Kostas ContraDosi
Moderator
Λογικό!!Απο τιμη όλο και τα τσιμπαει
Αν βλέπει πως έχουν κατανάλωση....
Λογικό!!Απο τιμη όλο και τα τσιμπαει
Μπράβο φίλε πολύ ωραίες αποτυπώσεις (έστω και σε τοιχο ). Την επόμενη φορά όμως πάρε μια μεζούρα και μέτρα την απόσταση γτ μόνο έτσι βγαίνουν ασφαλή συμπέρασματα. Υποθέτω πως είναι 30-35 μέτρα. 5-10 μέτρα τα έχει ακόμα το gemini ported im με πιο χοντρό νο σκαγιων. Τι λένε σαν τσοκ τα συγκεκριμένα???Σημερινή πρόχειρη δοκιμή,η τουφέκια είναι σε τοίχο από απόσταση 35 μεγάλα βήματα. Φυσίγγι oscar gold red fire 32gr no.9 και τσοκ gemini ported im. 66 εκατοστά κάννη View attachment 4838
Έχεις δίκιο απλά δεν είχα σκοπό να κάνω δοκιμή, προέκυψε! Το im που το είχα δοκιμάσει σε μεγαλύτερη απόσταση 10 βήματα με gorilla 34gr no.7 ήταν εξαιρετικό. Σαν τσοκ είναι τίμια,σε καλή τιμή. Δεν είχε το όπλο το ic και το im μαμά μαζί για να συγκρίνω. Το ic είναι σε νίκελ φάση και μαυρίζει μετά από μερικές τουφεκιές. Το im είναι από τα καινούργια τα μαύρα και δεν έχει θέμα.Μπράβο φίλε πολύ ωραίες αποτυπώσεις (έστω και σε τοιχο ). Την επόμενη φορά όμως πάρε μια μεζούρα και μέτρα την απόσταση γτ μόνο έτσι βγαίνουν ασφαλή συμπέρασματα. Υποθέτω πως είναι 30-35 μέτρα. 5-10 μέτρα τα έχει ακόμα το gemini ported im με πιο χοντρό νο σκαγιων. Τι λένε σαν τσοκ τα συγκεκριμένα???
Στις ζεστές δούλεψα τα double mix 8/9 30gr με καλά αποτελέσματα στα αγριοπερίστερα. Είναι πιο φτηνό και μαλακόΤα κόκκινα του oscar ήταν η επιλογή μου για πάρα πολλά χρόνια ,ένα φυσιγγι πάντως καιρού που όμως στην ζέστη ήταν σκληρό φυσιγγι ,λογικό βέβαια βάση σετ απ' του φυσιγγίου ,απλά πλέον πάω σε πιο μαλακές και οικονομικές επιλογές βέβαια μέσα στον χρόνο σίγουρα θα τα τιμήσω κάποιες φορές
Κώστα , για να μην ξαναλέμε τα ίδια, αφού στα 45 μέτρα έχεις 50-52% (και φυσικά θα το κρίνεις "επαρκές" νομίζω), στα 50 μέτρα οι δοκιμές που έβαλες για μένα είναι ΟΚ....και αν μάλιστα έριχνες 6άρια θα είχες και καλύτερο ποσοστό και κατανομή.Μερικές χθεσινές στα 50 μετρα που κρίνονται ανεπαρκής!!! Με τον όρο 'ανεπαρκης' εννοώ πως πρέπει να συντελεσει και ο παράγοντας τύχη για να πάρεις το πουλί καθώς η κατανομή σε αυτά τα μέτρα είναι αρκετά φτωχή για σίγουρη καταβολή. Μέχρι τα 45 μετρα παντως (με τον συγκεκριμένο συνδυασμό τσοκ/φυσιγγιου) έχω 50-52% συγκέντρωσηView attachment 4906View attachment 4907 και το πουλί μπαίνει στον τουρβα στα σίγουρα αν αυτός που βρίσκεται πίσω από το κοντάκι κάνει σωστά την δουλειά του.
Τι αυλό έχει το όπλο σου;Μερικές χθεσινές στα 50 μετρα που κρίνονται ανεπαρκής!!! Με τον όρο 'ανεπαρκης' εννοώ πως πρέπει να συντελεσει και ο παράγοντας τύχη για να πάρεις το πουλί καθώς η κατανομή σε αυτά τα μέτρα είναι αρκετά φτωχή για σίγουρη καταβολή. Μέχρι τα 45 μετρα παντως (με τον συγκεκριμένο συνδυασμό τσοκ/φυσιγγιου) έχω 50-52% συγκέντρωσηView attachment 4906View attachment 4907 και το πουλί μπαίνει στον τουρβα στα σίγουρα αν αυτός που βρίσκεται πίσω από το κοντάκι κάνει σωστά την δουλειά του.
νομιζω 18,3 και εχει κανει και κωνο.Τι αυλό έχει το όπλο σου;
Εχω ακριβώς τον ιδιο συνδυασμό με beretta 391 και anaconda long το χαρτί ειναι 70*90η ντουφεκια ειναι με ιδιογομωση με ΑΟ νο3 μια χαρά πιστεύω δουλεύει ο συνδυασμός απλά πρέπει να βρεις το κατάλληλο φυσίγγι!!Μερικές χθεσινές στα 50 μετρα που κρίνονται ανεπαρκής!!! Με τον όρο 'ανεπαρκης' εννοώ πως πρέπει να συντελεσει και ο παράγοντας τύχη για να πάρεις το πουλί καθώς η κατανομή σε αυτά τα μέτρα είναι αρκετά φτωχή για σίγουρη καταβολή. Μέχρι τα 45 μετρα παντως (με τον συγκεκριμένο συνδυασμό τσοκ/φυσιγγιου) έχω 50-52% συγκέντρωσηView attachment 4906View attachment 4907 και το πουλί μπαίνει στον τουρβα στα σίγουρα αν αυτός που βρίσκεται πίσω από το κοντάκι κάνει σωστά την δουλειά του.