Ο οπλουργος,ίσως σε βοηθήσει...Αυτό με το κοντάκι μου το λένε όλοι. Σε οπλουργο πρέπει να παω?
Ένας δάσκαλος σκοποβολής,σίγουρα!
Ο οπλουργος,ίσως σε βοηθήσει...Αυτό με το κοντάκι μου το λένε όλοι. Σε οπλουργο πρέπει να παω?
Έχω σκοτώσει τσίχλες τριγωνια πέρδικα μπεκάτσα και κοτσύφια. Αλλά σε πιο λίγο πιο βαριά φυσέκια οπως του λαγού δεν το "νιώθω " το όπλοΜπορεί να χρειάζεται απλά αλλαγή της φλαντζας στο κοντάκι..... αλλά αυτό μπορείς να το δεις μόνο αν κάνεις αυτά που σου είπαν πιο πάνω. Μια χαρά είναι το όπλο που πήρες.... και σκοτώνει και τα πάντα κάνει..... διάβασε περισσότερα στο forum και θα βρεθεί λύση.... μόνο απογοήτευση δε χρειάζεται.....
Την αγορά after market,καλύτερα αστην για μετά...Φίλε ακριβώς όπως τα λες. Πάω και τσίχλα αλλά για περπατητο. Εγώ κυνηγάω με κρητικό ιχνηλάτη. Άρα κοντά στο σκύλο έχω μάθει από μικρός να κυνηγάω και εγώ. Άρα οι τουφεκιές μου είναι πάντα προσεκτικές. Θέλω να αγοράσω τσοκ BRAIN .
Στα 20 μέτρα και με γαρμπιλι να έριχνες,αν ήσουν πάνω στο θήραμα,θα είχες αποτέλεσμα!!Φίλε πάνω από όλα η ηρεμία.Ωραία δηλαδή πας και αγοράζεις ένα όπλο και λες ωχ αμάν τι διάολο θα πρέπει να διαμορφώσω πάνω του για να κάνει βασικά πράγματα όπως μια τουφεκιά με εμβέλεια 20 μέτρων. Πειστική αρχιδατη τουφεκιά δλδ δεν θα δω αν δεν του ρίξω πάνω της Παναγίας τα μάτια. Είτε κοντάκια η τσοκ.
Αυτό ακριβώς σου είπαν οι συνάδελφοι μέχρι τώρα..... έχεις τουφεκισει φτερωτά θηράματα και πιθανόν το όπλο σου να ψιλοτουφεκαει....αν έχεις σταθερή επωμιση και είσαι φυσιολογικός από θέμα σωματοτυπου θα βρεθεί λύση σχεδόν ανεξοδα....Σ
Έχω σκοτώσει τσίχλες τριγωνια πέρδικα μπεκάτσα και κοτσύφια. Αλλά σε πιο λίγο πιο βαριά φυσέκια οπως του λαγού δεν το "νιώθω " το όπλο
Ακουμπά τα δύο όπλα σε μια επίπεδη επιφάνεια,πχ ένα τραπέζι,με τις ρίγες στην επιφάνεια αυτή.Βαλτα δίπλα δίπλα με νοητό άξονα τις σκανδάλες.Προσπαθησε να εντοπίσεις διαφορές σε μήκος,κλίσεις,αποστάσεις...Πριν απ' όλα κοίτα να βγάλεις τα σεμεδακια της μαμάς!Σ
Έχω σκοτώσει τσίχλες τριγωνια πέρδικα μπεκάτσα και κοτσύφια. Αλλά σε πιο λίγο πιο βαριά φυσέκια οπως του λαγού δεν το "νιώθω " το όπλο
Σωστός....μη λερώσεις με λάδια τα σεμεδακια..... τότε είναι που δε σε σώζει τίποτα.....Πριν απ' όλα κοίτα να βγάλεις τα σεμεδακια της μαμάς!
Εσύ, τώρα που σε βρήκα,πολύχρονος για την ονομαστική σου γιορτή! Υγεία σε σένα και την οικογένειά σου!μιχαλη...σου εχω στειλει μηνυμα....παρε να σε ρωτησω 2 πραγματα ....ισως δε χρειαζεται να πειραξεις κατι..
Το πιθανότερο ότι το τουφέκι ρίχνει αλλού από εκεί που ξαμώνεις βαλε ένα χαρτί και ρίξε ένα σκοπευτικο μονοβολο να δεις που πάει όσο για τα βαριά φυσιγγια δεν είναι και το καλύτερο των μπενελι και ούτε χρειαζοντεΚαλημέρα σε όλους και καλό μήνα. Αγόρασα πέρσυ μια Benelli Rafaello black . Λοιπόν δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος στις τουφεκιές που βγάζει στο λαγό. Φοράω τσοκ μαμά 3*.Νιώθω ότι δεν παίζει καλά τα πιο βαριά φυσέκια. Νιώθω ότι ρίχνω αβολίδοτα. Μου έχουν φύγει λαγοί οι οποίοι πιο παλιά που είχα την Franchi του πατέρα μου ,δεν υπήρχε περίπτωση να μην τους πιάσω. Ξέρει κάποιος τι συμβαίνει???
Και διακόσιες χιλιάδες ευρώ να δώσεις ,αν το κοντάκι δεν είναι στα μέτρα σου το ίδιο αποτέλεσμα θα έχεις.Φίλε πάνω από όλα η ηρεμία.Ωραία δηλαδή πας και αγοράζεις ένα όπλο και λες ωχ αμάν τι διάολο θα πρέπει να διαμορφώσω πάνω του για να κάνει βασικά πράγματα όπως μια τουφεκιά με εμβέλεια 20 μέτρων. Πειστική αρχιδατη τουφεκιά δλδ δεν θα δω αν δεν του ρίξω πάνω της Παναγίας τα μάτια. Είτε κοντάκια η τσοκ.
Να πω μια λύση;Καλημέρα σε όλους και καλό μήνα. Αγόρασα πέρσυ μια Benelli Rafaello black . Λοιπόν δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος στις τουφεκιές που βγάζει στο λαγό. Φοράω τσοκ μαμά 3*.Νιώθω ότι δεν παίζει καλά τα πιο βαριά φυσέκια. Νιώθω ότι ρίχνω αβολίδοτα. Μου έχουν φύγει λαγοί οι οποίοι πιο παλιά που είχα την Franchi του πατέρα μου ,δεν υπήρχε περίπτωση να μην τους πιάσω. Ξέρει κάποιος τι συμβαίνει???
Aφου κυνηγάς κοντά στο σκύλο άνοιξε τσοκ μπορεί το 3 της μπενελι να σου πέφτει σφιχτό ασε προς το παρόν την αγορά των τσοκ μετά που θα βρεις το τουφέκι το ξανασκεφτεσαι για τα τσοκ αν σου χρειαζοντε τα after market έχουν νόημα στα κλειστά τσοκ όχι στα ανοιχτά που θέλεις εσύ αφού πας καβάλαΦίλε ακριβώς όπως τα λες. Πάω και τσίχλα αλλά για περπατητο. Εγώ κυνηγάω με κρητικό ιχνηλάτη. Άρα κοντά στο σκύλο έχω μάθει από μικρός να κυνηγάω και εγώ. Άρα οι τουφεκιές μου είναι πάντα προσεκτικές. Θέλω να αγοράσω τσοκ BRAIN .
Αν καμμία φορά ψάχνεις οπλουργο,θα μπεις να ρωτησεις στην ενότητα Remington team.Εκει τους ξέρουν ολους..Αυτό με το κοντάκι μου το λένε όλοι. Σε οπλουργο πρέπει να παω?
παρε σε ν6 , αυτο που ριχνεις στα τρυγονια και τις τσιχλες. Βαλε 4* οπωσδηποτε. ( Αλλα αν βαρας στα 20 μ , βαλε λαμπρο κιτρινο διασπορας ν6.με το 3*) Γενικα μεχρι να μη χανεις λαγο , μη βαλεις πανω απο 34 γρΈχω σκοτώσει τσίχλες τριγωνια πέρδικα μπεκάτσα και κοτσύφια. Αλλά σε πιο λίγο πιο βαριά φυσέκια οπως του λαγού δεν το "νιώθω " το όπλο
να σταματησουν να ειναι ..................τι "προσεκτικες " στο πεταμα μεχρι τα 20 μ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!οι τουφεκιές μου είναι πάντα προσεκτικές
Καλημέρα και καλό μήνα.
Κλασικό πρόβλημα Μπενέλι, ψάξου για Ρεμινγκτον ή έστω Μπερέτα με 18.6 αυλό.
Αν καμμία φορά ψάχνεις οπλουργο,θα μπεις να ρωτησεις στην ενότητα Remington team.Εκει τους ξέρουν ολους..
Σοβαρά μιλάμε. Προτείνω car.grΡε, μην κανετε πλακα! Αν δεν μας παρακολουθει καποιος θα τα παρει σοβαρα.
+1Ακουμπά τα δύο όπλα σε μια επίπεδη επιφάνεια,πχ ένα τραπέζι,με τις ρίγες στην επιφάνεια αυτή.Βαλτα δίπλα δίπλα με νοητό άξονα τις σκανδάλες.Προσπαθησε να εντοπίσεις διαφορές σε μήκος,κλίσεις,αποστάσεις...Πριν απ' όλα κοίτα να βγάλεις τα σεμεδακια της μαμάς!