Ψηλε μου μπραβο για τον κοπο σου... Θεωρω χωρις να ξερω οτι ειναι οτι πιο κοντα στο αληθινο...
Δεν σας βρίσκω πουθενά ... Ευχαριστώ Μήτσε ... .cool.
Σε μπριζωνουν για να συνεχισεις τις δοκιμες. Απλο ειναι, ειδικα τωρα που αναφερε και ο Λεωνιδας τα κοτοπουλα, αφενος θα ειναι ενδιαφερον να βλεπεις καποιον να κρεμαει κοτοπουλα στο πινακα δοκιμων, και αφετερου οταν θα ψηνονται, κανεις δε θα λεει οχι.
Μόνο εσύ βλέπεις την "μεγάλη εικόνα" Βίκτωρα...Σε μπριζωνουν για να συνεχισεις τις δοκιμες. Απλο ειναι, ειδικα τωρα που αναφερε και ο Λεωνιδας τα κοτοπουλα, αφενος θα ειναι ενδιαφερον να βλεπεις καποιον να κρεμαει κοτοπουλα στο πινακα δοκιμων, και αφετερου οταν θα ψηνονται, κανεις δε θα λεει οχι.
Δεν το εχω ριξει ποτε το Spreader σε πινακα κ δεν μπορω να εχω αποψη... To Diffusion θυμιζει ενα ΙC που του εχουν "στροβιλησει" κατα καποιο τροπο τις ακρες της κατανομης φτανοντας το ανοιγμα του κυλινδρου...Το Difussion θυμίζει μάλλον συμπεριφορά Seminole Spreader ή όχι;
Προσθεσε κ μενα... .goodboy.Ξέρω φίλους που ψάχνουν χρόνια.
Ποιητής ε; Γενικά τα λέει ωραία ο αρθρογράφος ...Πολύ ωραία το περιέγραψες,φερνεις και λίγο για ποιητής!
Ξέρω φίλους που ψάχνουν χρόνια.
Προσθεσε κ μενα... .goodboy.
Συγχαρητήρια για το post.Ρε Σαμπάνη τι το θες το spreader για την σκορποσκαγιάστρα την benelli;;;
Για την ιστορια πρεπει να αναφερω οτι το πρωτο spreader τσοκ ,φτιαχτηκε απο την BREDA την πρωτη εταιρεια που εβαλε εξωτερικα τσοκ στις καννες της πριν καμμια πενηνταρια χρονια. Στο manual των όπλων της το αντιστοιχο τσοκ ονομαζοταν Ampliator η αντιστροφο τσοκ.Το τσοκ αυτό ήταν πιο ανοιχτό από τον CYL κατά 1,4mm.Το Seminole Spreader ήταν ένα τσοκ που αψηφούσε κατάμουτρα τους νόμους της βλητικής. Δοκιμάστε να βρείτε έστω ένα να πωλείται μεταχειρισμένο. Ξέρω φίλους που ψάχνουν χρόνια.
Δεν το εχω ριξει ποτε το Spreader σε πινακα κ δεν μπορω να εχω αποψη... To Diffusion θυμιζει ενα ΙC που του εχουν "στροβιλησει" κατα καποιο τροπο τις ακρες της κατανομης φτανοντας το ανοιγμα του κυλινδρου...