Βλητικές Δοκιμές - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
την καλυτερη δουλεια κανεις χαρι!
Αφου υπαρχει φυσιγγι που κανει για τσιχλα, κιριαρινα, περδικα, φασσα, παπια, λαγο και ειναι οικονιμικο και αξιοπιστο, γιατι να ψαχνομαι και να βαζω σκοτουρες στο κεφαλι μου?

Αφου υπαρχει φυσιγγι που κανει για τσιχλα, κιριαρινα, περδικα, φασσα, παπια, λαγο και ειναι οικονιμικο και αξιοπιστο, γιατι να ψαχνομαι και να βαζω σκοτουρες στο κεφαλι μου?
Κανείς Αγία .... Μόνο στην τσίχλα ορτύκι κοτσύφι,τρυγόνι θα μπορούσε ς να βρεις ένα 30 gr ..... πιστεύω ότι είναι πιο ξεκούραστο και θα το ευχαριστηθείς περισσότερο!!! Δοκίμασε και θα δεις.....

Κανείς Αγία .... Μόνο στην τσίχλα ορτύκι κοτσύφι,τρυγόνι θα μπορούσε ς να βρεις ένα 30 gr ..... πιστεύω ότι είναι πιο ξεκούραστο και θα το ευχαριστηθείς περισσότερο!!! Δοκίμασε και θα δεις.....
Σωστά Βαγγέλη και με το 30αρη του ιδίου (προσωπικά μου αρέσει) θα το ευχαριστηθεί πιστεύω!

Δεν διαφωνώ αλλά ορτύκι-τρυγόνι δεν κυνηγάω, και τα τσιχλοκιτσιφα μέσα στην χρονιά θα τα βρω στα μπασίματα με 25 βαθμούς μέχρι -5 τον Γενάρη, δεν θέλω να ψάχνομαι τι καιρό κάνει να πάρω το ανάλογο φυσίγγι.

Άσε που μετά στην πρώτη αστοχία θα λέω ότι φταίνε τα λίγα γραμμάρια και το φυσίγγι με πούλησε. Όπως κάνουν κάποιοι γνωστοί μου και αλλάζουν τα φυσίγγια σαν να είναι στραγάλια νομίζοντας ότι θα βρουν το φυσίγγι που σκοτώνει μόνο του…

Εγώ θέλω να έχω ένα αξιόπιστο που το ξέρω και στις αστοχίες φταίω πάντα εγώ.

Δεν διαφωνώ αλλά ορτύκι-τρυγόνι δεν κυνηγάω, και τα τσιχλοκιτσιφα μέσα στην χρονιά θα τα βρω στα μπασίματα με 25 βαθμούς μέχρι -5 τον Γενάρη, δεν θέλω να ψάχνομαι τι καιρό κάνει να πάρω το ανάλογο φυσίγγι.

Άσε που μετά στην πρώτη αστοχία θα λέω ότι φταίνε τα λίγα γραμμάρια και το φυσίγγι με πούλησε. Όπως κάνουν κάποιοι γνωστοί μου και αλλάζουν τα φυσίγγια σαν να είναι στραγάλια νομίζοντας ότι θα βρουν το φυσίγγι που σκοτώνει μόνο του…

Εγώ θέλω να έχω ένα αξιόπιστο που το ξέρω και στις αστοχίες φταίω πάντα εγώ.
Το Κάιρο που θα έχει παγώνεις μπορείς να βάζεις το 34αρι........ Με κανονικές συνθήκες το 30 μη σου πω και 28 θα σου αποδώσει καλύτερα......30 γρ.σκαγια σε νούμερο 8,9,10 είναι υπέρ αρκετά,δεν είναι καθόλου λίγα!

Το φυσιγγι να το κατηγορείτε όταν τα σκάγια πάνε πάνω στο θήραμα και εκείνο δεν πέφτει. Που και τότε καμιά φορά δεν είναι απαραίτητο να φταίει το φυσιγγι.
Πόσο μάλιστα να μην πηγαίνουν τα σκάγια καθόλου στο θήραμα.

Το Κάιρο που θα έχει παγώνεις μπορείς να βάζεις το 34αρι........ Με κανονικές συνθήκες το 30 μη σου πω και 28 θα σου αποδώσει καλύτερα......30 γρ.σκαγια σε νούμερο 8,9,10 είναι υπέρ αρκετά,δεν είναι καθόλου λίγα!
Και με κανονικες συνθηκες να δεις απο που πεφτει η τσιχλα με το 34αρι... θεμα αποδοσης δεν υπαρχει.

απλα ετσι αφαιρω εναν παραγοντα απο την εξησωση της τουφεκιας

Το φυσιγγι να το κατηγορείτε όταν τα σκάγια πάνε πάνω στο θήραμα και εκείνο δεν πέφτει. Που και τότε καμιά φορά δεν είναι απαραίτητο να φταίει το φυσιγγι.
Πόσο μάλιστα να μην πηγαίνουν τα σκάγια καθόλου στο θήραμα.
Ακριβως αυτο!!! Εχει γινει και θα γινεται παντα πολλοι να βριζουν το φυσιγγι χωρις να πηγαινουν τα σκαγια στο θηραμα, το ειχα κανει κι εγω παλιοτερα...

Ενας μπαρμπας, μου ειχε πει καποτε, "τα μονά σκαγια να επιλεγεις τα ζυγα ειναι αχρηστα" οποτε ακολουθω την συμβουλη του... σε ολα τα φυσιγγια μονο 9-7-5-3
Αν μπορείς να κυνηγάς με ένα φυσίγγι και απλά να αλλάζεις νούμερα είσαι ευτυχισμένος...well done.

Τουμπανο ειναι φιλε οχι απλα μια χαρα,ιδια δυναμη βγαζει με τα φρενατα το μαμα φουλ, απλα συνηθεισα να βλεπω τον τριφτη μπροστα στην κανη
Μπορεί να βγάζουν ζόρικη κατανομή και σαφώς θα παίρνεις θήραμα αλλά την δύναμη του τρίφτη δεν την έχει κανένα εργοστάσιακο τσοκ απλά γιατί είναι εργοστασιακό..

Χάρη με μπαικαλ τα ρίχνεις? Για πες με τι καιρους δουλεύει? /σκότωματα? /ανάκρουση?

Σωστά το 30αρι του ίδιου είναι άριστο δοκιμασμένο και πολύ μαλακό

Μπορεί να βγάζουν ζόρικη κατανομή και σαφώς θα παίρνεις θήραμα αλλά την δύναμη του τρίφτη δεν την έχει κανένα εργοστάσιακο τσοκ απλά γιατί είναι εργοστασιακό..
Εχω τις αμφιβολιες μου Γιωργο, γιατι σε δοκιμες διατρησης δεν υστερει το εργοστασιακο φουλ, εκτος κι αν παιζει καποιο αλλο σεναριο που μου διαφευγει, ολες οι γνωμες εννοειται σεβαστες!!!

Χάρη με μπαικαλ τα ρίχνεις? Για πες με τι καιρους δουλεύει? /σκότωματα? /ανάκρουση?
Ναι φίλε μού ποζέ, τον ρώσο εγω δεν τον αλλάζω!
Ηταν του πατέρα μου, με αυτό έμαθα να τουφεκαω και μόνο με αυτό κυνηγάω...

18,2 αυλος... δεν χρειάζεται να πω τίποτα άλλο... όπου το γυρίζω σκοτώνει, όποιος έχει τέτοιο με καταλαβαίνει...

Τα 34γρ δουλεύει ολο τον χρόνο απο 25-28 βαθμούς μέχρι 0,-1. Κατω του 0 βαζω τα 35 που είναι δύναμη.

Ανακρουση για εμένα ειναι κατι σχετικό... αρχικά το εχω συνηθίσει τον ρώσο οπότε δεν με ενοχλεί άσε που οταν βλέπω το θήραμα στο στόχαστρο δεν καταλαβαίνω τίποτα απο ανακρουση, νιτρο μαγκνουμ έριχνα παλια.

Αλλη μια δοκιμη το 34αρι csb νο6 του Ρουμελιωτη στα 51 μετρα με Κικς γιατι ειχα μια υποψια οτι χθες η μου εφυγε η τουφεκια η επειδη ειχα το τουφεκισει το χαρτονι κι απο την αλλη μερια κατι εγινε λαθος.
Δεν θεωρησα νορμαλ στα 41 μετρα να εχω 225 σκαγια στον κυκλο στις δοκιμες που εκανα περυσι και στα 51 να εχω 128, να χανονται δηλαδη 100 σκαγια σε 10 μετρα αποσταση! Η δοκιμη με δικαιωσε παντως.
3357

Status
Not open for further replies.
Back