κατι τετοιο ισως να ειναι κ μοναδικη λυση..
https://www.hobbi.gr/vafi-birtchwood-stylo-p-2977.html
Το αγόρασα και το δοκίμασα και κάνει καλή δουλειά αυτό το μαρκαδοράκι. Ελπίζω να έχει και κάποια αντοχή στο χρόνο.
Ευχαριστώ και πάλι!
κατι τετοιο ισως να ειναι κ μοναδικη λυση..
https://www.hobbi.gr/vafi-birtchwood-stylo-p-2977.html
Φίλε από που το αγόρασες το μαρκαδορακιΤο αγόρασα και το δοκίμασα και κάνει καλή δουλειά αυτό το μαρκαδοράκι. Ελπίζω να έχει και κάποια αντοχή στο χρόνο.
Ευχαριστώ και πάλι!
Το αγόρασα και το δοκίμασα και κάνει καλή δουλειά αυτό το μαρκαδοράκι. Ελπίζω να έχει και κάποια αντοχή στο χρόνο.
Ευχαριστώ και πάλι!
Ακριβώς το ίδιο και εγώ, αφού μας άνοιξε τα μάτια ο @tasos hunter, το πήρα τη Δευτέρα από Θεσσαλονίκη. Η μόνη ένσταση που έχω, αν και αρχικά ενθουσιάστηκα γιατί κάλυπτε απόλυτα, είναι ότι μόλις στέγνωνε γινόταν ματ παρά το ότι έχω πάρει το Gloss που είναι για γυαλιστερές επιφάνειες
Ακριβώς το ίδιο και εγώ, αφού μας άνοιξε τα μάτια ο @tasos hunter, το πήρα τη Δευτέρα από Θεσσαλονίκη. Η μόνη ένσταση που έχω, αν και αρχικά ενθουσιάστηκα γιατί κάλυπτε απόλυτα, είναι ότι μόλις στέγνωνε γινόταν ματ παρά το ότι έχω πάρει το Gloss που είναι για γυαλιστερές επιφάνειες
Παιδιά σας ευχαριστώ για τη βοήθεια , η πληροφορία σας μου ήταν χρήσιμη .
Παντελή συμφωνώ. Όντως χάνει λίγο την αρχική γυαλάδα του και με προσεκτική ματιά βλέπεις κάτι θολό εκεί που το έβαλες. Όμως επειδή είχα δοκιμάσει και με άλλα μαύρα χρώματα πριν, και το αποτέλκεσμα ήταν πολύ χειρότερο, με αυτό το μαρκαδοράκι τελικά είμαι ικανοποιημένος. Σαν καινούργιο το όπλο δε γίνεται, ας πρόσεχα να μη το γραντζουνούσα, αλλά για μικρές διορθώσεις είναι μία λύση.αν και αρχικά ενθουσιάστηκα γιατί κάλυπτε απόλυτα, είναι ότι μόλις στέγνωνε γινόταν ματ παρά το ότι έχω πάρει το Gloss που είναι για γυαλιστερές επιφάνειες
Παιδιά μήπως δουλευει οπως αλλες βαφές; Μηπως θελει πλυσιμο με βραστό νερό, βούρτσισμα με μαλακό βουτσάκι και παλι βαψιμο και επανάληψη τρεις τεσσερις φορές;Παντελή συμφωνώ. Όντως χάνει λίγο την αρχική γυαλάδα του και με προσεκτική ματιά βλέπεις κάτι θολό εκεί που το έβαλες. Όμως επειδή είχα δοκιμάσει και με άλλα μαύρα χρώματα πριν, και το αποτέλκεσμα ήταν πολύ χειρότερο, με αυτό το μαρκαδοράκι τελικά είμαι ικανοποιημένος. Σαν καινούργιο το όπλο δε γίνεται, ας πρόσεχα να μη το γραντζουνούσα, αλλά για μικρές διορθώσεις είναι μία λύση.
Οχι, είναι βαφή διαλύτου, δεν έχει σχέση με βαφές κάνης με οξείδωση με τη διαδικασία που περιγράφεις, απλά είναι έξυπνο το ότι είναι σε μαρκαδοράκι και μπαλώνει μικροαμυχές.Παιδιά μήπως δουλευει οπως αλλες βαφές; Μηπως θελει πλυσιμο με βραστό νερό, βούρτσισμα με μαλακό βουτσάκι και παλι βαψιμο και επανάληψη τρεις τεσσερις φορές;
Μα και να φύγει σε κάποιο σημείο είναι τόσο εύκολο να το ξαναπεράσεις. Φτάνει να μην στεγνώσει η μύτη του μαρκαδόρου και κάθε φορά να θέλουμε άλλο...Παιδιά εγώ το έκανα εφαρμογή στο όπλο πριν λίγο , και είναι καλό , εύκολο στην εφαρμογή , απλά δεν ξέρω την αντοχή του στο χρόνο .
Παντελή μου Αγγλικά δεν ξέρω , αν το έχεις , και δεν σου κάνει κόπο , μπορείς να μου πεις τι κάνεις για να προστατέψεις τη μύτη του μαρκαδόρου , για να μην ξεραθεί .Μα και να φύγει σε κάποιο σημείο είναι τόσο εύκολο να το ξαναπεράσεις. Φτάνει να μην στεγνώσει η μύτη του μαρκαδόρου και κάθε φορά να θέλουμε άλλο...
Απλά λέει να το κουμπώνεις καλά και αν στεγνώσει να βουτήξεις τη μύτη σε διαλυτικόΠαντελή μου Αγγλικά δεν ξέρω , αν το έχεις , και δεν σου κάνει κόπο , μπορείς να μου πεις τι κάνεις για να προστατέψεις τη μύτη του μαρκαδόρου , για να μην ξεραθεί .
Σε ευχαριστώ Παντελή να είσαι καλά φίλεΑπλά λέει να το κουμπώνεις καλά και αν στεγνώσει να βουτήξεις τη μύτη σε διαλυτικό
Το Zabala είναι Γιάννη;;; Ποια βαφή χρησιμοποίησες ;;;Ετημη μετα απο 10 χερια 5 μερες διαδηκασια