Αγριόχοιρος Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Για μερικές δεκάδες € θες να πεις.
Μην γίνεσαι κακός τώρα... Απορώ πάντως ποιος αγοράζει αγριογουρουνο. Εδώ ο πιο πολύς κόσμος δεν το ακουμπάει, ουτε καν δοκιμάζουν. Τρώνε σκουπίδια και ψοφημια λένε , μυρίζει και είναι σκληρό σαν γαλοτσα λένε. Πάντως εγώ μέχρι τώρα ούτε βρωμερό ούτε σκληρό το βρίσκω. Αντιθέτως είναι πάρα πολύ καλο και το απολαμβάνω.
 
Μην γίνεσαι κακός τώρα... Απορώ πάντως ποιος αγοράζει αγριογουρουνο. Εδώ ο πιο πολύς κόσμος δεν το ακουμπάει, ουτε καν δοκιμάζουν. Τρώνε σκουπίδια και ψοφημια λένε , μυρίζει και είναι σκληρό σαν γαλοτσα λένε. Πάντως εγώ μέχρι τώρα ούτε βρωμερό ούτε σκληρό το βρίσκω. Αντιθέτως είναι πάρα πολύ καλο και το απολαμβάνω.
Αν δεν το μαγειρέψεις σωστά θα γίνει σόλα
 
Γενικά το κρέας του αγριογούρουνου ειναι μεγαλο κεφάλαιο, εξαρτάται απο πολλούς παράγοντες η ποιότητά του, απο την ηλικία και τη διατροφή μεχρι και την εποχή που θα το θηρευσουμε(όπως επίσης και το αν ειναι καθαρόαιμο η υβρίδιο). Για παράδειγμα ενας κάπρος στην αρχή της κυνηγετικής περιόδου δεν εχει καμια σχέση με εναν καπρο του γεννάρη που ζέχνει λόγω της αναπαραγωγής, ή ενας καπρος που ειναι 2 μηνες μεσα σε καλαμποκι και τρωει πίνει χωρις να κανει διαδρομες σε σχεση με εναν καπρο που κατεβαίνει ολο το βουνο για να φτασει σε καλιεργιες να φαει και να ξαναγυρίσει στο βουνό. Εχω χτυπήσει κάπρο που το κρέας του περαν του πιο σκουρου χρώματος δεν το ξεχώριζες απο ήμερο γουρουνι(μαλακό και χωρίς να μυρίζει) ενω εχω φαει κρεας απο σκρόφα που χτύπησε φιλος μου και οχι απλα δεν κοβότανε, ηταν μακράν το σκληροτερο κρεας που εχω φαει στη ζωη μου,
Ειναι δηλαδη ενα κρεατικό που μπορει να φας απο ενα ζώο και να πεις οτι ειναι απ τα νοστιμοτερα που εφαγες και να κολήσεις, ή να πεσεις σε σκληρό ή σε κρεας που μυριζει και να το απορύψεις για μια ζωη...
 
Γενικά το κρέας του αγριογούρουνου ειναι μεγαλο κεφάλαιο, εξαρτάται απο πολλούς παράγοντες η ποιότητά του, απο την ηλικία και τη διατροφή μεχρι και την εποχή που θα το θηρευσουμε(όπως επίσης και το αν ειναι καθαρόαιμο η υβρίδιο). Για παράδειγμα ενας κάπρος στην αρχή της κυνηγετικής περιόδου δεν εχει καμια σχέση με εναν καπρο του γεννάρη που ζέχνει λόγω της αναπαραγωγής, ή ενας καπρος που ειναι 2 μηνες μεσα σε καλαμποκι και τρωει πίνει χωρις να κανει διαδρομες σε σχεση με εναν καπρο που κατεβαίνει ολο το βουνο για να φτασει σε καλιεργιες να φαει και να ξαναγυρίσει στο βουνό. Εχω χτυπήσει κάπρο που το κρέας του περαν του πιο σκουρου χρώματος δεν το ξεχώριζες απο ήμερο γουρουνι(μαλακό και χωρίς να μυρίζει) ενω εχω φαει κρεας απο σκρόφα που χτύπησε φιλος μου και οχι απλα δεν κοβότανε, ηταν μακράν το σκληροτερο κρεας που εχω φαει στη ζωη μου,
Ειναι δηλαδη ενα κρεατικό που μπορει να φας απο ενα ζώο και να πεις οτι ειναι απ τα νοστιμοτερα που εφαγες και να κολήσεις, ή να πεσεις σε σκληρό ή σε κρεας που μυριζει και να το απορύψεις για μια ζωη...
Εμάς εδώ είναι υβρίδια. Καπρι χειμωνιάτικο πουρνεμενο δεν έχω φάει η αλήθεια είναι.Αλλα οτιδήποτε έχω μαγειρέψει ως τώρα είναι απλά φανταστικό και χωρίς καμία προετοιμασία (μαριναρισμα κτλ).
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top