Και να θες δεν υπαρχει 30αρι πουθενά στον πλανήτη ετοιμοπαράδοτα
Μη προτεινεις τιποτα, ας διαλεξει μονος του.Να του προτείνω το Κομιτα 220 σκέφτηκα,...
Μια πολύ καλή πρόταση.Μη προτεινεις τιποτα, ας διαλεξει μονος του.
Δείτε στο airgunshop στα μεταχειρισμένα κανένα diana παλιάς κοπής. Είναι εξαιρετικά. Έχω πάρει ένα 25D από εκεί. Τσέκαρε αυτά:Καλησπέρα ξανά. Ερώτηση για φίλο που θέλει όπλο στην κατηγορία του δικού μου Βάϊραχ 30 (4.5μμ) ελαφρύ δηλαδή και μικρό σε μήκος, αλλά δεν θέλει να δώσει τόσα χρήματα. +- 150-180€ δίνει.
Του πρότεινα να μαζέψει άλλα 100€ για να πάρει το 30αρι που το γνωρίζει, έχει ρίξει με το δικό μου και του αρέσει, αλλά δεν θέλει.
Να του προτείνω το Κομιτα 220 σκέφτηκα, αλλά λέω, να ρωτήσω καλύτερα και από εδώ, διότι σ΄αυτα τα χρήματα, δεν έχω ιδέα τι μπορεί να είναι αξιοπρεπές και να μην πετάξει τα χρήματα του, (κάποιες φορές το φτηνό, γίνεται ακριβότερο του ακριβού στο τέλος)
Το 30άρι είναι must have για κάθε αεροβολιστή. Με ανοιχτά σκοπευτικά είναι εθισμός. Όταν το πιάσεις στα χέρια σου δεν σταματάς.Και να θες δεν υπαρχει 30αρι πουθενά στον πλανήτη ετοιμοπαράδοτα
Παρακαλώ, αλλά άσε τα κύριε Κόλλια. Κώστα με λένε. Τα dianaκια θα τα ευχαριστηθητε.κε. Κόλλια ευχαριστώ πολύ. Τόσο που σκέφτομαι να πάρω και για μένα ένα μικρο Ντιανα από αυτά που είδα στον σύνδεσμο που παραθέσατε! Έχετε απόλυτο δίκιο για το 30άρι. Είναι το όπλο που με το οποίο έχω κάνει τις περισσότερες βολές, αυτό τα λέει όλα!
Ευχαριστω όλους τους ανωτέρω επίσης, για τις συμβουλές τους.
Πολύ σωστά!!! Δυνατό, ευθύβολο, όχι πολύ βαρύ, ποιοτικό, έχω τρία HW και αυτό μου αρέσει περισσότερο!!WH 95 σε 4,5mm οπλο για όλα.
WH 95 σε 4,5mm οπλο για όλα.
To 95 και το 85 είναι σχεδόν τα ίδια?Π
Πολύ σωστά!!! Δυνατό, ευθύβολο, όχι πολύ βαρύ, ποιοτικό, έχω τρία HW και αυτό μου αρέσει περισσότερο!!
Το 85 δεν τό ξέρω, έχω τά 30S- 77 και 95To 95 και το 85 είναι σχεδόν τα ίδια?
Το 85αρι ειναι λιγο πιο δυνατο, πιο βαρυ σε σχεση με το 95αρι και ειναι πιο κοντα στο 80αρι.To 95 και το 85 είναι σχεδόν τα ίδια?
Το στελνεις πισω για επισκευη ή αντικατασταση, χωρις να αφηνεις περιθωρια, η αντικατασταση δυσκολο αλλα οταν επιστραφει πρεπει να μην εχει κανενα σημαδι επισκευης.Δεν μπορώ να ανεβάσω φώτο από το σκοπευτικο. Στην μια μεριά, είχε υλικό χυτευσης,με αποτέλεσμα να σφίγγει μονόπλευρα στον οδηγό της κάνης. Αφαίρεσα το κομμάτι και κάπως εσφιξε..Αλλά δεν θα αντέξει, γιατί το λούκιτου σκοπευτικου καταστράφηκε..
Έτσι είναι, τις σφίγγεις μία δύο φορές σαν καινούργιο και τέρμα!! Τώρα για τό στόχαστρο που λέει ο συνάδελφος, τί νά πω, τά στοχαστρα σε όλα τα Hw είναι πολύ στιβαρά....Έχει εγγύηση. Δεν μίλησες με το κατάστημα αγοράς;
Εγώ προ καιρού πήρα το 77αρι είμαι πολύ ευχαριστημένος κανένα θέμα.
Μετά από αρκετές βολές έκανα έναν έλεγχο στης βίδες και της βρήκα χαλαρές, της έσφιξα με κατάλληλο κατσαβίδι και όλα καλά. Εχτές μετά από μαραθώνιο βολών έκανα πάλι έλεγχο και δεν είχαν πάρει καθόλου.
Επίσης δεν σφίγγουμε ποτέ τίς βίδες υπερβολικά!!!Έτσι είναι, τις σφίγγεις μία δύο φορές σαν καινούργιο και τέρμα!! Τώρα για τό στόχαστρο που λέει ο συνάδελφος, τί νά πω, τά στοχαστρα σε όλα τα Hw είναι πολύ στιβαρά....