Έχουν αγριεψει.... βιάζονται να τα κάνουν όλα με τη μία....Άντε ρε θέατρα....View attachment 50797
Έχουν αγριεψει.... βιάζονται να τα κάνουν όλα με τη μία....Άντε ρε θέατρα....View attachment 50797
Απ την κεφαλη βρωμα το ψαρι ΤζωνηΈχουν αγριεψει.... βιάζονται να τα κάνουν όλα με τη μία....
Βλέπω ρε φίλε την διαφθορά να βάρα κόκκινοέχεις χρήμα κ γνωστούς....ότι γουστάρεις κανείς....Απ την κεφαλη βρωμα το ψαρι Τζωνη
Μασονοι γκει κλπ
Ειναι στα ηνια
Το φυσιολογικο το ηθικο το πρεπον βαλλονται απο παντου
Την δεκαετια του 80 ξεκινησε με σταθερα βηματαΒλέπω ρε φίλε την διαφθορά να βάρα κόκκινοέχεις χρήμα κ γνωστούς....ότι γουστάρεις κανείς....
Λογικό ακούγεται.Στα νησιά δεν έχει δέντρα για σκιά.Εχει ο καθένας τον πουστη του και κάθεται από κάτω.γκει κλπ
Ειναι στα ηνια
Πήγε να δει τους μπόστον σέλτικς και τελικά ηττήθηκαν αργότερα στον τελικό για το πρωτάθλημα από τους γουόριορς...Σε αυτό το παιχνίδι ήταν με τους χιτ, τους πέρασε την γκαντεμιά και έφυγε ο δρακουμέλ...View attachment 50846και...κάπου εκεί,ίσως να κρύβεται κ ένας μλκς με καπέλο
Ζαβαρακατρανεμια(λάβαρα μαύρα ανεμίζουν) σκέτοςείναι αυτόςΠήγε να δει τους μπόστον σέλτικς και τελικά ηττήθηκαν αργότερα στον τελικό για το πρωτάθλημα από τους γουόριορς...Σε αυτό το παιχνίδι ήταν με τους χιτ, τους πέρασε την γκαντεμιά και έφυγε ο δρακουμέλ...
Άμα περασει πανω απο κανα καρτέρι θα δεις άντερα....θα γεμισει ο τοπος απο τις τριάρες...κι επειτα θα σκαλώσει σε κανα λιόκλαρο σαν κασκόλ.Μιλάμε για άντερα!
Χτύπα καμία τυρόπιτα στα σίγουρα γιατί αυτός θα περάσει με 300km.Άμα περασει πανω απο κανα καρτέρι θα δεις άντερα....θα γεμισει ο τοπος απο τις τριάρες...κι επειτα θα σκαλώσει σε κανα λιόκλαρο σαν κασκόλ.
Εγώ θα του την αδειάσω πάντως, γιατί κάνει χαλάστρα στις φάσσες ... έτσι, για την τιμή των όπλων ...γιατί αυτός θα περάσει με 300km.
Μέχρι να διαλέξεις φυσίγγι και τσοκ... Έχει φτάσει Ταίναρο.Εγώ θα του την αδειάσω πάντως, γιατί κάνει χαλάστρα στις φάσσες ... έτσι, για την τιμή των όπλων ...
Και για αυτό έχω λύσηΜέχρι να διαλέξεις φυσίγγι και τσοκ... Έχει φτάσει Ταίναρο.
Άμα του ρίξεις, όπως και με αυτά που ρίχνεις στους πίνακες, τα πιάσαμε τα λεφτά μας...Εγώ θα του την αδειάσω πάντως, γιατί κάνει χαλάστρα στις φάσσες ... έτσι, για την τιμή των όπλων ...