Μόνο? τότε δεν συμφέρει για αυτήν την διαφορά.Αν δεν το έχει πειράξει είναι καλή περίπτωση , φυσικά καινούριο στον Ζπαντουλη έχει 1450.
Μόνο? τότε δεν συμφέρει για αυτήν την διαφορά.Αν δεν το έχει πειράξει είναι καλή περίπτωση , φυσικά καινούριο στον Ζπαντουλη έχει 1450.
Σπύρο υπάρχουν καταστήματα που κάνουν άτοκες δόσεις.Μην κάνεις υποχωρήσεις στο όπλο γιατί σε λίγο καιρό θα ξαναψαχνεις ,άσε που δεν θα μπορείς να ξεφορτωθείς η λάθος επιλογήλοιπον γυρο στα τα 900 ευρω υπολογηζω το ταβανι ξερω οτι ειναι λιγα αλλα αυτα διαθετει το ( καταστιμα) . αν μπορουσα θα διαλεγα brawning αλλα θελει τα δυπλασια ισος αργοτερα στο προκειμενο αλη επηλογη ισος για ενα lanber αλλα δεν ξερω αν κανει για σκοπευτηριο ........
Τό είδα.. είναι με σταθερά τσοκαρίσματα αυτό.Αν δεν το έχει πειράξει είναι καλή περίπτωση , φυσικά καινούριο στον Ζπαντουλη έχει 1450.
Το είδα κι εγώ ,σταθερά είναι θέμα για γενική χρήσηΤό είδα.. είναι με σταθερά τσοκαρίσματα αυτό.
https://www.volosguns.gr/index.php/opla-kynigiou/super-pose/miroku-mk-60-game-detail
Πάρε γιατί θα πάρω εγώ,πρέπει να ταχε τσουξει λίγο όταν έβαζε την αγγελία,αν είναι 76 είναι στανταρακι όπλο με @Αν είναι 76άρι είναι ωραία περίπτωση. Τα έχει μπερδέψει λίγο στην περιγραφή αλλά στη φωτό πιστεύω φαίνεται για 76άρι.
Δεν παίρνω τηλ γιατί θα κάνω ξανά καμιά μαλ@κία...
οχι απλος δεν ηθελα καπιο που υπαρχει ειδη και βαριομουν να ψαξωΒλέπω ότι το ΑΤΑ το έχεις στο άβαταρ σου, να υποθέσουμε ότι έχεις κατασταλάξει;
Βάλε ένα perazzi,για αβατάρ.Δεν τόχει κανένας.οχι απλος δεν ηθελα καπιο που υπαρχει ειδη και βαριομουν να ψαξω
doneΒάλε ένα perazzi,για αβατάρ.Δεν τόχει κανένας.
Όχι προς Θεού για διόρθωση και τυχόν αμφιβολίες τό έγραψα και εγώ.η beretta φτιαχνει κανες και εξαρτιματα για αρκετρα οπλα της δεν ξερω ακριβος σε αρθρο το διαβασα και εγω,, εξαλου δεν εγραψα οτι εγραψα για να κατηγορισω οπλα η ιδεες διευκρινηστηκα αναφερθηκα δε θα αρνηθω αυτο που ειπες