Άμα ήθελε ας έκανε και διαφορετικά,έτσι και αργιεψει η αρκούδα θα τον έστελνε κάτω με την άγκυρα κολάρο.
Άμα ήθελε ας έκανε και διαφορετικά,έτσι και αργιεψει η αρκούδα θα τον έστελνε κάτω με την άγκυρα κολάρο.
Kαι κάπως ετσι ξεκινάει το έργο .Ε ναι ρε,Ελλαδαρα!
Αυτές αντέχουν και σούπερ μάγκνουμ γομωσεις
Μπούργκα για τις συγκεκριμένες
Πολύ καλύτερα...
Αν βρεις κ καμία να ρίχνει με μαγιό θα κουμπώσει με τον τίτλο του ποστ ακριβώς....
Και θα χαρούμε και εμείς περισσότερο φυσικά.
Τώρα μάλιστα!!!
Μέχρι εκεί μην πετάξει καμία τσόντα κανένας και έχουμε άλλα μετά
Έχεις και προϋπηρεσία σε χαρέμιΜου το κάνατε το θέμα... "soft τσοντοκάναλο" κανονικό...!!!
Δεν με πειράζει καθόλου όμως! Χαλάλι σας! Αρκεί που περνάμε ωραία όλοι παρεούλα και γουστάρουμε...!
Άσε που κοντεύω να "ερωτευθώ" τις κοπελάρες των τελευταίων βίντεο...!!! Τόσο πολύ τις κάνω γούστο...!!! Τις θέλω όλες τρελά...!!!
Αχχχχ...
Σιγα που θα τρεχεις στο Αμερικα.Μου το κάνατε το θέμα... "soft τσοντοκάναλο" κανονικό...!!!
Δεν με πειράζει καθόλου όμως! Χαλάλι σας! Αρκεί που περνάμε ωραία όλοι παρεούλα και γουστάρουμε...!
Άσε που κοντεύω να "ερωτευθώ" τις κοπελάρες των τελευταίων βίντεο...!!! Τόσο πολύ τις κάνω γούστο...!!! Τις θέλω όλες τρελά...!!!
Αχχχχ...
Να η Ελενη,η Ειρηνη και η Ζωη ... η Μαρία κάνει μπάνιο και δεν είναι στην φωτόΣιγα που θα τρεχεις στο Αμερικα.
Προσκαλεσε τον @Dr V σε μερικα κυνηγια για turdus viscivorus και turdus iliacus και να δεις για ποτε σου γνωριζει κατι 25χρονες της ιατρικης.......Αστο...
Θα σε "γιατροπορεψουν" καλα...
Η Ελενη,η Ειρηνη,η Ζωη,η Μαρια.....
Ε Βασιλακη???
Δεν ειναι αυτα για μας...Δεν εχουμε τετοιο σκαφος..Να η Ελενη,η Ειρηνη και η Ζωη ... η Μαρία κάνει μπάνιο και δεν είναι στην φωτό
View attachment 32381