...ναι ρε συ! ... αυτός και αν τα 'κανε προσανάμματα τα ευρά!....χυδαιότης!Α τον ξεδιάντροπο!!!
...ναι ρε συ! ... αυτός και αν τα 'κανε προσανάμματα τα ευρά!....χυδαιότης!Α τον ξεδιάντροπο!!!
Στο τέλος θα καταλήξουμε να έχουμε τα ζώα και να τα υπηρετούμε εμείς βλέπω να βάζω το ντουφέκι στη σκύλα και να πέσω στα 4 να φερμαρω εγώ ,το γάιδαρο πίσω να ακολουθεί και εμένα φορτωμένο στη πλάτη ,το σκύλο γάτα μπροστά με ζώνη και την οικογένειά στο Πορτ μπαγκαζ γι'αυτό τους λέω να μαζευτούνε να πάνε να γαμηθουνε όλοι μαζί και ένας ένας όπως επιθυμούν και αν έχει και καμία καλή ανάμεσα τη βοηθάω κιόλας.
Με 36άρι ρίχνει και 8,5 γραμμάρια. Που να φτάσουν!Δεν θα τον φάει δηλαδή θέλει να μας πει τώρα....Πάρε τέτοια καταστροφή μπας και σωθούμε...View attachment 49056
65gr θελει κ υπερδιασπορας μπας κ ξεβρωμισει λιγο παραπανω ο κοσμος........κ να'vαι και με SX3 με 12σφαιρη αποθηκη...Με 36άρι ρίχνει και 8,5 γραμμάρια. Που να φτάσουν!
Τρεχοντας παω τωρα βιβλιοπωλείο, να παρω μια υδρογειο για δοκιμές....Δεν θα τον φάει δηλαδή θέλει να μας πει τώρα....Πάρε τέτοια καταστροφή μπας και σωθούμε...View attachment 49056
Στον Καιάδα γρήγορα ,μην φτιάξει ράτσα.
Ενώ εγώ την έχω γάταhttps://www.gazzetta.gr/plus/211919...fisoyn-ton-filo-toys-den-pigainei-5-fores-tin
@Alex37 για μένα και για εσένα λέει αυτή ρε. Κάθε μέρα γυμναστήριο και άκρως υγιεινή διατροφή χωρίς κρέας να φανταστώ.
Υ.Γ ποιό αλογομουρα πεθαινεις.....
Άμα έτρωγε κανένα φλεβολουκανικο δεν θα ήταν σαν το σκήνωμα της silicon valley αδελφέ.https://www.gazzetta.gr/plus/211919...fisoyn-ton-filo-toys-den-pigainei-5-fores-tin
@Alex37 για μένα και για εσένα λέει αυτή ρε. Κάθε μέρα γυμναστήριο και άκρως υγιεινή διατροφή χωρίς κρέας να φανταστώ.
Υ.Γ ποιό αλογομουρα πεθαινεις.....
Ψησταριά παντός βλέπω....οπότε γυμναστήριο δεν είσαι....Ενώ εγώ την έχω γάτα
Μάντεψε που είμαι....View attachment 49074
Μλκα πως είναι έτσι η αλογα???.Άμα έτρωγε κανένα φλεβολουκανικο δεν θα ήταν σαν το σκήνωμα της silicon valley αδελφέ.
Στο...γυμναστηριο???Ενώ εγώ την έχω γάτα
Μάντεψε που είμαι....View attachment 49074