Κ εγω αυτο σκεφτηκα,επισης το θερμοκρασιας δεν θελει ασταρι,γραφει οτι δεν πρεπει να βαλουμε καθολου ασταρι,αρα θα πιανει καλυτερα στο μεταλλο απευθειας,αν κανει καλο καιρο αυτο τον μηνα ( αλκυωνιδες μερες ) θα τις βαψω κ θα δουμε το αποτελεσμαΠάνω στο γαλβάνισμα δύσκολα πιάνει χρώμα που να μην ξεφλουδίσει με τον καιρό...
Δεν χρειάζεται αστάρι γιατί πολύ απλά το αστάρι μπορεί να μην αντέχει στις μεγάλες θερμοκρασίες, οπότε θα "πετάξει" μαζί του και το χρώμα...Κ εγω αυτο σκεφτηκα,επισης το θερμοκρασιας δεν θελει ασταρι,γραφει οτι δεν πρεπει να βαλουμε καθολου ασταρι,αρα θα πιανει καλυτερα στο μεταλλο απευθειας,αν κανει καλο καιρο αυτο τον μηνα ( αλκυωνιδες μερες ) θα τις βαψω κ θα δουμε το αποτελεσμα
Τι θες να βάψεις??? Κανννη?? Βαση??? Παραδοσιακή βαφη κάννης.....130 ευρω κεραμική 100!!Δοκιμασα προσφατα εναν μαρκαδορο αμερικανικο που πηρα για περιεργεια προκειμενου να βαψω καποια αδικαιωλογητα ψεγαδια σε σημεια τριβης. Οχι μονο δεν κανουν δουλεια αλλα καποιος μπορει να χρησιμοποιησει στην θεση του απλο ανεξιτηλο.
Περα απο αυτο. Ξερει κανει ποσο κοστιζει ενα βάψιμο με κανονικη βαφη?
Σε ποιον οπλουργο είναι αυτές οι τιμές;εμενα για κεραμική σε δικαννο μόνο τις κάνες μου είπαν 250-300 ευρωΤι θες να βάψεις??? Κανννη?? Βαση??? Παραδοσιακή βαφη κάννης.....130 ευρω κεραμική 100!!
Στο Λιάκο και πολύ καλή δουλειά μαλισταΣε ποιον οπλουργο είναι αυτές οι τιμές;εμενα για κεραμική σε δικαννο μόνο τις κάνες μου είπαν 250-300 ευρω
Στο Λιάκο κανε ένα τηλέφωνο πολύ σωστος και με λογικές τιμές και δουλειά πολύ καληΔοκιμασα προσφατα εναν μαρκαδορο αμερικανικο που πηρα για περιεργεια προκειμενου να βαψω καποια αδικαιωλογητα ψεγαδια σε σημεια τριβης. Οχι μονο δεν κανουν δουλεια αλλα καποιος μπορει να χρησιμοποιησει στην θεση του απλο ανεξιτηλο.
Περα απο αυτο. Ξερει κανει ποσο κοστιζει ενα βάψιμο με κανονικη βαφη?
Λιακος κάνει πολυ καλη κεραμικη....κ ο παππαιωάννου μοναστηρακι....παραδοσιακή!!!! Αλλα να έχεις υπόψιν...δικαννο= 2 καννες....οπότε διπλή τιμή!!! Γι αυτο σου ειπανε αυτες τις τιμες!Σε ποιον οπλουργο είναι αυτές οι τιμές;εμενα για κεραμική σε δικαννο μόνο τις κάνες μου είπαν 250-300 ευρω
Κάπως ετσι χρεώνουν συνάδερφεΔΥΟ ΚΑΝΝΕΣ ΔΙΠΛΗ ΤΙΜΗ????!!!!
Γίνεται cerakote στα ξύλα?? Δεν το ήξερα!Βλεπω κατα καιρους ορισμενους που δουλευουν την Cerakote πως βαφουν τα ξυληνα μερη.
Ειναι αρκετα ισχυρη και ανθεκτικη. Δεν επιρεαζει τα ξυλα? Οισιαστικα δεν κλεινει τους πορους τους με αποτελεσμα καποια στιγμη να παθουν ζημιά??
Ναι και μαλλον βαζουν την διαφανη απληΓίνεται cerakote στα ξύλα?? Δεν το ήξερα!
Γινεται σ οποιο χρωμα cerakote θες.Γίνεται cerakote στα ξύλα?? Δεν το ήξερα!