Καλημέρα Γεράσιμε! Καλή Σαρακοστή!
Τετοια ταξη, τετοια αλφαδια, δεν εχω ξαναδει!!
Μας φακελωνεις?...μια πρoσώπικη ερώτηση... καταγωγή Κεφαλλονίτης?
....καλό το οχταπόδι?Μας φακελωνεις?
Α ναι...Έχει και χταπόδι.......καλό το οχταπόδι?
....καλό το οχταπόδι?
Μα καλα ρε...το 7πόδι δεν το ειδε κανεις;;;;Α ναι...Έχει και χταπόδι...
Λάστιχα αντοχής....τα βάζεις YOKOχάμου κ το λιώνεις......
Τι να λιωσεις, ο κουβας χαλαει,οχι το πηγαδι.....Λάστιχα αντοχής....τα βάζεις YOKOχάμου κ το λιώνεις......
Το μονο σιγουρο...Τι να λιωσεις, ο κουβας χαλαει,οχι το πηγαδι.....
Καλή Σαρακοστή! Κι εγώ και το χταπόδι από το νησί. Το κορίτσι δεν γνωρίζω από που προέρχεται…Καλημέρα Γεράσιμε! Καλή Σαρακοστή!
...μια πρoσώπικη ερώτηση... καταγωγή Κεφαλλονίτης?
....καλά το είπα!Καλή Σαρακοστή! Κι εγώ και το χταπόδι από το νησί. Το κορίτσι δεν γνωρίζω από που προέρχεται…
Αυτό προτείνει ο γιατρός την προηγούμενη πριν τη κολονοσκοληση αλλά με μετρο γιατί μπορεί να βγει και το αντερο
YOKOΓΑΜΑ τα λένε η κάνω λάθος.
Νικόλαε θα τυφλωθείς στο τέλος και θα εισέρχονται οι Turdus Philomelos αντουφεκιστες τέκνον μου...Θα μείνεις με το πυροβόλον ανά χείρας!Άιντε, καλές αποκρές!!! Και προπαντός νηστεία!! Αυστηρή νηστεία!!! Κι από τις "σαρκικές" απολαύσεις νηστεία...!!!
www.youtube.com/watch?v=UgahLQ4fZC8
www.youtube.com/watch?v=4k1fuF3eREg
Omg thra...Νικόλαε θα τυφλωθείς στο τέλος και θα εισέρχονται οι Turdus Philomelos αντουφεκιστες τέκνον μου...Θα μείνεις με το πυροβόλον ανά χείρας!
Θα του στειλω μια παλετα και μια πενσα να ξεμονταρει και ξαναμονταρειΝικόλαε θα τυφλωθείς στο τέλος και θα εισέρχονται οι Turdus Philomelos αντουφεκιστες τέκνον μου...Θα μείνεις με το πυροβόλον ανά χείρας!