Άλλαξε δάχτυλο!Να με συμπαθάτε αλλα δεν μπορώ να την σκοτώσω ρε παιδιά, δεν μου πάει το δάχτυλο στη σκανδάλη
Άλλαξε δάχτυλο!Να με συμπαθάτε αλλα δεν μπορώ να την σκοτώσω ρε παιδιά, δεν μου πάει το δάχτυλο στη σκανδάλη
Άμα σου έκανε ζημιά κάθε βράδυ στο κοτέτσι θα είχες άλλη γνώμη.Να με συμπαθάτε αλλα δεν μπορώ να την σκοτώσω ρε παιδιά, δεν μου πάει το δάχτυλο στη σκανδάλη
Συμφωνώ πάρα πολλές σε κάθε έξοδο το πρωϊ συναντάμε πολλές στην διαδρομή μας με αυτοκίνητο και σήμερα είδαμε και μια φρέσκο σκοτωμένη από αμάξι έξω από την Θήβα.Η δεύτερη για φέτος.
Έχει γεμίσει ο τόπος
ψωφοςςςς με το πλαγιοκανο φιλεμουυυυυΗ δεύτερη για φέτος.
Έχει γεμίσει ο τόπος
ψωριαραααα η ρουφιαναααα δεν πιστευω να την επιασες στα χεριασουυυView attachment 92975
Μία που έπεσε με δούβρης 30γρ νο9
Ποτέ...ψωριαραααα η ρουφιαναααα δεν πιστευω να την επιασες στα χεριασουυυ
Μπραβο ρε Χρήστο. Βαράτε όπου τις βρείτε!View attachment 92975
Μία που έπεσε με δούβρης 30γρ νο9
Άλλο τώρα???Το είδα και αυτό ... σε ένα κτήμα σχεδόν μέσα στο χωριό μια κατάμαυρη αλεπού !
Έχει δει κανείς ξανά κάτι τέτοιο ;
View attachment 94412
σημερα μου την γλυτωσε μια αλεπα για μια επωμιση φιλεμουυυ και μετα χαθηκε μες τα πουρναριαααα θα την πατουσα την τουφεκιααα αλα τα σκυλιαμου ητανε εχεδων κοντααααα ακουγα τα μπιπερ αλα για μια αλεπα δεν θα ρισκαρουμεεεεΤο είδα και αυτό ... σε ένα κτήμα σχεδόν μέσα στο χωριό μια κατάμαυρη αλεπού !
View attachment 94412
Τι είναι τούτο ρε Γιώργο Κάμελ για τα παπούτσια κατάπιε;Το είδα και αυτό ... σε ένα κτήμα σχεδόν μέσα στο χωριό μια κατάμαυρη αλεπού !
View attachment 94412
Έχεις τραβήξει γάμω της φωτογραφίες!Το είδα και αυτό ... σε ένα κτήμα σχεδόν μέσα στο χωριό μια κατάμαυρη αλεπού !
View attachment 94412
Ισχύει.Έχεις τραβήξει γάμω της φωτογραφίες!
Λέτε να εμφανιστεί σε κάνα πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν;Το είδα και αυτό ... σε ένα κτήμα σχεδόν μέσα στο χωριό μια κατάμαυρη αλεπού !
View attachment 94412
Γιάννη στην αρχή κάτι τέτοιο σκέφτηκα, ότι κάποιες μαύρες εκτρέφονται για γούνα και αυτή το έσκασε ... αλλά όσο το σκέφτομαι αρχίζω να φαντάζομαι ότι έχει φύγει από pet shop.Λέτε να εμφανιστεί σε κάνα πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν;
View attachment 94417
Έχεις τραβήξει γάμω της φωτογραφίες!
Ευχαριστώ, τελευταία έχω ρέντα με τις φωτογραφίες.Ισχύει.
H Nάντια !Το είδα και αυτό ... σε ένα κτήμα σχεδόν μέσα στο χωριό μια κατάμαυρη αλεπού !
View attachment 94412