Κοίτα αλεπούδες έχουμε ξαναδεί, απλά το κοντινότερο μετά σε τσακάλι που ξέρουμε είναι ο Γρηγόρης @tsakalos οπότε καταλαβαίνειςΣοβαρά τώρα το περνάτε για αλεπού ;
Κοίτα αλεπούδες έχουμε ξαναδεί, απλά το κοντινότερο μετά σε τσακάλι που ξέρουμε είναι ο Γρηγόρης @tsakalos οπότε καταλαβαίνειςΣοβαρά τώρα το περνάτε για αλεπού ;
Τσακαλι και καλοταισμενοΑυτο ρε παλικαρια όσοι βλεπετε συχνα, ειναι (αλεπού) τελικα ή τσακαλι;;;
Το σκοτώσε αυτοκίνητο σημερα το πρωί εξω απ'το σπίτι μου...η αλεπού ξερω πως ειναι...αυτο ομως το βλεπω κολωβό, χωρις γκριζόμαυρα ποδια οπου εχει η αλεπου...κ το χρωμα του δεν ειναι αλεπουδιαρικο τελος παντων.....επισης ειναι κ κοντότριχο για αλεπου...
View attachment 43397View attachment 43398View attachment 43399
View attachment 43400
Εγω ειμαιΘεσσαλονίκη εχθές 2.00 το βράδυ, στον κεντρικό δρόμο μετά τη στροφή αεροδρομίου προς Περαία..
View attachment 43424
Αλποτσάκαλος
Εκει λοιπον θελω να σταθω...τυγχανει να μην εχω δει ποτε ως τωρα τσακαλι...αλεπου ομως πολλες φορες....κ ενας φιλος που το ειδε (κυνηγος) μου ειπε πως ειναι διασταυρωμενο αλεπου με τσακαλι....το κεφαλι μοιαζει πολυ κ στο σχιμα κ στα λευκα χρωματα στις γναθους....Η αλήθεια είναι ότι στο κεφάλι μοιάζει πολυ
Το τσακάλι τρώει την αλεπού - δεν τη γ@μ@ειΕκει λοιπον θελω να σταθω...τυγχανει να μην εχω δει ποτε ως τωρα τσακαλι...αλεπου ομως πολλες φορες....κ ενας φιλος που το ειδε (κυνηγος) μου ειπε πως ειναι διασταυρωμενο αλεπου με τσακαλι....το κεφαλι μοιαζει πολυ κ στο σχιμα κ στα λευκα χρωματα στις γναθους....
Μην το λες ,μια αλεπού όχι μόνο μου έτρωγε τις κότες αλλά μου πήδηξε κ μια σκύλα μαντροσκυλο... που ήταν δεμένη....αποτέλεσμα 8 κουτάβια ,το τελευταίο αλεπουδακι καθαρό δεν επεζησεΤο τσακάλι τρώει την αλεπού - δεν τη γ@μ@ει
gay????μια αλεπού όχι μόνο μου έτρωγε τις κότες αλλά μου πήδηξε κ μια σκύλα μαντροσκυλο..
αφού την γκαστρωσε βρεgay????
Αυτό το ακούω πρώτη φορά, αντε να σου πηδαει και τις κότες καμία κάργα να δω τι αυγά θα τρως μετά.Μην το λες ,μια αλεπού όχι μόνο μου έτρωγε τις κότες αλλά μου πήδηξε κ μια σκύλα μαντροσκυλο... που ήταν δεμένη....αποτέλεσμα 8 κουτάβια ,το τελευταίο αλεπουδακι καθαρό δεν επεζησε
Όντως!Αν τύχει να δεις αλεπού στο χιόνι, δεν ξεχνάς ποτέ τα χρώματα και την φουντωτη ουρά.
Η Αλεπού όμως είναι όμορφο ζώο...η Κυρά Μάρω!
Το Τσακάλι είναι σιχαμερό πράγμα δεν είναι?
Όλα τα ζώα, έχουν, το καθένα, τη δική του ομορφιά και το καθένα, παίζει τον ρόλο του στο οικοσύστημα.Αν τύχει να δεις αλεπού στο χιόνι, δεν ξεχνάς ποτέ τα χρώματα και την φουντωτη ουρά.
Ποτισες τον Γρηγορη τσιπουρα μεχρι να πεσει στον υπνο και τον εβγαλες σελφι;Αυτο ρε παλικαρια όσοι βλεπετε συχνα, ειναι (αλεπού) τελικα ή τσακαλι;;;
Το σκοτώσε αυτοκίνητο σημερα το πρωί εξω απ'το σπίτι μου...η αλεπού ξερω πως ειναι...αυτο ομως το βλεπω κολωβό, χωρις γκριζόμαυρα ποδια οπου εχει η αλεπου...κ το χρωμα του δεν ειναι αλεπουδιαρικο τελος παντων.....επισης ειναι κ κοντότριχο για αλεπου...
View attachment 43397View attachment 43398View attachment 43399
View attachment 43400