Το έφαγε το παλικάρι....
Το έφαγε το παλικάρι....
Να σκέφτεσαι το πεντοχιλιαρο που έδωσες στη νοσοκόμα που σου είπε"αγοράκι,να σας ζήσει!!"και να σου φτάνει η πίεση 22!Να κανεις αγορι και σου βγει ετσι....τι να πω....τα εχω ''χαμενα
Σαμιώτισσα σαμιώτισσα πότε θα πας στη Σάμο....Τι κατάντια ειναι αυτη βρε παιδες ???!!!!
Τι ξεφτίλα ειναι αυτη.....Για κλαματα ειναι και οχι για γελια !!!
Πως καταντησε ετσι η κοινωνια....Ο Θεος να μας φυλαει... !!!
Υπαρχει χειροτερη τιμωρια απο αυτην. ?? Να κανεις αγορι και σου βγει ετσι....τι να πω....τα εχω ''χαμενα'' .
Σου έρχεται παρέα καλή έμαθα μπράβο καλά να περάσετεΤι κατάντια ειναι αυτη βρε παιδες ???!!!!
Υπαρχει χειροτερη τιμωρια απο αυτην. ?? Να κανεις αγορι και σου βγει ετσι....τι να πω....τα εχω ''χαμενα'' .
Ο Θεος θα μας δώσει μια κ. Νίκο να απαλλαγεί από εμάς (τον άνθρωπο). Τα παντα κινούνται σε αυτό το μοτίβο και το φυσιολογικο κατά κρίνεται!Τι κατάντια ειναι αυτη βρε παιδες ???!!!!
Να σκέφτεσαι το πεντοχιλιαρο που έδωσες στη νοσοκόμα που σου είπε"αγοράκι,να σας ζήσει!!"και να σου φτάνει η πίεση 22!
Σου έρχεται παρέα καλή έμαθα μπράβο καλά να περάσετε
Ο Θεος θα μας δώσει μια κ. Νίκο να απαλλαγεί από εμάς (τον άνθρωπο). Τα παντα κινούνται σε αυτό το μοτίβο και το φυσιολογικο κατά κρίνεται!
@sam13 έτσι να λες για τους πιστούς πελάτες των ανταγωνιστών. Πάνε για να τον κόψουν εκεί...
View attachment 75720
Όχι με τον άγιο Πα'ί'σιο τέτοια ρε φίλεαλλα κ με κανέναν άγιοαν το έκανες αυτό στο ισλάμ θα σε ψάχναμε σε κάνα χαντάκιλίγος σεβασμός στα ιερά κ οσία δε βλάπτει