Γιατί; Γράφτηκε κάτι; Πότε;Αν η διαχείριση κάνει άρση του μπσναρισματος του παιδιού από την Καρδίτσα...και μιλάω για τον johny brow
Γιατί; Γράφτηκε κάτι; Πότε;Αν η διαχείριση κάνει άρση του μπσναρισματος του παιδιού από την Καρδίτσα...και μιλάω για τον johny brow
Κάτι στην ιδιογωμοση..έγινε και έφαγαν μπαν δύο.. τρεις ..Γιατί; Γράφτηκε κάτι; Πότε;
και εγώ μέσα. Παρακαλώ να με βάλετε συην λίστα και να εχουμε εναν λογαριασμό για κατάθεση.Κάτι στην ιδιογωμοση..έγινε και έφαγαν μπαν δύο.. τρεις ..
Μεσα κι εγωΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ
2. GIANNIS
3. gvp9000
4. Kon.loukas
5 . Pantelist
6. Xαρης .Π
7.Lavrentis
8.ΣΠΥΡΟΣ
9.ΓΙΑΝΝΗΣ
10. Leon 50
11. Duca di Montefelrto
12.yorgos
13.panagiotis xios
14.spiridon
15.Hunter 302
16.ΣΤΕΛΙΟΣ
17.Benelli.i.h
18.Vmak
19.Oskar64
20.gian
21.Greek hunter
22.centro_76
23.MIKE_310
24.gp106
25. Γιώργος 82
26.Ηλιας Βλάχος
27.dim63
28. Papageorge
29. KYNIGOSDK
30.Alex37
31.thod
32. Tsakalos
Γιάννη το άρθρο λέει ότι το τηλέφωνο είναι της εγγονής. Η εγγονή είναι 2.5 ετών. Αλλού διάβασα ότι η εγγονή είναι 6 μηνών. Μήπως έχει γίνει κάποιο μπέρδεμα με το τηλέφωνο.Παναγιώτη έχω καλέσει δύο τρεις φορές και δεν απαντάει κανείς....
Βασίλη τι να πω δεν ξέρω...και αυτό που λέει ο ΑΛΕΧ ...το κάνουμε μια και μαζεύτηκαν παιδιά που θέλουν να βοηθήσουν...Γιάννη το άρθρο λέει ότι το τηλέφωνο είναι της εγγονής. Η εγγονή είναι 2.5 ετών. Αλλού διάβασα ότι η εγγονή είναι 6 μηνών. Μήπως έχει γίνει κάποιο μπέρδεμα με το τηλέφωνο.
6 μηνών που ήταν έγκυος πέθανε η κόρη...και σώθηκε το μωρό...Γιάννη το άρθρο λέει ότι το τηλέφωνο είναι της εγγονής. Η εγγονή είναι 2.5 ετών. Αλλού διάβασα ότι η εγγονή είναι 6 μηνών. Μήπως έχει γίνει κάποιο μπέρδεμα με το τηλέφωνο.
Και αυτό καλή ιδέα.Έχει τους εθελοντές που έχουν στήσει μαγειρεία για τους πληγέντες.Μαζευουμε χρήματα και αγοράζουμε ότι έχουν ανάγκη.