ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΛΗΓΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ

Φίλοι.
Διαβάζοντας παλαιές αναρτήσεις είδα αυτή εδώ για Κλήρωση Δώρων
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Λίστα-δώρων-κλήρωση.926/

Με αφορμή τις προσφατες καταστροφές στην Επαρχία ρίχνω μια ιδέα.
Μαζεύουμε οτι δώρα μπορούμε να βρούμε από σχετικά με εμάς τους κυνηγούς (και όχι μονο) καταστήματα.
Επίσης και πράγματα σε άριστη κατασταση που έχουμε σπίτι και δεν τα χρειαζομαστε και τα "προσφερουμε" για κλήρωση μεταξύ μας
.

Κάθε λαχνός από π.χ. 5 ευρώ και τα χρήματα σε λογαριασμό αξιόπιστου φίλου.
Για κάθε παραλαβή των χρημάτων ο αποδέκτης θα ανακοινώνει τακτικά εδώ τους "αριθμούς των λαχνών" και το ονομα του αποστολέα.
π.χ. στο πρωτο 20ευρω που ληφθεί θα ανακοινωθεί π.χ. "ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - Λαχνοί 4. Αριθμοί από το Νο. 001 έως και το Νο. 004".
Στην επόμενη καταθεση 50 ευρώ από τον π.χ. ΓΙΑΝΝΗ1821 θα ανακοινωθεί "ΓΙΑΝΝΗΣ1821 - Λαχνοί 10. Αριθμοί από το Νο.005 έως και το Νο. 014". και πάει ...λέγοντας.

Και οταν κρίνουμε ότι δεν υπάρχει άλλο ενδιαφερον τότε μαζευόμαστε με το καλό, κάνουμε την κλήρωση και αποφασίζουμε που και πως θα διαθεσουμε τα χρήματα.
Δεν χρεάζεται να γίνει κάτι βιαστικό. Οι άνθρωποι θα έχουν ανάγκες και τον Νοέμβρη και τα Χριστούγεννα.
Περιμένω ιδέες και πόσοι από εμάς θα μπορούσαμε να διαθεσουμε τουλάχιστον 20 ευρώ για αγορά λαχνών και χρησιμα "δώρα"

1. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ

Φίλοι.
Διαβάζοντας παλαιές αναρτήσεις είδα αυτή εδώ για Κλήρωση Δώρων
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Λίστα-δώρων-κλήρωση.926/

Με αφορμή τις προσφατες καταστροφές στην Επαρχία ρίχνω μια ιδέα.
Μαζεύουμε οτι δώρα μπορούμε να βρούμε από σχετικά με εμάς τους κυνηγούς (και όχι μονο) καταστήματα.
Επίσης και πράγματα σε άριστη κατασταση που έχουμε σπίτι και δεν τα χρειαζομαστε και τα "προσφερουμε" για κλήρωση μεταξύ μας
.

Κάθε λαχνός από π.χ. 5 ευρώ και τα χρήματα σε λογαριασμό αξιόπιστου φίλου.
Για κάθε παραλαβή των χρημάτων ο αποδέκτης θα ανακοινώνει τακτικά εδώ τους "αριθμούς των λαχνών" και το ονομα του αποστολέα.
π.χ. στο πρωτο 20ευρω που ληφθεί θα ανακοινωθεί π.χ. "ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - Λαχνοί 4. Αριθμοί από το Νο. 001 έως και το Νο. 004".
Στην επόμενη καταθεση 50 ευρώ από τον π.χ. ΓΙΑΝΝΗ1821 θα ανακοινωθεί "ΓΙΑΝΝΗΣ1821 - Λαχνοί 10. Αριθμοί από το Νο.005 έως και το Νο. 014". και πάει ...λέγοντας.

Και οταν κρίνουμε ότι δεν υπάρχει άλλο ενδιαφερον τότε μαζευόμαστε με το καλό, κάνουμε την κλήρωση και αποφασίζουμε που και πως θα διαθεσουμε τα χρήματα.
Δεν χρεάζεται να γίνει κάτι βιαστικό. Οι άνθρωποι θα έχουν ανάγκες και τον Νοέμβρη και τα Χριστούγεννα.
Περιμένω ιδέες και πόσοι από εμάς θα μπορούσαμε να διαθεσουμε τουλάχιστον 20 ευρώ για αγορά λαχνών και χρησιμα "δώρα"

1. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ
Γειά σου Σπυράρα ... εγώ δίνω 20€ χωρίς να περιμένω κανένα δώρο και κανέναν λαχνό.
Πείτε μου λογαριασμό να τα βάλω.

https://mikropragmata.lifo.gr/zoi/408400/

Βρήκα μια περίπτωση που πρέπει να φανούμε άνθρωποι...και να μαζευτούμε όχι 100 όπως στην κλήρωση για τα φυσίγγια ,....αλλά 1000...
Αλλά αν χρειαστεί βάζουμε και φυσίγγια σε κλήρωση...έχω υπόψιν καμιά δεκαριά που θα βάλουν....
Φυσικά μέσα και εγώ Σπύρο...μπράβο στην ιδέα..

Έλεγα να μην γράψω...για συμπαράσταση στον Αστεριξ....αλλά μόλις είδα την γιαγιά και την ιδέα του Σπύρου συγκινήθηκα...

Πολύ καλή κίνηση...
Άποψή μου τα χρήματα που θα μαζευτούν με οποιοδήποτε τρόπο, να χρησιμοποιηθούν για την αγορά ειδών πρώτης ανάγκης ή φαρμακευτικού υλικού και σαν Φόρουμ να διατεθούν εκεί που πρέπει, κατόπιν συνεννόησεως με τους αρμόδιους φορείς...

Back