Τα προ 20ετιας Stihl ηταν απιστευτα εργαλεια!
Τα προ 20ετιας Stihl ηταν απιστευτα εργαλεια!
Όντως..Οχι ολα τα μοντελα πια...
Δυστυχως!
Χρύσανθε μου είπε ένας γνωστός ότι έχει χόντα 80 ευρώ νομίζω.Πήρε να το πάρει αλλά δεν του ήρθε ποτέ.Ξέρεις τίποτα παραπάνω; Και καμιά λύση value for money, πέρα απο stihl!Το κινεζικο ηρθε για ακονισμα και καθαρισμα
Εχει δουλευτει μονο για κλαδεματα 1-2! Φορες
Τα πλαστικα του ειναι για τον ουτσο οπως και γενικα τα υλικα του
Παρολο που λεει 60cc στμβουκεψα τον ιδιοκτητη να το κρατησει μονο για τα κλαδεματα και να μην το ζοριζει
Το αλλο ειναι ενα βινταζ ιαπωνικο κοματσου
Αγιραστηκε πριν τουλαχιστον 18 χρονια μεταχειρισμενο
Ηρθε για γενικο σερβις ακονισμα αλλαγη σχοινιου χειρομιζας που κοπηκε και με το παραπονο οτι δυσκολα περνει μπρος και δεν ξαναπερνει οταν ζεσταθει
Επειδη ειναι βινταζ κομματι αποφασησα να το ξανακανω αστερι
Καθολου συντηρημενο και εντελως παραμελημενο
Στο ανοιγμα βρηκα απο την αρχη πατεντες απο παλιους παστορους που δεν θα τις ελεγα και ασχημες αλλα ουτε και τις καλυτερες
Ηδη αλλαξα το σχοινι στην χοιρομιζα και ξαναφορτισα το ελατηριο αφου καθαριστηκε και λιπαθηκε γιατι ειχε τα χαλια του
Οταν τελειωσει η δουλεια αυριο με το καλο θα δουμε κατα ποσον θα γινει ξανα το αστερι που ηταν καποτε
ΧριστοΧρύσανθε μου είπε ένας γνωστός ότι έχει χόντα 80 ευρώ νομίζω.Πήρε να το πάρει αλλά δεν του ήρθε ποτέ.Ξέρεις τίποτα παραπάνω; Και καμιά λύση value for money, πέρα απο stihl!
Δεν ξερω το συγκεκριμενοΕλαφρύ-αθόρυβο-οικονομικό
Τι άλλο να ζητήσει κανείς από ένα πριόνι την σήμερον ημέρα
View attachment 44276
Νομιζω τα καλυτερα value for money αυτη τη στιγμη ειναι τα Hyundai. Αρκετα μοντελα τους ειναι replica Stihl. Καμια σχεση με τις κινεζικες αντιγραφες ομως. Μερα με τη νυχτα. Εγω εχω αυτο και πραγματικα δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο αντιστοιχα Stihl και Husqvarna διπλασιας και τριπλασιας τιμης. Τα περισσοτερα ανταλλακτικα ειναι ιδια με Stihl. Αγοραστηκε τον Σεπτεμβριο και απο την πρωτη κιολας μερα εχει βγαλει τα λεφτα του. Ως τωρα εχει κοψει πανω απο 20 τονους ξυλα χωρις το παραμικρο προβλημα.Χρύσανθε μου είπε ένας γνωστός ότι έχει χόντα 80 ευρώ νομίζω.Πήρε να το πάρει αλλά δεν του ήρθε ποτέ.Ξέρεις τίποτα παραπάνω; Και καμιά λύση value for money, πέρα απο stihl!
Ωραίος, ευχαριστώ φίλε αλλά και τον Χρύσανθο!Νομιζω τα καλυτερα value for money αυτη τη στιγμη ειναι τα Hyundai. Αρκετα μοντελα τους ειναι replica Stihl. Καμια σχεση με τις κινεζικες αντιγραφες ομως. Μερα με τη νυχτα. Εγω εχω αυτο και πραγματικα δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο αντιστοιχα Stihl και Husqvarna διπλασιας και τριπλασιας τιμης. Τα περισσοτερα ανταλλακτικα ειναι ιδια με Stihl. Αγοραστηκε τον Σεπτεμβριο και απο την πρωτη κιολας μερα εχει βγαλει τα λεφτα του. Ως τωρα εχει κοψει πανω απο 20 τονους ξυλα χωρις το παραμικρο προβλημα.
View attachment 44277
Εχω ακουσει καλα λογια!Για τα efco ξέρει κάποιος τι παίζει;
Ιταλικά είναι και έχω ακούσει καλά λόγια
Και εγώ για echo θα πάω κατά πάσα πιθανότηταΕχω ακουσει καλα λογια!
Αλλα εγω τωρα, μονο echo θα αγοραζα.
Εκανα δώρο σε συγγενή και συγχωριανό ένα stihl πριν 25 χρόνια. Το δουλεύει ακόμα, άλλαξε μόνο αλυσίδα και δύο δάχτυλα στο αριστερό πόδι!Εγώ έχω stihl, πολύ ικανοποιημένος και βλέπω οι επαγγελματίες υλοτομοι στην επαρχία μου το προτιμούν με διαφορά.
Λευτέρη, δεν το 'πιασες Σίγουρα άλλαξε διάφορα που δεν ξέρω, αλλά το θέμα είναι ότι ακόμα και με το καλύτερο αλυσοπρίονο, αν δεν πάρεις τα απαιτούμενα μέτρα ασφαλείας, κινδυνεύεις!!Είναι το μέτρο σύγκρισης για τα υπόλοιπα αλλά ο δικός σου αν σε 25 χρόνια άλλαξε μία αλυσίδα μόνο τότε το χρησιμοποίησε όσο οι επαγγελματίες σε μία εβδομάδα.