και γιατι δεν το πουλάει σε άλλες χώρες? θα φέρει και φρέσκο χρήμα στη χώρα από το να ανακυκλώνουμε το δικό μας
και γιατι δεν το πουλάει σε άλλες χώρες? θα φέρει και φρέσκο χρήμα στη χώρα από το να ανακυκλώνουμε το δικό μας
Αν δεν κάνω λάθος η πατέντα της colt για την οικογένεια AR 15 (M16, M4.....) έχει λήξει εδώ και χρόνια γι'αυτό και οι εκατοντάδες κλώνοι. Το σχόλιο μου δεν έγκειται στην ορθότητα και την καινοτομία του συγκεκριμένου πρωτότυπου αλλά στην αντικειμενική εξέταση της υποψηφιότητας.Και οι Γερμανοί, Γάλλοι Αμερικάνοι διαπρέπουν στην Ελλάδα με τις business τους, χωρίς καν να ξενιτευτούν.
Ακόμα καλύτερα
Κάποια λίστα με τις μετατροπές που έκανε υπάρχει ;
Σε καμιά περίπτωση δεν τον υποτιμώ, απλά θέλω να δω τις μετατροπές.
Θέμα απορρήτου δεν υπάρχει γιατί οι Αμερικάνοι τις ξέρουν ήδη ...
Ωραίος είσαι εσύ!Να βαράνε οι άλλοι ίσια και εμείς με τα g3?και γιατι δεν το πουλάει σε άλλες χώρες? θα φέρει και φρέσκο χρήμα στη χώρα από το να ανακυκλώνουμε το δικό μας
Πάντως και το G3 , καλά ρυθμισμένο και συντηρημένο, γ...ει κουκους άσχετα με τα σύγχρονα παιχνίδια.Ωραίος είσαι εσύ!Να βαράνε οι άλλοι ίσια και εμείς με τα g3?
Υπάρχει ένα τέτοιο στο Πολεμικό μουσείο.Ολα τα άλλα,στα 400 μέτρα χάνουν 5 κολώνες της ΔΕΗ.Πάντως και το G3 , καλά ρυθμισμένο και συντηρημένο, γ...ει κουκους άσχετα με τα σύγχρονα παιχνίδια.
Έχω δει πολλά περισσότερα κατά την αρχαιότητα στην ΣΕΑΠ, αλλά και στο ΚΕΑΠ. Δεν είναι τυχαίο ότι χρησιμοποιούνται σαν τουφέκια ακροβολιστη, αναγκα....Υπάρχει ένα τέτοιο στο Πολεμικό μουσείο.Ολα τα άλλα,στα 400 μέτρα χάνουν 5 κολώνες της ΔΕΗ.
Ακομη και ετσι ειναι ενα συστημα με συχνες βλαβες και φθορεςΠάντως και το G3 , καλά ρυθμισμένο και συντηρημένο, γ...ει κουκους άσχετα με τα σύγχρονα παιχνίδια.
+10000Μετα απο χιλιαδες σφαιρες παντως με g3 θεωρω οτι ειναι ξεπερασμενο σε πολλους τομεις και θα επρεπε να αποσυρθει πριν πολλα χρονια
Πριν πας για βολές πέρναγες πρώτα από το ΚΨΜ γιατί εκείνο το ξανθό το υγρό που είναι μέσα σε τσιγκακια δεν είναι νερόΥπάρχει ένα τέτοιο στο Πολεμικό μουσείο.Ολα τα άλλα,στα 400 μέτρα χάνουν 5 κολώνες της ΔΕΗ.
Εσύ καλά έκανες και το έβαλες, άλλωστε σχεδόν ενδιαφέρον είναι. Κρίμα για τον άνθρωπο (οπλοποιό) που δεν ήξερε ποιούς έπρεπε να λαδώσει.
Το 99 σε βολή που παρακολουθούσε ο Ταξίαρχος στην Ξάνθη, είχανε φέρει 10 Α3 στην λαδόκολλα.Πεφτανε οι 10ημερες τιμητικές βροχή.Εδω και κάμποσο καιρό με το Τikka t3 left 308win με Sako δεν έχω κανένα θέμα.Τα Μ1 στο κέντρο ήταν φαρμάκι,τα g3 στις μονάδες ήταν ρόπαλα.Πριν πας για βολές πέρναγες πρώτα από το ΚΨΜ γιατί εκείνο το ξανθό το υγρό που είναι μέσα σε τσιγκακια δεν είναι νερό
Γιατί το G3 δεν παίρνει Λαμπρο φυσίγγια να ρίξεις εκεί το φταίξιμο
Είναι γεγονός ότι στις μονάδες ορισμένοι τα κατέστρεψαν ούτε γκλίτσες να ήτανΤο 99 σε βολή που παρακολουθούσε ο Ταξίαρχος στην Ξάνθη, είχανε φέρει 10 Α3 στην λαδόκολλα.Πεφτανε οι 10ημερες τιμητικές βροχή.Εδω και κάμποσο καιρό με το Τikka t3 left 308win με Sako δεν έχω κανένα θέμα.Τα Μ1 στο κέντρο ήταν φαρμάκι,τα g3 στις μονάδες ήταν ρόπαλα.
Για το οπλο η για την αποσταση;γνώρισα έναν που ήταν ελεύθερος σκοπευτής με FN, μου μίλησε για βολές στα 2400μ....
πως σας ακούγεται? έχετε άποψη?
για τον συνδυασμό των 2 στον ελληνικό στρατόΓια το οπλο η για την αποσταση;
Παραμύθι...γνώρισα έναν που ήταν ελεύθερος σκοπευτής με FN, μου μίλησε για βολές στα 2400μ....
πως σας ακούγεται? έχετε άποψη?
Χτύπα την ...Δες τη συνέντευξη της Δήμητρας Λιάτσα είναι πολύ ενδιαφέρουσα.