαμετρο και μηκος θελεις τα κομματια;μεχρι 1 μετρα και 8 χιλ διαμετρο βρισκεις ελλαδα
Ε τοτε δεν θα σε καλυψουν αυτα που χα στα υποψιν..γιατι δεν ψαχνεις σε κανα εργοστασιο που διαχειριζοντε υγρα τροφιμα;..συνηθως στην γραμμη παραγωγης τους χρησιμοποιουν σαν πιο ασφαλη απο θεμα οξειδωσηςΣε διάμετρο πιο μεγάλα μέχρι 20-25 χιλ
Σε μήκος δεν με πειράζει το κόβω όσο θέλω αν και πάνω από μισό μέτρο δεν νομίζω να με χρειαστεί
Θα το κοιτάξω σε ευχαριστώ πάντως φίλε μου που ενδιαφέρθηκες!!!!!!Ε τοτε δεν θα σε καλυψουν αυτα που χα στα υποψιν..γιατι δεν ψαχνεις σε κανα εργοστασιο που διαχειριζοντε υγρα τροφιμα;..συνηθως στην γραμμη παραγωγης τους χρησιμοποιουν σαν πιο ασφαλη απο θεμα οξειδωσης
Τιποτα φιλε ολοι μια παρεα ειμαστε και πρεπει να βοηθαμε ο καθενας οπως μπορει!Θα το κοιτάξω σε ευχαριστώ πάντως φίλε μου που ενδιαφέρθηκες!!!!!!
Ναι, αλλά θα γλυτώσεις και την τράκαπηρα 2 τεμ απο αυτα:
https://www.decathlon.com.gr/gr_en/...73633/s/200-cartridge-storage-case-en-s10511/
πολυ καλα...θα μου χρειασθουν για το 16αρι...γιατι πλεον δεν ιθα μπορω να δανειζομαι φυσσιγια απο αλλους...
Ναι! αυτο δεν το σκεφτηκα! αχαχαχα! ΩραιοςΝαι, αλλά θα γλυτώσεις και την τράκα
Κοίταξε γράφει μέσα ότι τα υφάσματα κτλπ έρχονται από Κίνα αλλά η εταιρεία βρίσκεται Αμερική
αρα ακυρο...και εχει ωραια ρουχα....Κοίταξε γράφει μέσα ότι τα υφάσματα κτλπ έρχονται από Κίνα αλλά η εταιρεία βρίσκεται Αμερική
Θα συμφωνήσω πολύ κυριλέ για λόρδους με μια γρήγορη ματιά που κοίταξα....αρα ακυρο...και εχει ωραια ρουχα....
και οχι μονο..εχει και ωραια μουφαν....Θα συμφωνήσω πολύ κυριλέ για λόρδους με μια γρήγορη ματιά που κοίταξα....
Κίνα σίγουρα, αν ήταν Αμερική θα είχε τουλάχιστον διεύθυνση.
Πήγαινε στο Γερμανικό. Από Ιταλία εχει πολλά μεταφορικά.Καλησπερα σε ολη την παρεα, μια ερωτηση, θελω να αγορασω καποια πραγματα απο brownells, μου βγαζει browlells italy, εχει παραγγειλει κανεις απο εκει; Ειμαι εντελως ασχετος.
Και στα δυο παραμονεύει στη γωνία ο Τελώνης
Καλησπερα σε ολη την παρεα, μια ερωτηση, θελω να αγορασω καποια πραγματα απο brownells, μου βγαζει browlells italy, εχει παραγγειλει κανεις απο εκει; Ειμαι εντελως ασχετος.
Και το αγγλικό είναι πολύ καλό.Πήγαινε στο Γερμανικό. Από Ιταλία εχει πολλά μεταφορικά.
Επειδη πριν δυο μηνες εψαχνα κατι ,με το Αγγλικο δε θυμαμαι καλά που ειχα θεμα . Να ηταν ηταν πολλά τα μεταφορικα ,να ήταν πιο ακριβό ή να μην έστελνε ; δε θυμαμαι. Μαλλον το δεύτερο .Και το αγγλικό είναι πολύ καλό.
απλα, στον κινεζο, τα εξοδα εκτελονισμου ειναι 15ευρω μονοΚαι στα δυο παραμονεύει στη γωνία ο Τελώνης
Πήγαινε στο Γερμανικό. Από Ιταλία εχει πολλά μεταφορικά.
ευχαριστω πολυΚαι το αγγλικό είναι πολύ καλό.