Στην οικογένεια Χέμινγουεϊ υπήρχε αυτή η τάση για αυτοκτονία νομίζω. Την είχαν τη δοσαρα τους δηλαδή!Τίναξε τα μυαλά του στον αγέρα δηλαδής ο Έρνεστ Χέμινγουεϊ...?(!!!)
Στην οικογένεια Χέμινγουεϊ υπήρχε αυτή η τάση για αυτοκτονία νομίζω. Την είχαν τη δοσαρα τους δηλαδή!Τίναξε τα μυαλά του στον αγέρα δηλαδής ο Έρνεστ Χέμινγουεϊ...?(!!!)
θεομου...ο. τρία γράμματα έχει αΜια και το θέμα χρήζει διαλευκανσης, γιατί διακρίνω κάποιες ασάφειες, θα πρέπει κάποιος που γνωρίζει να μάς γράψει όλες τις βαθμίδες της ιεραρχησης : α) κιουσπα , β) ,....ε) βατευσιμη , στ) , και ούτω καθεξής. Για να παραμείνει η ανάλυση στα πλαίσια της ευπρεπειας, προτείνω να μπει φραγμος όταν φτάσει στην βαθμίδα θεομου...ο.
Όποιος πήγε μαζί της για κυνήγι θα του ήταν συνεχώς κόκαλο στην φέρμα...κατσε πολυ τρελα, για να δουμε τιποτα αλλο!
View attachment 45788
View attachment 45789
Η Σοφία Λόρεν θεωρείται από πολλούς η πιο δημοφιλής Ιταλίδα ηθοποιός της γενιάς της και είναι επίσης διάσημη ως ένα παγκόσμιο σύμβολο του σεξ. Υπάρχουν αναφορές ότι ήταν λάτρης των επανιελ μπρετόν και του κυνηγιού.
Πανέμορφη γυναίκαπηγε κ παντρεύτηκε σκατογεροεπάνιελ η ράτσα μου(αυστηρά θηλυκό)...κατσε πολυ τρελα, για να δουμε τιποτα αλλο!
View attachment 45788
View attachment 45789
Η Σοφία Λόρεν θεωρείται από πολλούς η πιο δημοφιλής Ιταλίδα ηθοποιός της γενιάς της και είναι επίσης διάσημη ως ένα παγκόσμιο σύμβολο του σεξ. Υπάρχουν αναφορές ότι ήταν λάτρης των επανιελ μπρετόν και του κυνηγιού.
Τα βουκολικά είναι τα καλύτεραΌποιος πήγε μαζί της για κυνήγι θα του ήταν συνεχώς κόκαλο στην φέρμα
Γυναικάρα και για τα σημερινά δεδομένα
Το βρήκαθεομουναροθεομου...ο. τρία γράμματα έχει α
Πάθη έχουμε ολοι το θέμα είναι ο έλεγχος .Εξαλου η εν αρετή ζωή είναι ένας διαρκής αγώνας με τα πάθη σου και τις δύσειδαιμονιες αυτών(τουλάχιστον έτσι την βλέπω εγώ) .Που εάν καταφέρεις να τη ζήσεις και να την κατανοήσεις πλήρως η θα την αγαπήσεις πολύ η θα την αποχωριστείς οικειοθελώς γιατί ίσως καταλάβεις ότι πρέπει να την ζήσεις μόνος,και να μην το αντέχεις.Έτσι του την έδωσε Νίκο....
Και αν το κοιτάξεις θα δεις ότι οι περισσότεροι "μεγάλοι" η θα έχουν πάθη η θα πασχουν απο κάποια ψυχική νόσο.......
https://www.psychology.gr/katathlipsi/5582-ernest-xemingouei-i-poreia-pros-tin-aftoktonia.html
Στο κίτρινο γράφει stella artois