...Να σηκωθείς αμέσως και να πας να του φτιάξεις το πιλάφι του παιδιού... κάθεσαι και σταυροπόδι..., αμέσως, τώρα! μαρς!!!
...γελάκια στον καναπέ...και ξεκάλτσωτη...!!!...Να σηκωθείς αμέσως και να πας να του φτιάξεις το πιλάφι του παιδιού... κάθεσαι και σταυροπόδι..., αμέσως, τώρα! μαρς!!!
Πες το ψέματα...Όταν κάποτε δεν είμαστε μισητοί ...
Νομίζω είχε κ η μπερετταΌταν κάποτε δεν είμαστε μισητοί ...
Αυτά τα πολυτσόκ τι τα ήθελε στο τέλος χαχαχαχαΌταν κάποτε δεν είμαστε μισητοί ...
Τρομερό όπλο...GamayΑυτά τα πολυτσόκ τι τα ήθελε στο τέλος χαχαχαχα
Τόνυ Άντονυ με μύτη καραγκιόζηΤρομερό όπλο...Gamay
....είσαι γατόνι!Τόνυ Άντονυ με μύτη καραγκιόζη
Φαντάζομαι τα σαπούνια στο καράβι έχουν και σχοινακι ε......ούτε τέτοια δεν έχουμε στο βαπόρι...επικράτησαν τα Lux... κατι παλαιικά από την εποχή της Brigitte...
View attachment 43241
Αυτά που έχει χτυπήσει αυτός σε μια μέρα εμείς τα χτυπάμε σε μια ζωήView attachment 43282
Υ.Γ1:...αυτός είναι Καπετάνιος!!!....τι να κλ@σουμε εμείς.....
Υ.Γ2: ...μα θα το πω ...θα σκάσω... και καρουδιά πουκάμισο!...απ' ευθείας από το τραπεζομάντιλο της τραπεζαρίας!!!
...δεν έχει γούστο έτσι, είναι αυτο που είπες...
Όταν ρίχνει τη 5αρα νομίζω τραβάει σκανδάλη με το κωλοδάχτυλο ή μου φένεται .Όταν κάποτε δεν είμαστε μισητοί ...
Ναι μ' αυτό ...και με πολυτσόκ!!!Όταν ρίχνει τη 5αρα νομίζω τραβάει σκανδάλη με το κωλοδάχτυλο ή μου φαίνεται .
Αμ έχω δει τύπο με πιστόλι να ρίχνει με κ@λ@δαχτυλο και να τις πάει όλες κέντρο. Πώς το κάνεις ρε φιλαράκι του λέω. Μου λέει τις στέλνω γ@μι@ντ@ςΌταν ρίχνει τη 5αρα νομίζω τραβάει σκανδάλη με το κωλοδάχτυλο ή μου φένεται .