Αυτές της βαράω, αλλά δεν μου κάθονται!!!Εάν έχει και άλλα χρώματα μέσα έτσι για να σπάει,βαράς;View attachment 79713
Αυτές της βαράω, αλλά δεν μου κάθονται!!!Εάν έχει και άλλα χρώματα μέσα έτσι για να σπάει,βαράς;View attachment 79713
Τι είναι αυτόΕάν έχει και άλλα χρώματα μέσα έτσι για να σπάει,βαράς;View attachment 79713
Είναι αυτό που για να το βαρέσεις δεν πρέπει να έχεις ασφάλεια στο όπλο όταν σου περνάειΤι είναι αυτό
Αυτό το παρδαλό! Είναι στα θηρευσιμα?
Ντουμπλέ, με ενα σμπάρο δυο τρυκώλια.Τουφεκα τα και τα δυο
Ντουμπλέ, με σμπάρο δυο τρυκώλια.
Αυτό μπορεί και να γίνεταιΟ καλύτερος ντουμπλες φίλε μου![]()
Αυτό πως γίνεται να γίνει ;Ντουμπλέ, με ενα σμπάρο δυο τρυκώλια.
...τι είπες!Ντουμπλέ, με ενα σμπάρο δυο τρυκώλια.
...γίνεται, άμα είσαι 30 χρονών, γίνεται...μετά....πιλάφι μόνο!...Αυτό μπορεί και να γίνεται
Αυτό πως γίνεται να γίνει ;![]()
Δηλαδή καπεταν Γιάννη εμείς στα 63 τι....????...γίνεται, άμα είσαι 30 χρονών, γίνεται...μετά....πιλάφι μόνο!...!!!
...ολα καλά... ένα κλειδί στη θάλασσα , αλλά να ναι ρηχοπατιά .... απο 2-3 και μεγαλύτερα βάθη είναι για τους νεαρότερους, εάν και εφόσον...Δηλαδή καπεταν Γιάννη εμείς στα 63 τι....????
...ο Βαρθαλίτης μπορεί να βοηθήσει επι των ναυτικών...
Φυρί φυρί το πας...Δηλαδή καπεταν Γιάννη εμείς στα 63 τι....????
Άσε να λένε Παντελή, εγώ αυτά τα ακούω βερεσέ !!! ... αυτές θέλανε από 2-3 σμπάρα η κάθε μία και τι σμπάρα μάγκνουμ για να έρθουν στα ίσια τους , ποιός θα τις κατάφερνε με ένα σμπάρο και τις δύο ;;;Φυρί φυρί το πας...
Θέλεις να μας το πουν κατάμουτρα;;;
![]()
Η εμπειρία ότι προσπαθήσαμε μάς αρκεί,και άς μην τις καταφέρουμε....Άσε να λένε Παντελή, εγώ αυτά τα ακούω βερεσέ !!! ... αυτές θέλανε από 2-3 σμπάρα η κάθε μία και τι σμπάρα μάγκνουμ για να έρθουν στα ίσια τους , ποιός θα τις κατάφερνε με ένα σμπάρο και τις δύο ;;;![]()
Ξαναπροσπάθησε !Η εμπειρία ότι προσπαθήσαμε μάς αρκεί,και άς μην τις καταφέρουμε....![]()