Πας σαν φωτογραφος???Τι να πεις...παντού συνέδρια έχουν τώρα.Οπου και να πάς πάνω τους πέφτεις.
Συνεδρια σε παραλιες????
Σαν να λεμε δλδ, ραντεβου στα τυφλα....
Πας σαν φωτογραφος???Τι να πεις...παντού συνέδρια έχουν τώρα.Οπου και να πάς πάνω τους πέφτεις.
Δε θελω να παρεξηγηθω, ουτε να το παρεις στραβα...
Πως μετριεται η μαγκια?
Πια τυφλά ρε μάστορα?Στα ίσα ψωνίζονται.Πας σαν φωτογραφος???
Συνεδρια σε παραλιες????
Σαν να λεμε δλδ, ραντεβου στα τυφλα....
Η μαγκιά είναι στην μπέσα απλά.Μαγκια για μενα σημαινει...να λες τα πραγματα με το πραγματικο τους ονομα οσο σκληρο και αν ειναι
αυτο !!
Συνηθως αυτο ποναει....!!!
Και άμα έχεις κάνει όριο?Πια τυφλά ρε μάστορα?Στα ίσα ψωνίζονται.
Εδώ τρέχουν να πάρουν την τσίχλα που έχεις ντουφεκισει μπας και τους πηδήξεις, πλάκα κάνεις?
Αστην βάλει στον πάτο του τότε.Και άμα έχεις κάνει όριο?
Κρίμα το πουλάκιΑστην βάλει στον πάτο του τότε.
Πια τυφλά ρε μάστορα?Στα ίσα ψωνίζονται.
Εδώ τρέχουν να πάρουν την τσίχλα που έχεις ντουφεκισει μπας και τους πηδήξεις, πλάκα κάνεις?
Η μαγκιά είναι στην μπέσα απλά.
Που έχεις μπλέξει παιδί μου?Συζητηση με σωματοφυλακα, συνοδεια σε νυχτερινο κεντρο, να εισαι καπου διακριτικα λεει το ''αφεντικο'', ναι με δυο μετρα σχεδον υψος, στεκομουν πισω πισω και με εβλεπε και ο τραγουδιστης στην πιστα, η κυρια λεει θελει να παει τουαλετα, αμεσως τουαλετα τουαλετα οχι οτι κινδυνευει, το μεροκαματο να βγαινει δεν λεμε οχι.
Μερακληηηηηη!!!!!!!Μετα τα 50 λεει δεν εισαι γκευ, εισαι μερακλης....
Σαν να λεμε θελει η πουτανα να κρυφτει αλλα η χαρα δεν την αφηνει.....
Εσένα βρίσκουν;Πια τυφλά ρε μάστορα?Στα ίσα ψωνίζονται.
Τι να κάνω ρε Γιώργη... είμαι η φαντασίωση του κάθε Πασοκατζη.Εσένα βρίσκουν;
Γι'αυτό δεν βαράς τσίχλα ποτέ, το έχεις πάρει από φόβο
Άι περιμένουμε και εκλογέςΤι να κάνω ρε Γιώργη... είμαι η φαντασίωση του κάθε Πασοκατζη.
Mπα;;; Έτσι;;;Εγώ ένα ξέρω αν δεν δοκιμάσεις δεν γνωρίζεις..... Έλα Αλεεεκοοοοοοο