Με το kicks στο χαρτί ή στο πίνακα δεν θα βγάλετε ακρη.στο κυνήγι είναι τελείως διαφορετικά τα πραματα
Μα φαίνετε εξάλλου Κωστή ότι το έχει κάνει σουροτύρη το χαρτί.Μέτρησα τα σκάγια στο briley εχει 536 και στο kicks 240
thinkΜε το kicks στο χαρτί ή στο πίνακα δεν θα βγάλετε ακρη.στο κυνήγι είναι τελείως διαφορετικά τα πραματα
Οπως και να εχει η δευτερη δεν ειναι καλη τουφεκια στα 25μ απο lf με 36 γρΘα σας πω τι κατάλαβα εγώ δεν ειναι 5αρι το πρώτο δεν ξερω τι νούμερο ειναι μπορει 9αρι άσχετα αν λεει πως ειναι 5αρι
Αν στην πρωτη ειναι 9αρι στη δευτερη πρεπει να ειναι 10 αρι αν κρινω απο τη διαμετρο τρυπας οντως η δευτερη δεν ειναι αρκετη για lf.Θα σας πω τι κατάλαβα εγώ δεν ειναι 5αρι το πρώτο δεν ξερω τι νούμερο ειναι μπορει 9αρι άσχετα αν λεει πως ειναι 5αρι
Οπως και να εχει η δευτερη δεν ειναι καλη τουφεκια στα 25μ απο lf με 36 γρ
Μαλλον πεσαμε σε ελατωματικη παρτιδα θα ρωτησω να δω αν εχει αλλα φυσιγγια απο το κουτι τονπαιδι που ριχναμε για να μετρησω σκαγια και το δευτερο φυσιγγι ειναι σκορποσκαγια αρα κατι παιζει ενω σε αλλε δοκιμες που καναμε το kicks πολυ εντονα κεντρα και το briley περιφεριαΑν στην πρωτη ειναι 9αρι στη δευτερη πρεπει να ειναι 10 αρι αν κρινω απο τη διαμετρο τρυπας οντως η δευτερη δεν ειναι αρκετη για lf.
Το κικς απογωηυευση δεν ξερω για ποιο λογο δεν το περημενα
Δεν ειναι θέμα τσοκ ειναι θέμα φυσιγγίου εγώ από ότι ειδα ειναι προβληματική η παρτίδαΤο κικς απογωηυευση δεν ξερω για ποιο λογο δεν το περημενα
Περιμενουμε να μας λυσεις την απορια Κωστα στις πρωτες τουφεκιες...Δεν ειναι θέμα τσοκ ειναι θέμα φυσιγγίου εγώ από ότι ειδα ειναι προβληματική η παρτίδα
Τα πιο ανοιχτα το μονο που προσφερουν απο αυτα που ειδα εγω ειναι πιο δυνατα σκοτωματα...Τα kicks δειχνουν τα δοντια τους απο lf και απανω στα ποιο ανηχτα δεν εντηπωσηαστικα ιδιετερα
Με φυσιγγια εμποριου παντα μου βγαζει παντα περισσοτερο απο 70% και το goose και το kicks xfull, συνηθως 80% στα 36 μετρα και 75% στα 41 μετραΕρώτημα...ένα kicks full τι απόδοση επί τοις εκατό θα έχει στα 36 μέτρα???70% οπως τα συμβατικά η παραπάνω????