Ειναι πολυ ωραιες τουφεκιες με σειρα απο την καλυτερη στη χειροτερη οπως τις εχεις βαλει . Αν και η βιβλιογραφία αναφέρει τα 45 μετρα σαν οριο για το ν6 και το ν2 για τα 60 μετρα. , αυτα αφορουν ενα συνολο διαφορετικής αντοχής θηραμάτων. Η φασα ειναι μεσης αντοχής σε καταβολή θήραμα (εως χαμηλής θα ελεγα) και αφου την καταβάλει το ν6 σε λογικές αποστάσεις, τοτε την καταβάλει και μακρύτερα .( αυτο ισχυει για ολα τα θηράματατα)
Πολυ σοφή επιλογη τα 36 γρ. γιατι εξασφαλίζουν τη μεγαλυτερη διατρητικοτητα. Αποψη μου μην αυξήσεις ουτε γρ ουτε μεγεθος σκαγιών . Θα χασεις γεωμετρικά( με γεωμετρική αντιστροφη πρόοδο ) απο κατανομή, ο,τι παρεις απο διάτρηση.
Δυστυχως η αυξηση σε γρ προσφέρει πολυ λιγα στην υπόθεση , ενω η μείωση σε Νο παρα πολλα.
Παντως αν εισαι πανω στο πουλι με αυτες τις τουφεκιες εχεις απο 60% -70% πιθανότητα , πραγμα που σημαινει ο,τι εχεις αλλα 10 μετρα . Μια πιθανότητα στο 40-50% αξιζει και διακαιολογει την τουφεκια και αθλητική μου φαινεται.
Δεδομένου ο,τι στις μισες δεν θα εισαι πανω ( ο μεσος κυνηγος τουλάχιστον σε αυτες τις αποστάσεις) , η τελικη πιθανότητα θα ειναι 25% , μια στις τέσσερις ......πολυ καλη. Για να δικαιολογεί και το κρύο και την ταλαιπωρια .
Αλλα ολα αύρα θα τα εχεις υπόψη σου. Τα γραφω να διαβάζουν και οι αλλοι κσι κουβεντα να γινεται . Προσπαθω και ´γω με 50-60 μετρα στις κυριαρίνες , παιζω με 7-7,5-8 και λογω μεγέθους θηράματος τα εχω βρει ποιο σκούρα χαχα