Βαφές Όπλων

• Thread starter Thread starter Manos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
αυτό με το στυλό θα με ενδιέφερε και εμένα, τα στάδια του τριψίματος θα μπορούσαν να γίνουν και τοπικά πριν να εφαρμόσουμε με το στύλο ε;

αυτό με το στυλό θα με ενδιέφερε και εμένα, τα στάδια του τριψίματος θα μπορούσαν να γίνουν και τοπικά πριν να εφαρμόσουμε με το στύλο ε;
Στο τοπικο δεν χρησιμοποιεις,ντουκοχαρτο.Παραληψη μου και καλα που το'πες Βασιλη!Οχι οτι θα γινει κατι,αλλα δεν χρειαζεται.Θελει καθαρισμα με ατσαλομαλλο και καθαρη βενζινη η ακομα καλυτερα τελικο περασμα,πριν τη βαφη,με σπρει για λιπαρους λεκεδες.Δεν ξεχναμε το νερακι στο τελος,για την αδρανοποιηση!!!

dddfsx.jpg

Επιασα δουλεια πρωη πρωη.αρχηζη το σουλουπομα,προετημασια για βαφη.λετε να το κανο καρναβαλο??? Χαχαχα η νεκροψια θα δηξη

Αποτη μουπε ενας φηλος ο οπιος την δουλεψε κανει καλη δουλεια.ο τροπος που μουπε ειναι ο εξης

Τρηψημο και τα σχετηκα
Περασμα του υγρου με σφουγαρακι το οπιο το αλαζουμε σε καθε εφαρμογη
Περασμα στεγνομα με πηστολακι θερμου αερα πλησημο με νερο και ελαφρο τρηψημο με ενα πανακι βουτηγμενο σε νερο.στεγνομα με πηστολακι,ξανα περασμα,οσα χερια θελουμε μεχρη να παρη το χρωμα που θελουμε.οταν φτασουμε στο επηθημητο χρωμα πλησημο με νερο στεγνομα και περασμα με πολη λαδη ληπανσης,και την βαζουμε μεσα σε μια σακουλα την οπια κληνουμε μεσα.την αφηνουμε σε μερος σκοτηνο κανενα τρημερο και ετημη.πως σας φενετε η διαδηκασια??

https://www.hobbi.gr/vafi-kannis-outers-42044-blue-60ml-p-6754.html

Η βαφη που θα δουλεψο εναι αυτη.την εχει δουλεψη κανης???
Γιάννη την έχω δουλέψει εγώ για μικρό κομμάτι στον γενικά καλή είναι αλλα θέλει πανω από 3 χέρια, εγω έκανα 3 και καφετιζει σε κάποια σημεία αν το προσεξεις. έχει μέσα ατσαλομαλο να περνας τις καννες αναμεσα στα χερια. Η διαδικασια ειναι οπως την περιγραφεις εγώ βέβαια δεν τα έβαλα σε σακούλα και τα στεγνωματα φυσικα χωρις πιστολακι

Γιάννη την έχω δουλέψει εγώ για μικρό κομμάτι στον γενικά καλή είναι αλλα θέλει πανω από 3 χέρια, εγω έκανα 3 και καφετιζει σε κάποια σημεία αν το προσεξεις. έχει μέσα ατσαλομαλο να περνας τις καννες αναμεσα στα χερια. Η διαδικασια ειναι οπως την περιγραφεις εγώ βέβαια δεν τα έβαλα σε σακούλα και τα στεγνωματα φυσικα χωρις πιστολακι
Tο ατσαλομαλο πως θα το δουλεψω με τη τροπο???

Καρναβαλος δεν θα γίνει αφού το καθάρισες έτσι από την παλιά μπογιά. Οι διχρωμιες και τα προβλήματα συμβαίνουν όταν υπάρχουν υπολείμματα παλιάς μπογιάς. Μια χαρά θα γίνει με την διαδικασία που ανέφερες.

Back