Kostas ContraDosi
Moderator
Το setup με τη 206 κ Νο5 σκάγια έχει αλεύρι Βαγγέλη.Έχει αλεύρι το σετ απ'?
Το setup με τη 206 κ Νο5 σκάγια έχει αλεύρι Βαγγέλη.Έχει αλεύρι το σετ απ'?
Καλύτερο είναι ,αυτό πιστεύω και γω αλλά το παραπάνω βάρος της σύνθετης βυσματωσης δεν αλλάζει το συσχετισμό βάρους πυρίτιδας -σκαγιων ???????Όχι, το ίδιο είναι (και ακόμη καλύτερο από τον πλαστικό συγκεντρωτήρα).
Κύριε Νίκο η ανάμιξη 8.5+9 τι μας προσφέρει, διότι τα νούμερα είναι σχεδόν το ίδιο 2.2χιλ το ένα και 2.1χιλ το άλλο αντίστοιχα. Σε σύγκριση με το να ήταν μόνο 8.5 ή μόνο 9. Τα έχετε γεμίσει ανάμικτα ή σε σειρά;πάνω το 8.5 και κάτω το 9;
Ευχαριστώ πολύ
Ωραία κατάλαβα, 50-50 φαντάζομαι είναι η αναλογία τους;Ντοκτορ δεν τα εχω με σειρα....ανακατεμενα ειναι. Τωρα για το τι μας προσφερουν τα αναμεικτα....μονο λιγα
περισσοτερα σκαγια στην οποια γομωση. Δλδ στα 32 γραμμαρια Ν8,5 εχουμε 480 σκαγια....ενω στα αναμεικτα
528 και αυτο θεωρητικα.....διοτι δεν μπορουμε να ξερουμε ποσα ακριβως απο καθε νουμερο σκαγια εχει μεσα η γομωση. Εστω και αυτα τα λιγα ομως......γεμιζουν καποια κενα.!!!!
ΥΓ, Συγνωμη που αργησα να απαντησω....ειχα φυγει για εξωτερικη δουλεια!!
Καλύτερο είναι ,αυτό πιστεύω και γω αλλά το παραπάνω βάρος της σύνθετης βυσματωσης δεν αλλάζει το συσχετισμό βάρους πυρίτιδας -σκαγιων ???????
Όχι. Τουλάχιστον όχι τόσο ώστε να σου δημιουργήσει προβλήματα αυξημένων πιέσεων.Καλύτερο είναι ,αυτό πιστεύω και γω αλλά το παραπάνω βάρος της σύνθετης βυσματωσης δεν αλλάζει το συσχετισμό βάρους πυρίτιδας -σκαγιων ???????
Ωραία κατάλαβα, 50-50 φαντάζομαι είναι η αναλογία τους;
Εάν ήταν μόνο νο9;;; Δε νομίζω να έχανε η τουφεκιά ιδιαίτερα σε συγκέντρωση ή διάτρηση..;
Και από δω!Οτι θελει ο φιλος μου.....ο ''μπουρλοτιερης''.......
Θεωριτικά με τη βοήθεια του 8.5 θα σου δώση ένα θήραμα εκεί που θα σταματούσε η δύναμη από το 9.Ωραία κατάλαβα, 50-50 φαντάζομαι είναι η αναλογία τους;
Εάν ήταν μόνο νο9;;; Δε νομίζω να έχανε η τουφεκιά ιδιαίτερα σε συγκέντρωση ή διάτρηση..;
Θα σκίσουν τα πτυχια τους οι ειδικοί Κώστα!!!Μετά από αρκετό καιρό αποχής λόγω ενός θέματος υγεία να ανεβάσω κάποιες δοκιμές μου οπλο beretta a350 στα 60 μέτρα με τσοκ anaconda mid View attachment 12898View attachment 12899
Πάει για χηνάρια αυτό ρε...Θα σκίσουν τα πτυχια τους οι ειδικοί Κώστα!!!
ένα μπραβο απο μενα γιατι χρησιμοποιησες τα σωστα μεγεθη σκαγιων για αυτη την αποστασηΜετά από αρκετό καιρό αποχής λόγω ενός θέματος υγεία να ανεβάσω κάποιες δοκιμές μου οπλο beretta a350 στα 60 μέτρα με τσοκ anaconda mid View attachment 12898View attachment 12899
Πολύ ψαγμένες τουφεκιές με πολύ ψαγμένο τσοκ. Το αποτέλεσμα σου εντυπωσιακό και σίγουρα μετά από πολλά πειράματα! Μπράβο σου φίλε, περιμένουμε καινούργιες δοκιμές!!!Μετά από αρκετό καιρό αποχής λόγω ενός θέματος υγεία να ανεβάσω κάποιες δοκιμές μου οπλο beretta a350 στα 60 μέτρα με τσοκ anaconda mid View attachment 12898View attachment 12899