Αστεία-Περίεργα-Ενδιαφέροντα Βίντεο & Φωτό - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Δεν θα ξεχάσω που βάζω νερό αρκετό,2 κουταλιές καφέ,βαράω σαν δαιμονισμένος και τον αφήνω κάτω να σηκώσω το τηλ (σταθερό) και σκάει το καπάκι, βαράει ταβάνι και γίνεται ένα σπίτι Μ.... καπέλο!
Αυτό που έφτιαχνες φραπέ με 2-3 παγάκια δεν χωράνε και άλλα
και σε μισή ώρα από κρύσταλλο
γινόταν κατουρο μεγάλη πίκρα :eek:
 
Αυτό που έφτιαχνες φραπέ με 2-3 παγάκια δεν χωράνε και άλλα
και σε μισή ώρα από κρύσταλλο
γινόταν κατουρο μεγάλη πίκρα :eek:
Άλλο και αυτό ναι... Βασικά είχε τρελές πωλήσεις γιατί έβαζες το κωλοδάχτυλο στην πατούρα να ασφαλίσεις το καπάκι πριν το χτύπημα και πήγαινε το μυαλό σου άλλου... Μάγκας ο τύπος!!
 
Κι όμως !!! Εγώ το έχω ακόμη!!! Και χτυπώ το φραπέ μου με αυτό κάθε απόγευμα, όταν είμαι σπίτι !!! Εντάξει, θέλει προσοχή ... αλλά άμα μάθεις τα κόλπα του, και το κρατάς καλά, δεν πιτσιλάει καθόλου !!!
... Δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο !!! ;) .sarcastic.
1644529833452.jpg
 
Δεν θα ξεχάσω που βάζω νερό αρκετό,2 κουταλιές καφέ,βαράω σαν δαιμονισμένος και τον αφήνω κάτω να σηκώσω το τηλ (σταθερό) και σκάει το καπάκι, βαράει ταβάνι και γίνεται ένα σπίτι Μ.... καπέλο!
Και μετά λες για τον θείο!
 
Κι όμως !!! Εγώ το έχω ακόμη!!! Και χτυπώ το φραπέ μου με αυτό κάθε απόγευμα, όταν είμαι σπίτι !!! Εντάξει, θέλει προσοχή ... αλλά άμα μάθεις τα κόλπα του, και το κρατάς καλά, δεν πιτσιλάει καθόλου !!!
... Δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο !!! ;) .sarcastic.
View attachment 42077
Ωραίο σεικερ, υπήρχαν κ ετοιματζιδικοι Fiesta frape. Βγαίνουν ακόμα η όχι?
 
Ωραίο σεικερ, υπήρχαν κ ετοιματζιδικοι Fiesta frape. Βγαίνουν ακόμα η όχι?
Τωρα έγιναν όλοι ειδικοί και πίνουν μονοποικιλιακους κόκκους Arabica από πλαγιές με 30 μοίρες κλίση με καταιφι σαντιγί και κανέλα.
 
Τι μου θυμίζει τώρα φίλε φτιάχνει ένα φιλαράκι φραπέ σπίτι πιο παλιά που βάζαμε στο ψυγείο νερό σε μπουκάλια αναψυκτικού και παίρνει να βάλει νερό από μισό μπουκάλι σπραιτ ρίχνει στο σέικερ βιαστικος και μόλις αρχίζει το κούνημα τον βλέπω να ζοριζεται να σφίγγει το χέρι του και μπαμ γινόμαστε όλοι μπουρδέλο στη κουζίνα γαμω τα γέλια και τα μπινελικια που άκουσε.
 
Κι όμως !!! Εγώ το έχω ακόμη!!! Και χτυπώ το φραπέ μου με αυτό κάθε απόγευμα, όταν είμαι σπίτι !!! Εντάξει, θέλει προσοχή ... αλλά άμα μάθεις τα κόλπα του, και το κρατάς καλά, δεν πιτσιλάει καθόλου !!!
... Δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο !!! ;) .sarcastic.
View attachment 42077
Πες με παραξενο αλλα το φραπε στο σεικερ ηταν πολυ ανωτερο απο το σημερινο ατο μιξερ
Δεν γινοταν ο αφρος σαν
Γομα που βαζουμε τα κεραμικα
Εμενα ετσι μου αρεσει παντως, στο σεικερ
 
Το καλύτερο κόλπο που το εφαρμόζω στην έναρξη είναι ένα μπουκάλι με νερό 1/4 στη κατάψυξη και το πρωί το παίρνω και ρίχνω μέσα τις αναλογίες και ελάχιστο νερό το βιδωνεις το χτυπάς και μέχρι το μεσημέρι έχεις παγωμένο καφέ και το χτυπάς όσες φορές θέλεις γιατί σφραγίζει .
 
Ωραίο σεικερ, υπήρχαν κ ετοιματζιδικοι Fiesta frape. Βγαίνουν ακόμα η όχι?
Οχι δεν βγαίνει ο fiesta....
Το στυλ του fiesta, δλδ χυμα ο καφες κ η ζαχαρι στο πατο κ σφράγισμα με αλουμινόχαρτο, και ίδιο χρώμα σεικερ το έχει ο frappe Καγιά.....
Το καλύτερο κόλπο που το εφαρμόζω στην έναρξη είναι ένα μπουκάλι με νερό 1/4 στη κατάψυξη και το πρωί το παίρνω και ρίχνω μέσα τις αναλογίες και ελάχιστο νερό το βιδωνεις το χτυπάς και μέχρι το μεσημέρι έχεις παγωμένο καφέ και το χτυπάς όσες φορές θέλεις γιατί σφραγίζει .
Και ποιος δεν το έκανε στο στρατό.........
 
Οχι δεν βγαίνει ο fiesta....
Το στυλ του fiesta, δλδ χυμα ο καφες κ η ζαχαρι στο πατο κ σφράγισμα με αλουμινόχαρτο, και ίδιο χρώμα σεικερ το έχει ο frappe Καγιά.....

Και ποιος δεν το έκανε στο στρατό.........
Σπαστο τον λεγαμε αυτον!
Και στον στρατο και στη δουλεια τα πρωτα χρονια πριν γεμισει ο τοπος καφετεριες....
Ωραια χρονια!!
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top