λες να αρχίσω κ αντί για 1.50 csb5 να γράφω 1514 φιλιδια στο φυσίγγιΤο ήξερα ότι εχεις κάποια μορφή ψυχαναγκασμού....
λες να αρχίσω κ αντί για 1.50 csb5 να γράφω 1514 φιλιδια στο φυσίγγιΤο ήξερα ότι εχεις κάποια μορφή ψυχαναγκασμού....
Αυτό είναι με μαληνη;κεντημα η τουφεκια!
Οχι Τεο συγκεντρωτηρας ειναιΑυτό είναι με μαληνη;
Ετοιμος για τον Εβρο εισαι. Φαινεται αυτο το τσοκ οτι ειναι για πολυ χοντρα σκαγια. Ενδιαφερον θα ειχε το συνολικο ανοιγμα της τουφεκιας στα 50-55 μ γιατι ειναι δυσκολο να βαλει καποιος στο θηραμα εναν κυκλο (75εκ) που ειναι μικροτερος απο αυτο . Ενα ανοιγμα 1-1.2 και το 1/3 ή και 1/4 απο τα σκαγια της φωτο στον κυκλο θα ηταν ιδανικο για χηνες.Μια δοκιμουλα χθες το vmax mg2 36 no3 του Καραμανιδη με goose στα 36 μετρα,πολυ καλα πηγε αλλα μου εφυγε λιγο πανω η τουφεκια
Εμένα μου φαίνεται ότι άνοιξε περισσότερο από άλλα που έχεις δοκιμάσει Αλεξ. Ίσως προορίζεται για χαμηλότερες θερμοκρασίες.Μια δοκιμουλα χθες το vmax mg2 36 no3 του Καραμανιδη με goose στα 36 μετρα,πολυ καλα πηγε αλλα μου εφυγε λιγο πανω η τουφεκια
Πεφτει μακρια Κωνσταντινε ο Εβρος, και τα 6αρια παντως φωτια τα παει το gooseΕτοιμος για τον Εβρο εισαι. Φαινεται αυτο το τσοκ οτι ειναι για πολυ χοντρα σκαγια. Ενδιαφερον θα ειχε το συνολικο ανοιγμα της τουφεκιας στα 50-55 μ γιατι ειναι δυσκολο να βαλει καποιος στο θηραμα εναν κυκλο (75εκ) που ειναι μικροτερος απο αυτο . Ενα ανοιγμα 1-1.2 και το 1/3 ή και 1/4 απο τα σκαγια της φωτο στον κυκλο θα ηταν ιδανικο για χηνες.
Το 35 με psb2 του Ρουμελιωτη ειναι πιο συγκεντρωτικο και ειναι κι αυτο φορτωμενο για χαμηλες θερμοκρασιες αλλα και το vmax ειναι παρα πολυ καλοΕμένα μου φαίνεται ότι άνοιξε περισσότερο από άλλα που έχεις δοκιμάσει Αλεξ. Ίσως προορίζεται για χαμηλότερες θερμοκρασίες.
Ειναι βεβαιο, το θεμα ειναι ποτε αρχιζει να ανοιγει για να μην υπαρχει ανασφαλεια στα καβαληματα της φασας.Πεφτει μακρια Κωνσταντινε ο Εβρος, και τα 6αρια παντως φωτια τα παει το goose
Περυσι δοκιμασα ενα comp γαλοπουλας και απογοητευθηκα, μεχρι τα 50 μετρα ηταν στα ιδια περιπου με τα φρενατα kicks xfull και goose που το δινει για 70 γιαρδες, σε κατι μακρινες ομως δοκιμες απο 60 και πανω τα σκορπαγε εντελως το γαλοπουλας.Ειναι βεβαιο, το θεμα ειναι ποτε αρχιζει να ανοιγει για να μην υπαρχει ανασφαλεια στα καβαληματα της φασας.
Απο οτι ειχα δει σε αμερικανικα περιοδικα παντως αρχιζει να ανοιγει νωριτερα απο τα τρελα σφιχτα της γαλοπουλας. Δεν ξερω αν ισχυει.
Ωραία τουφεκιά! Γιατί 36μ ; το νο3 κρατά και πιο μακριά.Μια δοκιμουλα χθες το vmax mg2 36 no3 του Καραμανιδη με goose στα 36 μετρα,πολυ καλα πηγε αλλα μου εφυγε λιγο πανω η τουφεκια
Γιατι κοπελι μου ηθελα να δω ποσοστα συγκεντρωσης σε σχεση με το 35 psb2 no3, το νο3 πιστευω κραταει 2.5 φορες ακομα τα μετρα που το δοκιμασαΩραία τουφεκιά! Γιατί 36μ ; το νο3 κρατά και πιο μακριά.