Επρεπε να συνεννοηθειτε να σου το στειλει απλο δεμα με αντικαταβολη...3 € τα μεταφορικα και 3€ η αντικαταβολη,συνολο 6€.Απλα θα πηγαινες στο κοντινο ελτα για παραλαβη.View attachment 49367Ρε παιδιά τι λέτε για Κίνα για Αμερικες εγώ ένα τσοκ που βρήκα στο car.απο ιδιώτη και πλήρωσα 14,58 ούτε να έκανε τον γύρο του κόσμου.
Μόνο μια τρύπα βλέπω και ανησυχώ...
Γιατί δεν έχει παλάμες και πατούσες ???
Παρθένα ...Μόνο μια τρύπα βλέπω και ανησυχώ...
Παρθένα ...
Καινούργια είναι όχι ελαφρώς μεταχειρισμένη ... έλεος ...
βασιλη ετσι οπως ειναι κουλη δεν μπορεις να την ριξεις στα 4, μεγαλο μειονΓιατί δεν έχει παλάμες και πατούσες ???
Κινέζικη είναι ???
Ειναι τρουλοκΜόνο μια τρύπα βλέπω και ανησυχώ...
Μην την πεις να σου ζυμωσει σοβα γιατι θα τα κανετε ´´πλακακιά´´
Ειναι τρουλοκ
Μια αλλα ανοιγει οσο θελεις
Το ρώτησα αυτό και μου είπαν με ένα κολλητήρι ανοίγεις όσες θες όπου θες.Μόνο μια τρύπα βλέπω και ανησυχώ...
Για να μην βρωμάει ποδαριλα και να μην ζητάει δαχτυλίδια Βασίλη.Γιατί δεν έχει παλάμες και πατούσες ???
Χαχαχά όχι όχι φίλε μου δεν έκανα κάτι εγώ χαχαχαΟ @Bnllcrio φταίει...
Τρέχω σαν τον Βέγγο ίσα που προλάβαινω να διαβάσω τίποτα εδώ μέσα χαχαχαΑυτός είναι αρρώστια ... άστον ...
Δεν τ ήξερα αυτό να σου πω και φαντάσου ότι του είπα με ΕΛΤΑ γιατί είναι το πιο φτηνό.Επρεπε να συνεννοηθειτε να σου το στειλει απλο δεμα με αντικαταβολη...3 € τα μεταφορικα και 3€ η αντικαταβολη,συνολο 6€.Απλα θα πηγαινες στο κοντινο ελτα για παραλαβη.
αν είναι made in turkey θα θησαυρίσει ο βουλκανιζατεράς σου.........Νασαι καλά!Δεν τρυπάει εύκολα έτσι?Μην είμαι με την φλατζοκολλα στο χέρι...
καλά μπρε γκαρντάσιη
αν είναι χαιβαν-χανουμ με προδιαγραφές μεμετ - μερακλη - μουστακαλή γυρνα την από την άλλη μεριά......Μόνο μια τρύπα βλέπω και ανησυχώ...
ήταν προσφορά Μάριε ... ένα 50άρικο περίπου κόστισε με τα μεταφορικά ..καλά μπρε γκαρντάσιη
γιλέκο της ακατανόμαστης πήγες και πήρες;
αλλά ξέρω
το έκανες μήπως σκιαχτεί η μπενέλλα κι αρχίσει να σκοτώνεεεεειιιιιιι!!!!!!
* Χρύσανθε @kurtzhaar πρόσεξες την Κυπραίικη προφορά στο γκαρντάσιης;