Αξιόπιστο μοντέλο το Fiat Projector....Τι τηλεόραση και μ@λ@κιες View attachment 28187
Παρόμοια πειράματα είχαν κάνει και οι Σοβιετικοί με τα οπλα των Γερμανών στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο (και οι Αμερικανοί σε αυτά των γερμανών βαφτιζοντας το γερμανικό MG ως "Buzz Shaw" (βομβοπρίονο γιατί έριχνε τρομακτικά γρήγορα και σφαγίαζε) και το Type 92 των Ιαπώνων ως woodpecker (τρυποκάρυδο) γιατί έριχνε πολύ αργά). όσο εξοργιστικό και αν ακούγεται (για την παντελή έλλειψη ενδιαφέροντος για τη απώλεια ζωών των στρατιωτών τους) μια από τις τακτικές του Κόκκινου Στρατού ήταν αυτή των επιθέσεων σε ανθρώπινα κύματα με απώτερο σκοπό:
Ρε συ ....τι στέκεται και δεν πέφτει με τίποτα. ...Παληκάρια θα ακουστεί μακακια ,έχει κάνει κανένας το πείραμα με το διευρω πάνω στο σημείο που έχετε κάνει το εμβόλιο .Εμένα στέκεται και δεν πέφτει με τίποτα.
Εμένα κρατάει και κουζινομάχαιρο!!!Παληκάρια θα ακουστεί μακακια ,έχει κάνει κανένας το πείραμα με το διευρω πάνω στο σημείο που έχετε κάνει το εμβόλιο .Εμένα στέκεται και δεν πέφτει με τίποτα.