ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΛΗΓΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ

Επειδή κάπου έγραψα για αυτοκριτική και επειδή η πραγματικότητα είναι αυτή που είναι και όχι αυτή που θα θέλαμε να είναι ( μεγάλο πράγμα να μπορούμε να διακρίνουμε ανάμεσα στα δύο ) λέω ότι ο POSEIDON είχε απόλυτο δίκιο όταν πρότεινε δώρα και λαχνούς . Η πρωτοβουλία θα είχε στεφθεί από πολύ μεγαλύτερη επιτυχία . Αν θέλει κάποιος ας μου στείλει σε π.μ. τι τελικά αποφασίσατε .

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ
2. GIANNIS
3. gvp9000
4. Kon.loukas
5 . Pantelist
6. Xαρης .Π
7.Lavrentis
8.ΣΠΥΡΟΣ
9.ΓΙΑΝΝΗΣ
10. Leon 50
11. Duca di Montefelrto
12.yorgos
13.panagiotis xios
14.spiridon
15.Hunter 302
16.ΣΤΕΛΙΟΣ
17.Benelli.i.h
18.Vmak
19.Oskar64
20.gian
21.Greek hunter
22.centro_76
23.MIKE_310
24.gp106
25. Γιώργος 82
26.Ηλιας Βλάχος
27.dim63
28. Papageorge
29. KYNIGOSDK
30.Alex37
31.thod
32. Tsakalos
33. tasoskars
34. chevy z71
35. Aristos
36.Hunter 97
37.Akboom
38.Θοδωρης-Ευβοια
39.STB
40.SpyrosBrowning
41.Δημήτρης21
42. Κυριάκος

Α ρε τα ληγούρια ...
Μολις είδαν τσάμπα φυσίγγια έτρεξαν και σε χρόνο μηδεν υπερέβησαν τους 100.
Τωρα που πρεπει να δείξουν ανθρωπιά κρύβονται οι μαϊμούδες.
Έπρεπε να το γράψω γιατι θα έσκαγα !
Λίγο με προσβάλει προσωπικά αυτή η ανάρτηση, διότι και εγώ σαν λιγουρι είχα δηλώσει για τα φυσίγγια.
Ο λόγος φίλε dim63 που δεν μπορώ να συνεισφερω σε αυτή τη τόσο ωραία πρωτοβουλία, είναι διότι έχω ήδη προσφέρει από το υστέρημα μου στους πληγέντες τόσο της Θεσσαλίας όσο και του Βόλου.

Λίγο με προσβάλει προσωπικά αυτή η ανάρτηση, διότι και εγώ σαν λιγουρι είχα δηλώσει για τα φυσίγγια.
Ο λόγος φίλε dim63 που δεν μπορώ να συνεισφερω σε αυτή τη τόσο ωραία πρωτοβουλία, είναι διότι έχω ήδη προσφέρει από το υστέρημα μου στους πληγέντες τόσο της Θεσσαλίας όσο και του Βόλου.
Καλά κάνεις και το λες και μου δίνεις έτσι την ευκαιρία να το διατυπώσω πιο σωστά και συγκεκριμένα να αναφερθώ σε ποιους εννοώ
Αναφερόμουν βασικά σε αυτούς οι οποίοι δεν έχουν καμία συμμετοχή στο forum και όταν μυρίστηκαν την κλήρωση εμφανίστηκαν από το πουθενά , πράγμα το οποίο το είχαμε πει και τότε.
Λάθος μου που δεν το διατύπωσα σωστά από την αρχή και μπορεί να έθιξα χωρίς να το θέλω ανθρώπους που δεν έπρεπε και ζητώ συγνώμη για αυτό.

μέσα και εγώ...αν και πλέον λόγω δουλειάς και οικογένειας δεν παρακολουθώ πολύ το φόρουμ, νομίζω (χωρίς να είμαι σίγουρος) ότι πρέπει να ανοιχτεί λογαριασμός που είναι για αυτό το σκοπό ΔΩΡΕΑ δλδ έτσι ώστε να μην υπάρχει κάποια φορολογική εκπληξούλα και μπλέξει το μέλος που θα αναλάβει να μαζέψει τα χρήματα.

διαβάζοντας λίγο "διαγώνια" στο διαδίκτυο βλέπω ότι για να ανοίξει λογαριασμός για φιλανθρωπικό σκοπό μου φαντάζει δύσκολο (θεωρείται ως λογαριασμός ειδικού σκοπού καθώς γενικά απαγορεύεται η συλλογή χρημάτων λέει για δωρεές)
εξού και η ιδέα μέλους παραπάνω για να βοηθήσουμε απευθείας μια συγκεκριμένη κυρία-γιαγιά φαντάζει καλύτερη και μήπως της καταθέτουμε απευθείας σε αυτήν.

Δεν νομίζω να υπάρξει κανένα φορολογικό πρόβλημα για τέτοια ποσά . Στο παρελθόν έχει γίνει αρκετές φορές. Δεν έχει αλλάξει και τίποτα ουσιαστικό
Αν είχαμε φτάσει σε τέτοιο σημείο η χώρα θα ήταν τελείως διαφορετική.

Καλησπέρα παιδιά. Τώρα είδα για αυτή τη κίνηση. Δεν με ενδιαφέρει να σημμετασχω σε λαχειοφόρο ή οτιδήποτε παρεμφερές, απλά όταν ανοιχτεί ο λογαριασμός, κοινοποιείστε το στα πιο ενεργά threads για να το τσιμπήσουμε και να κινηθούμε αντίστοιχα. Δυστυχώς είναι και περίοδος εκλογών τώρα και οποιαδήποτε κίνηση γίνετε παρερμηνεύεται ή την εκμεταλλεύονται κάποιοι.. Ξέρω πρόεδρο κοινότητας και εθελοντές που με ηδεία έξοδα πέρασαν σωλήνες ύδρευσης (πάνω από βδομάδα χωρίς νερό χωριό με 100 κατοίκους) και ο δήμαρχος μόνο μήνυση που δεν τους έκανε... Τεσπα

Καλημέρα φίλοι.
Τα λίγα λόγια ζάχαρη και τα καθόλου μέλι.
Ρωτησα λογιστή και μου είπε τα ποσά είναι μικρά και δεν υπάρχει προβλημα.
Αν κάνουμε και αποστολή των χρημάτων σε άλλο λογαριασμό (πληγέντων) ακόμη καλύτερα.
Αν αγοράσουμε πράγματα και τα στείλουμε επίσης κρατάμε τις αποδείξεις.

Λέω να προχωρήσουμε ως ακολούθως:
Αναλαμβάνουν 2-3 να ανεβάσουν από 1 λογαριασμό. Και με κάθε καταθεση ανεβάζουν εδώ το Ποσό και το ονομα (που έχει στο Forum) ώστε να υπάρχει διαφάνεια. Μολις τελειώσουμε έχουμε το συνολο του ποσού και τα στελνουμε. Μεχρι τότε μια 3μελής επιτροπή από 3!!!! άτομα αποφασίζει που και τι θα στείλουμε.
Προτείνω να το αναλάβουν οι διαχειριστές και οσοι απο εμάς ξέρουμε ή έχουμε ιδέες να τις γράψουμε.
Αν υπάρχει πρόβλημα συμμετέχω κι εγώ στην συλλογή των χρημάτων.
Ακούω ποιοί άλλοι, και θα προτιμούσα μελη παλαιά που γνωριζόμαστε μεταξύ μας.

Εγώ δεν διαφωνώ με την διαδικασία. Εκείνο που θέλω όμως, είναι τα χρήματά να πάνε (άσχετα με ποιον τρόπο), απευθείας στον προορισμό τους, χωρίς να μεσολαβήσουν ομάδες εθελοντών, οργανισμοί κτλ. Δεν τους εμπιστεύομαι καθόλου.

Καλημέρα φίλοι.
Τα λίγα λόγια ζάχαρη και τα καθόλου μέλι.
Ρωτησα λογιστή και μου είπε τα ποσά είναι μικρά και δεν υπάρχει προβλημα.
Αν κάνουμε και αποστολή των χρημάτων σε άλλο λογαριασμό (πληγέντων) ακόμη καλύτερα.
Αν αγοράσουμε πράγματα και τα στείλουμε επίσης κρατάμε τις αποδείξεις.

Λέω να προχωρήσουμε ως ακολούθως:
Αναλαμβάνουν 2-3 να ανεβάσουν από 1 λογαριασμό. Και με κάθε καταθεση ανεβάζουν εδώ το Ποσό και το ονομα (που έχει στο Forum) ώστε να υπάρχει διαφάνεια. Μολις τελειώσουμε έχουμε το συνολο του ποσού και τα στελνουμε. Μεχρι τότε μια 3μελής επιτροπή από 3!!!! άτομα αποφασίζει που και τι θα στείλουμε.
Προτείνω να το αναλάβουν οι διαχειριστές και οσοι απο εμάς ξέρουμε ή έχουμε ιδέες να τις γράψουμε.
Αν υπάρχει πρόβλημα συμμετέχω κι εγώ στην συλλογή των χρημάτων.
Ακούω ποιοί άλλοι, και θα προτιμούσα μελη παλαιά που γνωριζόμαστε μεταξύ μας.
Αυτό με το ποσό θα μπορούσε να αποφευχθεί για να μή φέρουμε σε δύσκολη θέση τα μέλη (πχ α εσυ εδωσες τοσα αυτος τόσα κ.ο.) Θα μπορούσαν όσοι θα κάνουν κατάθεση στους λογαριασμούς να γράψουν στην αιτιολόγηση και το όνομα τους στο φόρουμ.
Και στο φόρουμ αντίστοιχα στο θέμα αυτό μόνο τα ονόματα όσων συνεισέφεραν.

Αυτό με το ποσό θα μπορούσε να αποφευχθεί για να μή φέρουμε σε δύσκολη θέση τα μέλη (πχ α εσυ εδωσες τοσα αυτος τόσα κ.ο.) Θα μπορούσαν όσοι θα κάνουν κατάθεση στους λογαριασμούς να γράψουν στην αιτιολόγηση και το όνομα τους στο φόρουμ.
Και στο φόρουμ αντίστοιχα στο θέμα αυτό μόνο τα ονόματα όσων συνεισέφεραν.
Το ποσό είπα να γράφεται για λόγους διαφανειας. Για την ...σούμα. Το υστερημα του καθενός που εθελοντικά προσφερει δεν είναι για σχολιασμό ούτε να έλθει σε δυσκολη θεση.

τοκ τοκ τοκ ....
Ειναι κανείς εδώ ;;
Στου κουφού την πόρτα.... όσα θέλεις χόρτα!!!
Αυτό θα έγραφα και εγώ χάρη ότι το θέμα το λιβανίζουμε πολύ θα περάσουν οι μέρες και μετά θα ψαχνόμαστε ποιοι δηλώσαμε για να βάλουμε λεφτά
Εγώ είμαι εκτός της λίστας εδώ πλέον, προτίμησα τελικά να κάνω κάτι ατομικά, γιατί όπως φαίνεται... καλά Χριστούγεννα καλή Πρωτοχρονιά.

Back