Βλητικές Δοκιμές - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Πίστεψέ με ξέρω προσωπικά βιοτέχνες φυσιγγίων γεμίζουν και κλείνουν ανάλογα με το τι θα βρουν αχταρμας κανείς δε δοκιμάζει τα φυσίγγια του ο Ρουμελιώτης αν προλάβει και πάει κάνα κυνήγι μπορεί να δει τι γίνεται.Αλλα τα φυσίγγια δεν φτιάχνονται έτσι παιδιά τα φυσίγγια θέλουν σταθερότητα και με τις αλλαγές των υλικών και δε βρήκα το ένα βάζω το άλλο δεν έχεις φυσίγγια γι'αυτό ακόυμε και τα παράπονα για όλους .Έχω ακούσει έχει ελειψη από αυτό βάζω το άλλο το ίδιο είναι έχω παραγγελία 5000 φυσίγγια και παίρνεις εσύ από τα τρία το μακρύτερο.
Άντε να κάνεις κουμάντο έτσι.

Κάπως έτσι θα συνεχίσω στην πεπατημένη τόσων ετών με το νο9 και **** αστρα στο περπατητο. Τώρα τα 2-3 γρ λιγότερα της γόμωσης ευελπιστώ να μην μου κόψουν κάτι στην απόδοση στις ψιλομακρινες. Εσύ Άρη τι συνδυασμό δουλεύεις στα τσιχλοπερπατητα?
Μια χαρά θα είναι τα 28 και πιο γρήγορα από 30-32γρ.και το ν9 βαρεί μακριά,,,,, ε....και να χάσουμε καμία δε πειραζει.... .my man.

Εγω κυνηγάω τα τσιχλοκοτσυφα από 28 έως 32γρ κ δεν έχω δει διαφορά στα σκοτωματα, τελικά έχω καταλήξει στα 28γρ κ αμα κυνηγάς με δίκαννο είναι το ιδανικότερο φυσιγγι!
Τελικά τα πολλά γραμμαρια είναι θέμα ψυχολογίας ειδικά στα μικρά θυραματα!

Εγω κυνηγάω τα τσιχλοκοτσυφα από 28 έως 32γρ κ δεν έχω δει διαφορά στα σκοτωματα, τελικά έχω καταλήξει στα 28γρ κ αμα κυνηγάς με δίκαννο είναι το ιδανικότερο φυσιγγι!

Ναι δικιο εχεις......Αλλα η ψυχολογια ''μετραει'' περισσοτερο απο το οποιο φυσιγγιο !!! ;)

Αυτός που εξισώνει ένα 28άρι μονοβασικής μ'ένα 32άρι διβασικής έχει πολύ δρόμο ακόμη για
τα βασικά .

Λάμπη μου καν
Αυτός που εξισώνει ένα 28άρι μονοβασικής μ'ένα 32άρι διβασικής έχει πολύ δρόμο ακόμη για
τα βασικά .
Λάμπη μου κάνεις δεν εξισώνει αυτά που λες αλλά εκεί που μας έχουν φτάσει οικονομικά τουλάχιστον στην τσίχλα που η κατανάλωση είναι μεγάλη ψάχνουμε οι περισσότεροι να βρούμε λύση με την μικρότερη δυνατή έκπτωση στην απόδοση. Μια χαρά θεωρώ τις μονοβασικες στην τσίχλα. Και στις μέρες εκείνες που είναι πολύ επιθετικές οι συνθήκες για τα φυσίγγια ή στα νησιά ή όπου επιβάλλεται τελοσπαντων με ένα τσοκ πιο σφιχτό και ένα νουμερακι πιο χοντρό σκάγια πιστεύω κάτι θα κάνουμε και με την μονοβασικη. Να σου πω την αλήθεια το προτιμώ από το να δώσω 8-9€ για ένα κουτί τσιχλοφυσιγγα με διβασικη.

Λάμπη μου καν

Λάμπη μου κάνεις δεν εξισώνει αυτά που λες αλλά εκεί που μας έχουν φτάσει οικονομικά τουλάχιστον στην τσίχλα που η κατανάλωση είναι μεγάλη ψάχνουμε οι περισσότεροι να βρούμε λύση με την μικρότερη δυνατή έκπτωση στην απόδοση. Μια χαρά θεωρώ τις μονοβασικες στην τσίχλα. Και στις μέρες εκείνες που είναι πολύ επιθετικές οι συνθήκες για τα φυσίγγια ή στα νησιά ή όπου επιβάλλεται τελοσπαντων με ένα τσοκ πιο σφιχτό και ένα νουμερακι πιο χοντρό σκάγια πιστεύω κάτι θα κάνουμε και με την μονοβασικη. Να σου πω την αλήθεια το προτιμώ από το να δώσω 8-9€ για ένα κουτί τσιχλοφυσιγγα με διβασικη.
Πολύ σωστό αλλά νομίζω άλλο πράγμα εννοεί ο Λάμπης.

Επειδή δοκίμασα κάμποσα φυσίγγια τώρα το χειμώνα 28 αρακι μόνο στο ορτύκι θα ρίξω .32 γρ στα υπόλοιπα και για τα δύσκολα 32 s4 nsi μου αρέσει όταν δεν πέφτει να φταίω εγώ επειδή το σηκωνω το ρημαδι και μακριουτσικα τι να κάνουμε και δε γουστάρω να ρίχνω με ταβάνι τα 35 με το ζόρι ούτε με χοντρυτερο από 9 άρια .Γούστα είναι αυτά και πληρώνονται μόνο που πολλές φορές το έχω γράψει το φθηνό σε αναλογία θήραμα πουλί συνήθως όχι πάντα έρχεται πιο ακριβό.

Όλα είναι θέμα στησίματος... Μην κολλάτε σε ονόματα... Αν στηθούν σωστά κ οι μονοβασικες γίνονται φωτιά... Το θέμα είναι για πιο μέσο όρο συνθηκών κατασκευάζεται το κάθε φυσίγγι... Δύο εμπορικά έχω πραγματικά παραδεχτεί σε πάγο με υγρασία που είναι η χειρότερη συνθήκη για τα φυσίγγια... Το ένα ήταν ένα 28αρι του Ρουμελιώτη με csb6 κ το άλλο το ωμέγα του Αγγελόπουλου με Άκουιλα... Σκληρά φυσιγγια κ τά δύο αλλά ακόμα κ με αρνητικές θερμοκρασίες έδιναν πόνο...

Όλα είναι θέμα στησίματος... Μην κολλάτε σε ονόματα... Αν στηθούν σωστά κ οι μονοβασικες γίνονται φωτιά... Το θέμα είναι για πιο μέσο όρο συνθηκών κατασκευάζεται το κάθε φυσίγγι... Δύο εμπορικά έχω πραγματικά παραδεχτεί σε πάγο με υγρασία που είναι η χειρότερη συνθήκη για τα φυσίγγια... Το ένα ήταν ένα 28αρι του Ρουμελιώτη με csb6 κ το άλλο το ωμέγα του Αγγελόπουλου με Άκουιλα... Σκληρά φυσιγγια κ τά δύο αλλά ακόμα κ με αρνητικές θερμοκρασίες έδιναν πόνο...
Με τη πενελι?είσαι σίγουρα κυνηγός?

Με ακουιλα και α1 έχω δει πολύ ωραία έργα με υγρασια Να σου σπάει τα κοκκαλα

τα βασικά .
Αμα κυνηγάς κάθε μέρα κ η ντουφεκια πηγαίνει πάνω στο θυραμα, ακόμα κ στις ακραίες καιρικές συνθήκες το 28αρι σε βγάζει ασπροπρόσωπο, το πολύ πολύ να σφίξεις λίγο το τσοκ η να βάλεις λίγο ποιο χοντρό σκαγι!

Τελικά η τσίχλα είναι το πιο δύσκολο θήραμα (από άποψη συγκέντρωσης)

Λαγός 36gr #4 στα 36m
Δραστική διάμετρος τουφεκιάς για να πάρει με πιθανότητα 90%, 5 σκάγια = 50cm και σε συγκέντρωση 100% και σε 50%.
Μετά πέφτει απότομα.
Την μεγαλύτερη δραστική διάμετρο την έχουμε στα 150 σκάγια και είναι γύρω στα 65cm.
Untitled 1.jpg
Τσίχλα 32gr #9 στα 36m
Δραστική διάμετρος τουφεκιάς για να πάρει με πιθανότητα 80%, 3 σκάγια = 40cm και σε συγκέντρωση 100% και σε 75%.
Μετά πέφτει λιγότερο απότομα.
Την μεγαλύτερη δραστική διάμετρο την έχουμε στα 550 σκάγια και είναι γύρω στα 50cm.
Untitled 2.jpg

Τσίχλα 32gr #9 στα 36m
Δραστική διάμετρος τουφεκιάς για να πάρει με πιθανότητα 50%, 3 σκάγια = 45cm και σε συγκέντρωση 100% και σε 53%.
Μετά πέφτει απότομα.
Την μεγαλύτερη δραστική διάμετρο την έχουμε στα 480 σκάγια και είναι γύρω στα 60cm.
Untitled 3.jpg

Τέλος για σήμερα ...

Status
Not open for further replies.
Back