Απίστευτο! Εσύ το έχεις κάνει Γιάννη;
Περίμενα φωτό σου αχαχαχαχα
Ναι.Απίστευτο! Εσύ το έχεις κάνει Γιάννη;
Κώστα το κοντάκι στήνεται έτσι που να πηγαίνει η τουφεκιά εκεί που ΒΛΕΠΟΥΜΕ!Σε ένα τέτοιο κοντάκι σε αριστερές η δεξιές τραβέρσες θα πρέπει να κόβεις ή βάζεις περισσότερο προ σκόπευση ανάλογα την κλίση;
Για τα σίδερα το είπα πιο πάνω....Περίμενα φωτό σου αχαχαχαχα
Μόνο τα σίδερα είναι το θέμα, αν μπορούν να προσαρμοστούν.
Ωραίος
Πέρα από τη τέχνη που χρειάζεται για να το φτιάξεις και την μέριμνα να μην υπάρξει θραύση στο σημείο που στρίβει η λαβή...αυτό το κοντάκι βολεύει στο κυνήγι;
Σπύρο,το συγκεκριμένο φτιάχτηκε για έναν ηλικιωμένο κύριο που στην ουσία είχε χάσει το κυρίαρχο μάτι του από ωχρά κηλίδα.Πέρα από τη τέχνη που χρειάζεται για να το φτιάξεις και την μέριμνα να μην υπάρξει θραύση στο σημείο που στρίβει η λαβή...αυτό το κοντάκι βολεύει στο κυνήγι;
Πως κατανέμεται η ανάκρουση;
Βολεύει στην επώμιση και στο κουβάλημα στον κυνηγότοπο;
Εμενα προσωπικά βρε Γιάννη, θα μου φαινότανε πιο εύκολο να κλείνω το μάτι παρά να κυνηγάω με ένα τέτοιο κοντάκι...
Βέβαια ο καθείς όπως βολεύεται...
Σπύρο προφανώς δεν έχεις το πρόβλημα της αντιθετης κυριαρχίας ματιού και χεριού.Πέρα από τη τέχνη που χρειάζεται για να το φτιάξεις και την μέριμνα να μην υπάρξει θραύση στο σημείο που στρίβει η λαβή...αυτό το κοντάκι βολεύει στο κυνήγι;
Πως κατανέμεται η ανάκρουση;
Βολεύει στην επώμιση και στο κουβάλημα στον κυνηγότοπο;
Εμενα προσωπικά βρε Γιάννη, θα μου φαινότανε πιο εύκολο να κλείνω το μάτι παρά να κυνηγάω με ένα τέτοιο κοντάκι...
Βέβαια ο καθείς όπως βολεύεται...
Γιάννη ο τάκος σίγουρα θα ήταν τουλάχιστον διπλάσιος σε πλάτος από τα κοινά κοντάκια.Σε ότι αφορά την αντοχή,εννοείται ότι θα πρέπει να αρκεστουμε σε λιγότερα γραμμάρια σκαγιων!
Φροντίζουμε το ξύλο να έχει όσο το δυνατόν σωστά νερά και να γίνεται το "στρίψιμο"γλυκά χωρίς να έχει έντονες γωνίες.
Το ορθόν,να μην υπάρχουν γωνίες!
Μόνο κυρτές επιφάνειες,ραδια.
Το κλώτσημα είναι πιο έντονο,λόγω γωνίας που έρχεται σε επαφή το ξύλο με το ζυγωματικο μας.
Είναι αναπόφευκτα κακά...
Επειδή το έριξα το όπλο μπορώ να πω ότι δε με ξένισε πολύ και είχα επιτυχίες, κλείνοντας το δεξί μάτι,βέβαια!
Ίσως να μη μου ήταν τόσο δύσκολο επειδή ρίχνω και από αριστερά...
Εννοείται!Γιάννη ο τάκος σίγουρα θα ήταν τουλάχιστον διπλάσιος σε πλάτος από τα κοινά κοντάκια.
Μπράβο Γιάννη. Έτσι πρέπει, έτσι αξίζει.Σπύρο,το συγκεκριμένο φτιάχτηκε για έναν ηλικιωμένο κύριο που στην ουσία είχε χάσει το κυρίαρχο μάτι του από ωχρά κηλίδα.
Για να επωμισεί από τον άλλο ώμο...δεεενν!
Δε μαθαίνουν τα γέρικα σκυλιά καινούρια κόλπα!
Είχε επιτυχία!
Πολύ πάνω από το αναμενόμενο!
Απ'οτι μου είπε ο γιος του,ο κυριουλης γλύτωσε την κατάθλιψη!
Εκεί που δεν έπιανε όπλο να βγει στο κυνήγι,με το"πατενταρισμενο"πήγαινε πρωί -απογευμα και ήταν χαρούμενος!
Οπότε,ΑΞΙΖΕ!
Έπιασε τόπο ο κόπος και ο χρόνος που διατέθηκε για την κατασκευή και προσωπικά το χάρηκα ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΆΡΑ ΠΟΛΥ!
ΑΞΙΖΕ...σίγουρα και με το παραπάνω...Σπύρο,το συγκεκριμένο φτιάχτηκε για έναν ηλικιωμένο κύριο που στην ουσία είχε χάσει το κυρίαρχο μάτι του από ωχρά κηλίδα.
Για να επωμισεί από τον άλλο ώμο...δεεενν!
Δε μαθαίνουν τα γέρικα σκυλιά καινούρια κόλπα!
Είχε επιτυχία!
Πολύ πάνω από το αναμενόμενο!
Απ'οτι μου είπε ο γιος του,ο κυριουλης γλύτωσε την κατάθλιψη!
Εκεί που δεν έπιανε όπλο να βγει στο κυνήγι,με το"πατενταρισμενο"πήγαινε πρωί -απογευμα και ήταν χαρούμενος!
Οπότε,ΑΞΙΖΕ!
Έπιασε τόπο ο κόπος και ο χρόνος που διατέθηκε για την κατασκευή και προσωπικά το χάρηκα ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΆΡΑ ΠΟΛΥ!
ΕΥΓΕ!!!!Έπιασε τόπο ο κόπος και ο χρόνος που διατέθηκε για την κατασκευή και προσωπικά το χάρηκα ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΆΡΑ ΠΟΛΥ!
Κουπαστή σκάλας?
Όπως το αντιλαμβάνομαι, πρέπει να φεύγει αισθητά προς τα αριστερά μετά από κάθε τουφεκιά και να θέλει διόρθωση για την επόμενηΣε ότι αφορά την αντοχή,εννοείται ότι θα πρέπει να αρκεστουμε σε λιγότερα γραμμάρια σκαγιων!
Φροντίζουμε το ξύλο να έχει όσο το δυνατόν σωστά νερά και να γίνεται το "στρίψιμο"γλυκά χωρίς να έχει έντονες γωνίες.
Το ορθόν,να μην υπάρχουν γωνίες!
Μόνο κυρτές επιφάνειες,ραδια.
Το κλώτσημα είναι πιο έντονο,λόγω γωνίας που έρχεται σε επαφή το ξύλο με το ζυγωματικο μας.
Είναι αναπόφευκτα κακά...
Επειδή το έριξα το όπλο μπορώ να πω ότι δε με ξένισε πολύ και είχα επιτυχίες, κλείνοντας το δεξί μάτι,βέβαια!
Ίσως να μη μου ήταν τόσο δύσκολο επειδή ρίχνω και από αριστερά...