Οικολόγος υδραυλικός σε μια δύσκολη προσπάθεια να μην διαταράξει το φυσικό περιβάλλον....
Δεν φταιει το αυτοκινητο αν για το αγορασεις στην ηλικια της δεν υπαρχει δουλεια που να θελει να φορας βρακι στα προσοντα ρε φιλεΠαλιαυτοκινητο... Καίει τον κωλο του το ρημάδι και άφησε την κοπέλα χωρίς βρακι να δείχνει το δικό της...
View attachment 30119
Έχεις γ@@θεί σήμερα.
Γίνεται χαμός, έχει παραγίνει το κακό.Αν πατήσεις και δεις σε διάφορες ομάδες φωτογραφίες πουλιών ξεκινάει μετά ένας μα καλά πως τα σκοτώνουν; Η άλλη υποφέρω με κάθε τουφεκιά κυνηγού και πως να το αποτρέψω καθώς είμαι μόνη κλπ......Δειτε τι "ψαρεψα" στο ιντερνετ..."οικολογοι"...."ανθρωπιστες"...Αγνοι "ανθρωποι" με αγνες προθεσεις και πανω απ΄ ολα "ψυχουλες"...
View attachment 30154
Τηλέφωνο έχουμε???Η άλλη υποφέρω με κάθε τουφεκιά κυνηγού και πως να το αποτρέψω καθώς είμαι μόνη κλπ......
Γ
Γίνεται χαμός, έχει παραγίνει το κακό.Αν πατήσεις και δεις σε διάφορες ομάδες φωτογραφίες πουλιών ξεκινάει μετά ένας μα καλά πως τα σκοτώνουν; Η άλλη υποφέρω με κάθε τουφεκιά κυνηγού και πως να το αποτρέψω καθώς είμαι μόνη κλπ......
Όλοι αυτοί έχουν εξοχικά μέσα σε καταπατημένα τρυγονοτόπια και τους ενοχλούν οι τουφεκιές γιατί τους ξυπνάνε το πρωί ...!Τηλέφωνο έχουμε???
Ρε μλκ πήγα να γράψω να της δώσει το τηλ. σουΤηλέφωνο έχουμε???