7. Οι τρίχες λιτανεία βραχούν μεγαλώνουν 30%
7. Οι τρίχες λιτανεία βραχούν μεγαλώνουν 30%
Όταν βραχούν!7. Οι τρίχες λιτανεία βραχούν μεγαλώνουν 30%
Και γ@μ@ τα Σεμεδάκια, μιλάμε ε;View attachment 40214φαντασου εδώ τι θα γίνει.
Θα γίνει δάσοςView attachment 40214φαντασου εδώ τι θα γίνει.
Γιατακι κανονικόΘα γίνει δάσος
Ωωωωωωωω παραδοσιακά πράγματα!!!!!View attachment 40214φαντασου εδώ τι θα γίνει.
Όχι από ΔΕΔΗΕ
Ψευτικα ειναι ρε ΓιαννηView attachment 40294
...ρε συ μάστορα πάλι τα ίδια? τι συνειρμοί είναι πάλι αυτοί? έμπλεξες τους φίλους με τα β@ζ@ά!!!
Aυτά τα δυο , αληθινά η ψεύτικα, είναι ΤΟΥΜΠΑΝΟ!!!...πέρας!!!
μας εχεις γ@μησει, βαλε την κανονική αναλυση συνέχεια τα γυαλιά μου ψάχνω
Άμα μου πεις πως γίνεται θα το κάνωαλήθεια σου λέω..δεν είμαι και πολύ της τεχνολογίας..μας εχεις γ@μησει, βαλε την κανονική αναλυση συνέχεια τα γυαλιά μου ψάχνω
από εκει τα παίρνεις, πρώτα θα το πατας να παρει το κανονικό μεγεθος να ανοίξουν , και μετα θα το αντιγράφειςΆμα μου πεις πως γίνεται θα το κάνωαλήθεια σου λέω..δεν είμαι και πολύ της τεχνολογίας..
Αυτό πραγματικά μου θυμίζει δύο αληθινούς διαλόγους που έχω ακούσει μπροστά μου μεταξύ άνδρα θρασύ και γυναίκας .Περνωντας μια με ένα κολάν λέει ποπο μια κωλαρα και απαντά η γκόμενα να φωνάξω τον δικό μου να στη κάνει και σένα έτσι ,κοκκίνισε πρασίνισε ο τυπος .Και άλλη μία δόση έχει κίνηση και περιμένω να περάσω πεζός στην απέναντι πλευρά πετάγεται μια με ένα αμάξι και χώνεται σφήνα της φωνάζει ο άλλος άντε γαμησου μωρη του απαντά εκεί πάω θες να ρθεις γαμηθηκα στο γελιο.Ειναι κάποιες πολύ ετοιμόλογες γαμησετα.