D
DrV
αυτό με το στυλό θα με ενδιέφερε και εμένα, τα στάδια του τριψίματος θα μπορούσαν να γίνουν και τοπικά πριν να εφαρμόσουμε με το στύλο ε;
Στο τοπικο δεν χρησιμοποιεις,ντουκοχαρτο.Παραληψη μου και καλα που το'πες Βασιλη!Οχι οτι θα γινει κατι,αλλα δεν χρειαζεται.Θελει καθαρισμα με ατσαλομαλλο και καθαρη βενζινη η ακομα καλυτερα τελικο περασμα,πριν τη βαφη,με σπρει για λιπαρους λεκεδες.Δεν ξεχναμε το νερακι στο τελος,για την αδρανοποιηση!!!αυτό με το στυλό θα με ενδιέφερε και εμένα, τα στάδια του τριψίματος θα μπορούσαν να γίνουν και τοπικά πριν να εφαρμόσουμε με το στύλο ε;
Γιάννη την έχω δουλέψει εγώ για μικρό κομμάτι στον γενικά καλή είναι αλλα θέλει πανω από 3 χέρια, εγω έκανα 3 και καφετιζει σε κάποια σημεία αν το προσεξεις. έχει μέσα ατσαλομαλο να περνας τις καννες αναμεσα στα χερια. Η διαδικασια ειναι οπως την περιγραφεις εγώ βέβαια δεν τα έβαλα σε σακούλα και τα στεγνωματα φυσικα χωρις πιστολακιhttps://www.hobbi.gr/vafi-kannis-outers-42044-blue-60ml-p-6754.html
Η βαφη που θα δουλεψο εναι αυτη.την εχει δουλεψη κανης???
Tο ατσαλομαλο πως θα το δουλεψω με τη τροπο???Γιάννη την έχω δουλέψει εγώ για μικρό κομμάτι στον γενικά καλή είναι αλλα θέλει πανω από 3 χέρια, εγω έκανα 3 και καφετιζει σε κάποια σημεία αν το προσεξεις. έχει μέσα ατσαλομαλο να περνας τις καννες αναμεσα στα χερια. Η διαδικασια ειναι οπως την περιγραφεις εγώ βέβαια δεν τα έβαλα σε σακούλα και τα στεγνωματα φυσικα χωρις πιστολακι
εγω το πέρναγαν ισα ισα ενα χαδι πριν το επομενο χέρι ισα ισα για να πιανει το υγρόTο ατσαλομαλο πως θα το δουλεψω με τη τροπο???
Βουτηγμενο στο νερο η στεγνο????εγω το πέρναγαν ισα ισα ενα χαδι πριν το επομενο χέρι ισα ισα για να πιανει το υγρό