View attachment 41596ATTACH=full]41593[/ATTACH]
Τύλιξε σε μια λαδόκολλα τα άκρα και πες μου τι χρωστάω.View attachment 41596ATTACH=full]41593[/ATTACH]View attachment 41597
Ρε συ, ούτε ένα ...λεωφωρείο τέτοια δε σου φθάνουν εσένα!!!Τύλιξε σε μια λαδόκολλα τα άκρα και πες μου τι χρωστάω.
Τη μεσαια, κανε την πακετο για το σπιτι....View attachment 41596ATTACH=full]41593[/ATTACH]View attachment 41597
Δε, Δε, η λεζάντα χάνει από παντού!!!View attachment 41596ATTACH=full]41593[/ATTACH]View attachment 41597
Ότι έμεινε....View attachment 41596ATTACH=full]41593[/ATTACH]View attachment 41597
Νομίζω σε παραπλανάει η σταση του σώματος... ψηφίζω έξω δεξιά , μου κάνει πιο fitnes & τουμπανιζέσιον και πρέπει να ναι και Ολυμπιακός!!!Τη μεσαια, κανε την πακετο για το σπιτι....
Καλά, ... εγώ ήθελα να είμαι ο φωτογράφος ... απλά λόγω πιθανοτήτων ...Νομίζω σε παραπλανάει η σταση του σώματος... ψηφίζω έξω δεξιά , μου κάνει πιο fitnes & τουμπανιζέσιον και πρέπει να ναι και Ολυμπιακός!!!
Κόκκαλα θα φας εσύ ...Ότι έμεινε....
Είσαι LARGE!!!Ότι έμεινε....
...probabilistic consept...είσαι ρεαλιστής!!!Καλά, ... εγώ ήθελα να είμαι ο φωτογράφος ... απλά λόγω πιθανοτήτων ...
Τύλιξε σε μια λαδόκολλα τα άκρα και πες μου τι χρωστάω.
Σαβουρογ@μ...δεςΤη μεσαια, κανε την πακετο για το σπιτι....
Δεν πειραζει ρε...ολα τα μ..νιά κάθετα ειναι....Σαβουρογ@μ...δες
Έχεις ρέντα απόψε Γιωργάρα!Σαβουρογ@μ...δες