Αυτό έχει γίνει γεγονός να ξέρεις πέρισυ το καλοκαίρι ...
Τώρα είδα ότι έχει και γράμματα από κάτω
Γεμισαν τα μονοπατια σερβιετες με κατι τετοιες παρατρεχαμενεςΠαρακολουθηστε προπαγανδα ο ηλιθιος απο το 21' λεπτο και μετα...
Ετσι και κανει φρρρ μπροστα του κοτσος αυτου ουτε με χημικα δεν καθαριζει το μονοπατι απ το σκατο......Γεμισαν τα μονοπατια σερβιετες με κατι τετοιες παρατρεχαμενες![]()
![]()
Το κανάλι αυτής της πιπιτσας ασχολείται με μαγειρική και κάθε είδους μαλακιες. Του έκανα σχόλιο και μου απάντησε και πήγε να βγει και από πανω αλλά τον σενιαρα τον παπαρα.Γεμισαν τα μονοπατια σερβιετες με κατι τετοιες παρατρεχαμενες![]()
![]()
Όρεξη που την έχεις...Το κανάλι αυτής της πιπιτσας ασχολείται με μαγειρική και κάθε είδους μαλακιες. Του έκανα σχόλιο και μου απάντησε και πήγε να βγει και από πανω αλλά τον σενιαρα τον παπαρα.
Ψάχνοντας επισημαντικα κολωνακια στην Σάμο( στα Ρογγια κυριε Νικο) με έναν δόκιμο όταν ήμουν στο στρατό , σηκώθηκε ολόκληρο κοπάδι μπροστά του. Ο τύπος έπεσε στο χώμα ρεκαζοντας σαν το γιδι απο την τρομάρα που πηρε. Σηκώθηκε , τινάχτηκε και ρωτάει ρε μλκα τι ήταν αυτα? Πτεροσαυροι του λεω! Αφού παραλίγο να σε φανε! Είχα δει πολλές πέρδικες στη Σαμο....Ετσι και κανει φρρρ μπροστα του κοτσος αυτου ουτε με χημικα δεν καθαριζει το μονοπατι απ το σκατο......