Τι λέτε ρε και λείπει το παιδί να υπερασπιστεί Τον εαυτό του!Δεν ξέρω για εκκλησίες και εσπερινούς...αλλά για μοναστήρια ναι .....δεν έχει άφησε μοναχή για μουναχί...
Τι λέτε ρε και λείπει το παιδί να υπερασπιστεί Τον εαυτό του!Δεν ξέρω για εκκλησίες και εσπερινούς...αλλά για μοναστήρια ναι .....δεν έχει άφησε μοναχή για μουναχί...
Ρε τον πρόστυχο σοβαρά και ήθελα να τον παω σε ένα μοναστήρι εδώ στην κερατεαΔεν ξέρω για εκκλησίες και εσπερινούς...αλλά για μοναστήρια ναι .....δεν έχει άφησε μοναχή για μουναχί...
Μοναστήρι και κερατέα....ο κατάλληλος συνδυασμός....Ρε τον πρόστυχο σοβαρά και ήθελα να τον παω σε ένα μοναστήρι εδώ στην κερατεα
Στην αντιπροσωπεία να πάμε!Ρε τον πρόστυχο σοβαρά και ήθελα να τον παω σε ένα μοναστήρι εδώ στην κερατεα
Πέρασε η ώρα και δε καταλαβαίνει ποια αντιπροσωπείαΣτην αντιπροσωπεία να πάμε!
Αυτοκινήτων ρε... μπετό είσαι πάλι?Πέρασε η ώρα και δε καταλαβαίνει ποια αντιπροσωπεία
Ακόμα στο αίμα του τσίπουρο γυρνάει θέλει άλλη μια βδομάδα ακόμα!Αυτοκινήτων ρε... μπετό είσαι πάλι?
Μπετό αρμέΑυτοκινήτων ρε... μπετό είσαι πάλι?
Προσαρμογή 7 μέρεςΑκόμα στο αίμα του τσίπουρο γυρνάει θέλει άλλη μια βδομάδα ακόμα!
Πήγαινε για ύπνο μεγάλος άνθρωπος!Προσαρμογή 7 μέρες
Και να κατουρας μακριά από εστίες θερμότητας.Πήγαινε για ύπνο μεγάλος άνθρωπος!
Κατουραο απο τη βεράντα τη νύχταΚαι να κατουρας μακριά από εστίες θερμότητας.
Αϊ ρε τραβά για ύπνο με επνιξες βραδιάτικα!Κατουραο απο τη βεράντα τη νύχτα
Έχει γκαζόν κατω έτσι το ρίχνουμε να κάνει θόρυβο να νομίζουν ότι βρέχειΟσοι κατουρατε απο ψιλά, να βαζεται λεκανη στον άσφαλτο....ερχονται ανομβρίες...
Άντε καληνύχτα ταχια πάλιΑϊ ρε τραβά για ύπνο με επνιξες βραδιάτικα!
Σε πληρώνει για μπέκ το δημαρχείο...;;;Έχει γκαζόν κατω έτσι το ρίχνουμε να κάνει θόρυβο να νομίζουν ότι βρέχει
Ρε Άλεξ! Από που ήρθε αυτό ρε?Οσοι κατουρατε απο ψιλά, να βαζεται λεκανη στον άσφαλτο....ερχονται ανομβρίες...
Απ'το πανηγύρι ρε...Ρε Άλεξ! Από που ήρθε αυτό ρε?