Mafia Calabria
Moderator
Μολυβδινα στον βάλτο σιγά μην τα ριχνεςΓιατί να του πω όχι, αν τα έριχνα;
Μολυβδινα στον βάλτο σιγά μην τα ριχνεςΓιατί να του πω όχι, αν τα έριχνα;
Mε αυτά ρίχνεις στον Έβρο Γιώργο;
Ναι θα σου πει?
Παιδιά ο Μητσομπενέλας ρώτησε αν τα ρίχνω στον Έβρο. Μην κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια. Στον Έβρο δεν απαγορεύονται τα μολύβδινα. Αλλάξτε λίγο τροπάρι, έχει κολλήσει η βελόνα....Μολυβδινα στον βάλτο σιγά μην τα ριχνες
Και στο ύδωρΠαιδιά ο Μητσομπενέλας ρώτησε αν τα ρίχνω στον Έβρο. Μην κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια. Στον Έβρο δεν απαγορεύονται τα μολύβδινα. Αλλάξτε λίγο τροπάρι, έχει κολλήσει η βελόνα....
Βιάστηκα κ έγραψα ρίχνεις ενω επρεπε να γράψω έριχνες. Γέρασα κ δεν βλέπω κ καλα κοντά. Ευτυχώς που βλέπω τελεια μακριάΠαιδιά ο Μητσομπενέλας ρώτησε αν τα ρίχνω στον Έβρο. Μην κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια. Στον Έβρο δεν απαγορεύονται τα μολύβδινα. Αλλάξτε λίγο τροπάρι, έχει κολλήσει η βελόνα....
Δοκιμασε το φουλ σου σ αυτα τα μετρα με rottweil pappe 36gr να δεις εξωγηινα πραγματαΔοκίμασα να το ρίξω στα 50μ αλλά το εργοστασιακό μου φουλ * μου έδωσε συγκεντρώσεις 35-37%. Περίμενα κάτι καλύτερο να πω την αλήθεια
Βάλε 688 καψουλι
Θα δοκιμαστεί Δημήτρη... Θα σκορπίσει και άλλο;Βάλε 688 καψουλι
Βέβαια. Κ στο κρύο πολύ καλύτερο το 688 στα πάντα. Η ΜΒ καίγεται σωστά σε κάλυκες με κωνικα κυαθια. Προτίμησε τώρα που το ξανά σκέφτομαι ισπανικο κάλυκα με UEE κ μεταλλο 20 χιλ τουλάχιστονΘα δοκιμαστεί Δημήτρη... Θα σκορπίσει και άλλο;
Να δοκιμάσω και 1,80;Βέβαια. Κ στο κρύο πολύ καλύτερο το 688 στα πάντα
Ναι. Αν κ η ΜΒ δεν είναι η τελειοτερη για διασπορα. Δούλεψε S4 για τέτοια έργαΝα δοκιμάσω και 1,80;
S4 δεν έχω, θα δοκιμάσω sipe.Ναι. Αν κ η ΜΒ δεν είναι η τελειοτερη για διασπορα. Δούλεψε S4 για τέτοια έργα
Στα 36. Τρεις στρωσεις σκάγια. ΤζαμακιS4 δεν έχω, θα δοκιμάσω sipe.
Εμένα το kikcs μου φαίνεται πιο συγκεντρωτικό .Οι δυο τελευταίες καμια διαφορα σε συγκέντρωση αλλά το kikcs τα σκόρπισε πολύ όμορφα!!!
Πιο πολλά κεντρικά έχει το μαμα πιστεύω το kikcs τα άπλωσε πολύ όμορφα μέσα στο κύκλο..Εμένα το kikcs μου φαίνεται πιο συγκεντρωτικό .
688 και 1,8-34 στα 60 την εχω δουλεψει την μβ32 στο στησιμο του Δημητρη, συμπαθητικη αν κ παλι δεν ειναι κ οτι καλυτερο για διασπορας...Βάλε 688 καψουλι
Στο 1.65 με κουβετ και ντιάνα ή να την πάω 1.70; Ευχαριστώ.Στα 36. Τρεις στρωσεις σκάγια. Τζαμακι