Εγώ επειδή την ξύλινη την έκανα comfort είναι μέρα με νύχτα στην ανάκρουση.Ακομα και αν δεν έχεις εγκλωβίσει σωστά το κοντάκι.εξαρτάτε εμένα μου κάθετε καλύτερα το απλο στην Μ2 και λογου βάρους δεν καταλαβαίνεις την τουφεκιά
Εγώ επειδή την ξύλινη την έκανα comfort είναι μέρα με νύχτα στην ανάκρουση.Ακομα και αν δεν έχεις εγκλωβίσει σωστά το κοντάκι.εξαρτάτε εμένα μου κάθετε καλύτερα το απλο στην Μ2 και λογου βάρους δεν καταλαβαίνεις την τουφεκιά
Εγώ μιλούσα για το απλό πλαστικό χωρίς comfort το ξύλινο δεν ξέρω πως συμπεριφέρεται αλλά επειδή είχα δυο όπλα με comfort κοντακι την crio comfort και την vinchi δεν μπορώ να πω ότι είδα και διαφορά τόσο εμφανή.Εγώ επειδή την ξύλινη την έκανα comfort είναι μέρα με νύχτα στην ανάκρουση.Ακομα και αν δεν έχεις εγκλωβίσει σωστά το κοντάκι.
Εχει αυτο εχει και το ιδιο με του σπυρου που κουμπωνεις το δικο της παλι στα 45€ αν θυμαμε καλα εγω πιστεβω το shu ειναι καλητερο αλαζεις και πελμα και βαζεις οπιο γουσταρειςΟ ανταπτορας της shu δεν είναι καλός;
Του Σπύρου έχει 50+ λίρες τώρα. Το shu 35 ο ΜανδηλαραςΕχει αυτο εχει και το ιδιο με του σπυρου που κουμπωνεις το δικο της παλι στα 45€ αν θυμαμε καλα εγω πιστεβω το shu ειναι καλητερο αλαζεις και πελμα και βαζεις οπιο γουσταρεις
Την ποιοτητα της μ2 η της μοντεφελτρο των χιλιων ευρώ θα τη συναντήσεις στο 525 της Μπραουνινγκ και το 686+ της Μπερεττα.Σας βλεπω ολλους μονο με καραμπινες ασχοληστε τα δικανακια πολυ σνομπαρισμα
Κωστα για ευρω ελεγα. Σορυ δικια μου μαλακια.
Γυρισα απο Καλκαντζακο και ειδα μπενελι μοντυ και Μ1.
Και τα δυο κοντακια (οχι κομφορτ) ηταν 36εκ σκαρτα.
Χθες που τηλ Κυργια μου ειπε 36,5 και ηταν καθετος.
Τι συμβαινει?
Μετρησαμε και με το παιδι ενα κομφορτ και πλησιαζε τα 36,5
Το πελμα στη Μ1 ειναι βιδωτο αρα υπαρχει φως
Στη μοντυ ειναι κουμπωτο αρα τον πουλο.
Ρωτησα αν βγαζει η μπενελι κουμπωτο πιο μακρυ και μου ειπε (ο υπαλληλος του καλκα) οτι αυτο που εχει πανω ειναι το μεγαλυτερο.
Παρεμπιπτοντως η μοντυ ειναι πολυ καλη.
Η Μ1 ειναι λιγο χωριατικη.Ε
Καλησπέρα και από μένα. Είχα τη Μ2 για 2 χρόνια , μου καθοταν τέλεια και είχα συνηθίσει την ψηλή ρίγα ! ΟΜΩΣ ΨΙΛΟΝΤΟΥΦΕΚΟΥΣΕ . Τον Σεπτέμβρη πήρα τη montefetro comfort με τρομερό άγχος για το αν θα μου έρχεται (του κολλητού μου η montefeltro χωρίς κοντάκι δεν μου καθοταν καθόλου καλά) . Μου ταίριαξε γάντι και δεν πρόκειται να την αλλάξω ! Λόγικά η διαφορά στις 2 montefeltro είναι λόγω διαφορετικής φλάτζας.Κωστα για ευρω ελεγα. Σορυ δικια μου μαλακια.
Γυρισα απο Καλκαντζακο και ειδα μπενελι μοντυ και Μ1.
Και τα δυο κοντακια (οχι κομφορτ) ηταν 36εκ σκαρτα.
Χθες που τηλ Κυργια μου ειπε 36,5 και ηταν καθετος.
Τι συμβαινει?
Μετρησαμε και με το παιδι ενα κομφορτ και πλησιαζε τα 36,5
Το πελμα στη Μ1 ειναι βιδωτο αρα υπαρχει φως
Στη μοντυ ειναι κουμπωτο αρα τον πουλο.
Ρωτησα αν βγαζει η μπενελι κουμπωτο πιο μακρυ και μου ειπε (ο υπαλληλος του καλκα) οτι αυτο που εχει πανω ειναι το μεγαλυτερο.
Παρεμπιπτοντως η μοντυ ειναι πολυ καλη.
Η Μ1 ειναι λιγο χωριατικη.
Βασίλη μιλαμε για το ιδιο οπλο? Εγω λεω αυτο που ειναι προσφορα (890 και 950 απλο και κομφορτ αντιστοιχα).Δε νομιζω να ειναι η φλαντζα. Μπορεις να μετρησεις το κοντακι αν σου ειναι ευκολο?Καλησπέρα και από μένα. Είχα τη Μ2 για 2 χρόνια , μου καθοταν τέλεια και είχα συνηθίσει την ψηλή ρίγα ! ΟΜΩΣ ΨΙΛΟΝΤΟΥΦΕΚΟΥΣΕ . Τον Σεπτέμβρη πήρα τη montefetro comfort με τρομερό άγχος για το αν θα μου έρχεται (του κολλητού μου η montefeltro χωρίς κοντάκι δεν μου καθοταν καθόλου καλά) . Μου ταίριαξε γάντι και δεν πρόκειται να την αλλάξω ! Λόγικά η διαφορά στις 2 montefeltro είναι λόγω διαφορετικής φλάτζας.
Καλησπέρα !! Ναι το ίδιο όπλο! Θα μου πεις τι να μετρήσω ακριβώς...Βασίλη μιλαμε για το ιδιο οπλο? Εγω λεω αυτο που ειναι προσφορα (890 και 950 απλο και κομφορτ αντιστοιχα).Δε νομιζω να ειναι η φλαντζα. Μπορεις να μετρησεις το κοντακι αν σου ειναι ευκολο?
Βασίλη απο το μεσω του πελματος μεχρι τη σκανδαλη οπως στη φωτοΚαλησπέρα !! Ναι το ίδιο όπλο! Θα μου πεις τι να μετρήσω ακριβώς...
για να γινει αυτο θα πρεπει πρωτα να γινεται σωστη επωμιση και μετα ολα τα αλλα.Παιδιά το κοντάκι κάνει όλη τη δουλειά.
Σταθερή....κ ας είναι κ λάθος ...για να γινει αυτο θα πρεπει πρωτα να γινεται σωστη επωμιση και μετα ολα τα αλλα.
Αυτή κάποιοι έλεγαν καποτε ότι δεν είναι καλό όπλο. Μετά έγινε οπλαρα (που είναι νομίζω). Θυμηζει περίπτωση vitoria. Για το τελευταίο ακόμα περιμένω να ακούσω για προβλήματα, εμπλοκές κλπ.Αν μπορεσεις να βρεις σε stock A300 Outlander της προσφορας στα 870ε ειναι οτι πρεπει. Οι νεες αφιξεις απο οτι φαινεται ειναι στα 1090ε που παλι πιστευω ειναι καλο deal.
Εγω πριν την αγορασω ρωτησα πολλους. Κυριως κατοχους. Κανεις δεν ειχε το παραμικρο προβλημα. Μονο 2 που μου ειπαν μακρια κανει εμπλοκες κλπ ηταν τυποι καθαριζω το οπλο μια στο τοσο και αν.Αυτή κάποιοι έλεγαν καποτε ότι δεν είναι καλό όπλο. Μετά έγινε οπλαρα (που είναι νομίζω). Θυμηζει περίπτωση vitoria. Για το τελευταίο ακόμα περιμένω να ακούσω για προβλήματα, εμπλοκές κλπ.
Με τόσα βρίσκεις στο car 303 με τσοκ σχεδόν καινούργιες οπλο με μεγάλη ιστορία… και τέρας αξιοπιστιαςΑν μπορεσεις να βρεις σε stock A300 Outlander της προσφορας στα 870ε ειναι οτι πρεπει. Οι νεες αφιξεις απο οτι φαινεται ειναι στα 1090ε που παλι πιστευω ειναι καλο deal.
Ηλια προσωπικα δεν θα εδινα πανω απο 300ε για οπλο κοντα 40 χρονων. Οσο αξιοπιστο και να ειναι δεν παυει να ειναι παλιο. Ζητανε 500 και 700ε για μια 302 πχ επειδη εχει αφησει ενα ονομα. Μα 900ε παιρνεις οπλο με τις ζελατινες.Με τόσα βρίσκεις στο car 303 με τσοκ σχεδόν καινούργιες οπλο με μεγάλη ιστορία… και τέρας αξιοπιστιας
Ή τυποι που ακουσαν απο το φιλο του κουμπαρου τους στον καναπε ξαπλα με το κινητο στο χεριΕγω πριν την αγορασω ρωτησα πολλους. Κυριως κατοχους. Κανεις δεν ειχε το παραμικρο προβλημα. Μονο 2 που μου ειπαν μακρια κανει εμπλοκες κλπ ηταν τυποι καθαριζω το οπλο μια στο τοσο και αν.