Από ότι είπαν τους γνωρίζουν ... διάβασέ το όλο από την αρχή, θα καταλάβειςΜηνύσεις κατά αγνώστων λογικά έγιναν από αυτούς που κατέστρεψαν, αλλά άντε βρες τους για να τους πας σε δίκη
Από ότι είπαν τους γνωρίζουν ... διάβασέ το όλο από την αρχή, θα καταλάβειςΜηνύσεις κατά αγνώστων λογικά έγιναν από αυτούς που κατέστρεψαν, αλλά άντε βρες τους για να τους πας σε δίκη
Πολλούς γνωρίζουν για πολλά, στο να τους δέσουν υπάρχει πρόβλημαΑπό ότι είπαν τους γνωρίζουν ... διάβασέ το όλο από την αρχή, θα καταλάβεις
Γιατί ρωτάς εμένα ρε Γιώργο; διάβασε τι έγραψαν τα παιδιά που είναι από την περιοχή και ρώτησε τα ...Πολλούς γνωρίζουν για πολλά, στο να τους δέσουν υπάρχει πρόβλημα
Και εγώ αυτό πιστεύω Γιώργο ότι ξέρουν ποιοί είναι αλλά λογικά δεν μπορούν να το αποδείξουν ή τουλάχιστον να το αποδείξουν στο 100%
Δεν ρωτάω απλά λέωΓιατί ρωτάς εμένα ρε Γιώργο; διάβασε τι έγραψαν τα παιδιά που είναι από την περιοχή και ρώτησε τα ...
Χαλάσαμε την ερώτηση του Τάσου ... για την Κεφαλονιά !Δεν ρωτάω απλά λέω
Αυτό έχει ρωτήσει ο Τάσος και με την πολυλογία μας θάφτηκε !!! ...Μια που το αναφέρατε..
Να πω ότι εδώ στο νησί δεν είχαμε ποτε θεμα με αλεπούδες κ απο ότι μου εχουν πει λαγαδες κ μη έχει γεμισει ο τόπος...
Υπάρχει φήμη οτι τους απελευθέρωσαν οικολόγοι.....
Επίσης εντυπωση μου είχε κάνει φέτος στο καλοκαίρι που έβλεπα σκοτωμένα πολλα κουνάβια(μάλλον έτσι νόμιζα) κ σε ζευγάρια κοντα-κοντα....
Τελικά μου είπαν ότι ήταν μινκ κ ότι για αυτό ευθυνονται κ παλι οι οικολόγοι...
Νικηφόρε @PPV δεν ξέρω αν έχεις ακουσει κάτι...
Και αν αληθευουν όλα αυτά...
Χαθήκαμε στην πορεία είναι η αλήθεια, έχεις δίκιοΑυτό έχει ρωτήσει ο Τάσος και με την πολυλογία μας θάφτηκε !!! ...
Εδώ χρωστάνε 6 χρόνια τα λεφτά σε αυτούς που τις πήγαν στο δασαρχείο Καρδίτσας.Μιλαμε για μεγαλεία,όχι αστεία!Αληθεύει ότι πριμοδοτείτε το ''κεφάλι'', όπως παλιά;
Τα κακαλα!!!@@@Το 2020 κάποιοι έπερναν 50ευρά ανά κεφαλή - σήμερα τί ισχύει;
https://www.ihunt.gr/k-s-xanthis-pe...ZhwNQHu7Wfrkq35zgkEq-BSCRSTZClIml5isXkE1X58uYΤο 2020 κάποιοι έπερναν 50ευρά ανά κεφαλή - σήμερα τί ισχύει;
Εφυγε σαν πυραυλος, λεει στο αρθρο...