Είχα διαβάσει μια φορά κ έναν καιρο τη μεγάλη χειμερα του Καραγάτσηγααααααμω τα βιβλίαδεν προτείνεται για καπετάνιουςΚαπετάνιε χαιρετίσματα από μια άλλη παλιά ναυτική πολιτεία, όπου η γυναίκα του ναυτικού με τα παιδιά τους, ξεπροβοδίζουν τα καράβια και τους άντρες και εύχονται καλά μπάρκα και καλές θάλασσες!
View attachment 46103
View attachment 46104
Λογικό,τι να φοβηθεί?Για βάλε δίπλα του ένα maionchi να του σηκωθεί η τρίχαΚοίτα κατι παραξενα κ ανεξήγητα φαινόμενα ρε Αλέξη.......
Είδε ο γάτος μου τα lambro κ τον πηρε ο υπνος.............
View attachment 46124
Λαζανια ετρωγε ο γκαρφιλτ Ρε φιλεΚοίτα κατι παραξενα κ ανεξήγητα φαινόμενα ρε Αλέξη.......
View attachment 46124
Προβατόγατα....φτου φτου...Κοίτα κατι παραξενα κ ανεξήγητα φαινόμενα ρε Αλέξη.......
View attachment 46124
Αρκουδόβατος εεε αρκουδόγατος!!!!Κοίτα κατι παραξενα κ ανεξήγητα φαινόμενα ρε Αλέξη.......
View attachment 46124
Ο σκύλος που θα αγοράσω όταν απαγορευτεί το κυνήγι μαζί με δύο dogo Argentino για να πιάνουν ζωντανά τα γουρούνια
Βρε πατρίδα τώρα που προσπαθεί να κάνει upgrade το φόρουμ τα βάζεις αυτά;
Γρηγορη απορω γιατι αγοραζουμε εξοπλιστικα για να ενισχυσουμε την αμυναΒρε πατρίδα τώρα που προσπαθεί να κάνει upgrade το φόρουμ τα βάζεις αυτά;
Να επικοινωνούμε με περιστέρια θες και να κάνουμε refresh για νέα μηνύματα μόνιμα με μανιβέλα;